Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jelena, vidis li ti sta ja na fejsu pisem meni upotno javljaju da nemam dozvolu pisati sa ovom osobom
31.12.2011, 00:07
Anoniman
Ja vidim da ti meni ne odgovaras na pitanje
31.12.2011, 00:08
bananica
4330
poslala sam ti zahtjev za prijateljstvo iako smo bili frendovi da utvrdimo
31.12.2011, 00:10
Anoniman
izbrisa mene ti pa se sad pravis vazna, dobro
31.12.2011, 00:12
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: jelenaT
izbrisa mene ti pa se sad pravis vazna, dobro
nisam ja vidis da je fejs prolupao, meni nedostaje prijatelja i prijatelja, par albuma, ovo su oni sa vremeplovom sve zeznuli, dok opet ne namjeste da profercera kako treba
31.12.2011, 00:12
bananica
4330
ne sekiraj me gdje tebe da brisem
al mi sega, ti meni mozes pisati i ja vidim tekst, a ja tebi ne mogu
31.12.2011, 00:13
Anoniman
izloguj se pa opet uloguj, probaj tako.
31.12.2011, 00:37
veeseelaa
20552
ćao djevojke, šta ima kod vas? ja maloprije dodjoh kući, umorna sam ko pas radila do 13 pa poslije imali zakusku u firmi do 16, pa poslije išla s malenom u igraonicu na rodjendan bratičine.... do 19 a onda malenu odvela mami na čuvanje a ja otišla malo van s drugaricama Bile smo u jednoj divnoj konobi, extra društvo, baš lumpovasmo raja ostade a ja odoh po malenu, i ev stigosmo kuči odoh se istuširati i malo kod muža da se uvalim, ufffff baš sam ga poželjela nadam se da ste spremne za sutrašnji dan, meza, iće, piće, haljinice itd
31.12.2011, 00:41
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ćao djevojke, šta ima kod vas? ja maloprije dodjoh kući, umorna sam ko pas radila do 13 pa poslije imali zakusku u firmi do 16, pa poslije išla s malenom u igraonicu na rodjendan bratičine.... do 19 a onda malenu odvela mami na čuvanje a ja otišla malo van s drugaricama Bile smo u jednoj divnoj konobi, extra društvo, baš lumpovasmo raja ostade a ja odoh po malenu, i ev stigosmo kuči odoh se istuširati i malo kod muža da se uvalim, ufffff baš sam ga poželjela nadam se da ste spremne za sutrašnji dan, meza, iće, piće, haljinice itd
i ti stigla uranila si
31.12.2011, 00:49
veeseelaa
20552
heh
31.12.2011, 08:27
Anoniman
bujrum. Ja pijem drugu jutros, moje dijete opet ustalo nesto malo iza cetiri, joj ne znam vise sta da mu radim.
31.12.2011, 08:38
vjestica
4335
jutro ja se taman htjela požaliti kako je moja cura ko kokoš ustala u 7, kad pročitam post od jelene ženo divim ti se kako izdržiš mene slomi ovaj njen proliv, temperatura i non stop buđenje i kenjkanje još juče odem na papa test i govorim mm kako imam plodne sluzi na izvoz, da nisam znala hoće li mi može uzeti bris, kaže mm znači večeras akcijamo nije našao gore vrijeme da spomene drugo dijete naravno ništa od akcije, on prvi zaspao i nama je pedijatrica rekla da kombinujemo dalsy i paracetamol sirup, a ćepiće ne kod proliva i samo kod jako visoke temperature i ja sam se posvađala sa mm zbog tih obloga od sirćeta/rakije/senfa/krompira i on navalio na obloge, jando dijete vrištalo kad joj stavlja hladne obloge, tek kad mu je dr rekla da one samo djeluju lokalno, onda je poslušao i prestao joj stavljati
31.12.2011, 08:44
vjestica
4335
evo opet ima proliv dobili smo juče enterofuril sirup, ali pola ispljune, ne znma ni kako da joj dam da sve popije
31.12.2011, 08:45
Emica_sa
1463
Jutro i mi smo davno ustali,vrijeme opet spavati
Jelena u tebe bas veselo,ali razumijem te,nemam nista pametno da ti kazem
Mene Alan izludi,samo se skida,ostane samo u peleni i tako trci kroz kucu,100 puta dnevno se skine
Ladyblue kako je nadja jutros?
