“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
28.12.2011, 20:19
Anoniman
koko, djecak je sladak ko med, dadada joj Andrejevica poguzija Ella, shvatam te za preseljenje potpuno, ali eto i to se mora, pusa za tebe i djecake tajra, majke mi ovo vise nije ni zanimljivo, sto paketica dobiju zaho, sretan put
28.12.2011, 20:33
Anoniman
vas dvije "jezicarke" iznad mene...imate kolacica od nas
28.12.2011, 20:36
selebriti
1709
Dobro veče, ...
U Importanne-u je bilo, malo je reći, gužva...
Teki nam je neko mjesto iza mikset_e našla, pa smo se tu stacionirale... ali nismo baš bile u centru dešavanja...
Upoznala sam JelenuT, ... napokon povezala sliku i postove...
Sva dječica su bila mirnija od ove moje... ali sve u svemu, meni je bilo super, samo mi žao što ne stignem, pored djeteta, i koju progovorit sa ženama... samo piljim u nju, jer ona žuriii negdje ...
Na sljedeću kafu dolazim bez E.
Lad26 hvalaaaaa, divne su i mogu joj
28.12.2011, 20:37
R&T@
5982
Meni je fascinantno koliko vrsta kolaca se pravi... Imate li vi "obavezne" vrste?
28.12.2011, 20:39
Anoniman
Za kolace smo vazda spremne, je li tako tajra, vidi se na nama
R&T@
5982
selebriti, znaci, tu se zenice druzile...
Je li bilo poklona?
I svaka mama misli da je njeno dijete najnemirnije
selebriti
1709
Tajra šteta što nisi stigla, ...
28.12.2011, 20:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Meni je fascinantno koliko vrsta kolaca se pravi... Imate li vi "obavezne" vrste?
mislis moji ukucani? nemamo...osim onih koji su nam najdrazi ...a evo vec drugu godinu pravimo "Bubine kolace" od mamine prijateljice recepti...a sad, od koga je ona pokupila...boga pitaj ukupno 9 vrsta...mi pravimo 8...ovaj nam se jedan ne dopada
28.12.2011, 20:42
selebriti
1709
Nemam pojma za poklone, mi paketić nismo dobile, .. Doduše, .. prve smo otišle,... ja sam ogladnila naglo
28.12.2011, 20:42
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: sahara
Za kolace smo vazda spremne, je li tako tajra, vidi se na nama
Mi smo sigurne sehare za odlaganje enormnih kolicina secera
Bas volim ove moje kosti kad se upustim u osvajanje ogromne kriske torte, a savjest mi mirna
28.12.2011, 20:44
rose
8709
koko, djecak je sladak ko med, dadada joj Andrejevica poguzija Ella, shvatam te za preseljenje potpuno, ali eto i to se mora, pusa za tebe i djecake tajra, majke mi ovo vise nije ni zanimljivo, sto paketica dobiju zaho, sretan put
i meni je palo na pamet isto...kad vidim da idu 3-4 puta kod deda mraza...u nase vrijeme bilo jednom ali je bas zato bilo posebno i tome se radujes
mislis moji ukucani? nemamo...osim onih koji su nam najdrazi ...a evo vec drugu godinu pravimo "Bubine kolace" od mamine prijateljice recepti...a sad, od koga je ona pokupila...boga pitaj ukupno 9 vrsta...mi pravimo 8...ovaj nam se jedan ne dopada
U mojoj kuci se godisnje pojavi toliko vrsta
Da znas ko je ta Buba, pa da je "usvojim"
28.12.2011, 20:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
U mojoj kuci se godisnje pojavi toliko vrsta
Da znas ko je ta Buba, pa da je "usvojim"
pa vjeruj mi da nema moje mame...ne bi ni kolaca bilo ...ona mene motivise...pa onda skupa...a inace...skidam kapu marijani...recimo...vidi se da uziva u tome...kada se zaholcas, nije neki problem...problem se nakaniti
28.12.2011, 20:50
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: rose
i meni je palo na pamet isto...kad vidim da idu 3-4 puta kod deda mraza...u nase vrijeme bilo jednom ali je bas zato bilo posebno i tome se radujes
Tada je SVE bilo zanimljivo...
Pogledaj kroz prozor! Nema sanse da vidis djecu vani...
P.S. Evo me kao oni dzuturumi sto vape za prosloscu , ali mi se mnogo toga ne svidja.
28.12.2011, 20:51
selebriti
1709
Ja kolač u životu nisam napravila, prosto mi se tesko nakaniti... a kuham skoro svaki dan, ..al za kolac molim sveki kad mi šta prahne, ... niđe veze, .. moram se malo angažovati...
28.12.2011, 20:53
R&T@
5982
Dadada, to je divan obicaj... ima posla, vjerujem, ali i radosti
Hvala Bogu pa ti je mama ziva i zdrava...a i ti si, garant, vec pokupila taj gen pa ces nastaviti kad nje ne bude...
28.12.2011, 20:55
Anoniman
Ej, majke mi, A me pita a imas li danas neki poklon za mene , eto sta napravih djetetu, ccc dadada, 8 mi je omiljeni broj
28.12.2011, 21:04
R&T@
5982
Imam dva pitanja
Prvo je mahalsko: Sta se danas "zakuhalo" na temi BB
Drugo je prakticno: Do koliko vasa djeca imaju izlaz? (Moje jos nisu dosle..."hodalcine" na mater )
28.12.2011, 21:15
Anoniman
Imam dva pitanja
Prvo je mahalsko: Sta se danas "zakuhalo" na temi BB
Drugo je prakticno: Do koliko vasa djeca imaju izlaz? (Moje jos nisu dosle..."hodalcine" na mater )
prvo...nemam pojma a sad bih voljela i ja znati...pa mi salji ako saznas a drugo...zavisi s kim je
28.12.2011, 21:21
InLove
538
To prvo vam je bas zbog slike
28.12.2011, 21:21
Anoniman
HO HO HO đe ste vi meni ja se ubila mesinom i kolacima..hvala svima na cestitkama i hajte na mezu i kolace od deda mraza sam dobila maticnu mlijec da popravljam imunitet a mm mi je rekao kad dođem do pameti da izaberem sebi poklon veoma je zabrinut za moje zdravlje
28.12.2011, 21:25
R&T@
5982
noa
Pametan neki DM ... Tm kao mm...obecao mi je nesto kad se udebljam 5 kilograma ...
Malena, daj "suskavih" detalja...