Tajra je li prestalo sranje
31.12.2011, 08:46
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: vjestica
evo opet ima proliv dobili smo juče enterofuril sirup, ali pola ispljune, ne znma ni kako da joj dam da sve popije
Pa probaj spricom nagni joj glavu,nece se udaviti
31.12.2011, 09:21
ladyblue RR
1848
jutro...
kod nas stanje nepromijenjeno. jutros ima 37,5 što znači da će kasnije biti preko 39. idemo nas dvije danas kod moje mame i tamo ćemo biti par dana pošto mm radi pa ću imati bar neku pomoć a neću morati ni kuhati. valjda se malo odmorim...
danas kafica sa Iman. Tiki, dolaziš li na kafu?
31.12.2011, 09:23
ladyblue RR
1848
vještice, ili šprica ili je povali, otvori joj u usta i drži je tako dok ne probguta. kod N za divno čudo nema proljeva. prosto ne mogu da vjerujem ali očekujem ja njega...
31.12.2011, 09:28
Emica_sa
1463
Joj lady bas mi je zao curice od kada je krenula u vrtic stalno nesto,da hoce vise proci
Joj Iman jesi i ti nasla dan za kafu,jos poslijepodne
31.12.2011, 09:28
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
IZVORNA PORUKA: vjestica
Pa probaj spricom nagni joj glavu,nece se udaviti
špricom, ali sa strane joj gurni špricu u usta..nemoj direktno na jezik vec u ugao usta...tako nece pljunuti,vec automatski guta
31.12.2011, 09:30
R&T@
5982
Dobro jutro!
Jos mi kraj godine ima isti epitet , pa suosjecam s R. i doruckujem rizu... Jedemo mi nju, jede ona nas...
Sreca, ona voli svu tecnost, pa imam brigu manju... Saspem joj prah ili sirup u malo caja i popije...
Citam, ima jos bolesnih... bas mi je zao
31.12.2011, 09:40
pocahontas
2546
ja u ovakvoj situVaciji zovem mamu da spava kod nas i ne budim dijete u pola noci...nije jos nikad kod nekoga prespavao... nek sise ti nama provela, trebala si ga i ti zalomiti ko jaranice malo duže.. koja je konoba u pitanju?
31.12.2011, 10:26
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: ladyblue
jutro...
kod nas stanje nepromijenjeno. jutros ima 37,5 što znači da će kasnije biti preko 39. idemo nas dvije danas kod moje mame i tamo ćemo biti par dana pošto mm radi pa ću imati bar neku pomoć a neću morati ni kuhati. valjda se malo odmorim...
danas kafica sa Iman. Tiki, dolaziš li na kafu?
ja bih rado, ali idemo sada na igman, poslije cemo biti umorne
31.12.2011, 10:29
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ja u ovakvoj situVaciji zovem mamu da spava kod nas i ne budim dijete u pola noci...nije jos nikad kod nekoga prespavao... nek sise ti nama provela, trebala si ga i ti zalomiti ko jaranice malo duže.. koja je konoba u pitanju?
ja nisam jos nikad ni zaglavila sa mm jer mama nema gdje spavati kod nas, a ni ja necu da maltretiram lanu da je budim u po noci kad bude neka prilika nekad, ostavicu lanu da skroz spava kod mame pa cemo doci sutradan po nju
31.12.2011, 10:56
mersiha 77
940
DRAGE MOJE JUTRIC! NEMOJTE ME IGNORISATI JER SAM JAKO TUZNA NEMOGU DA PRONADJEM NACIN KAKO BIH MOGLA GLEDATI NOVOGODISNJI PROGRAM ZATO MOLIM VAS POMOZITE DA NOVU DOCEKAM SRETNA JAKO MI FALI SVE
31.12.2011, 11:12
Emica_sa
1463
MersihA Iskljuci velika slova kakav novogodisnji program,mislis ove pjevaljke veceras