Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Hanady, ne znam jesi li upratila, cigare u sposkupile od jučer! zlo mi je više i od cigara i od cijena...
kako da nisma o tome ti i pričam
i meni zlo ...fakat danas krenuli pod djecu uđem kupim sebi dvije kutije mami dvije 14,40 KM ...umalo se nisam onesvjestila...majkemi puno bolje da sma kome za lijek uplatila nego sebi da se ubijam...la valja ih ostaviti
ja bi rado ostavila, al nisam ja bas jaka
02.01.2012, 22:47
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mama2009
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ladyblue
Hanady, ne znam jesi li upratila, cigare u sposkupile od jučer! zlo mi je više i od cigara i od cijena...
i meni zlo ...fakat danas krenuli pod djecu uđem kupim sebi dvije kutije mami dvije 14,40 KM ...umalo se nisam onesvjestila...majkemi puno bolje da sma kome za lijek uplatila nego sebi da se ubijam...la valja ih ostaviti
ja ću ih ostavti pa makar...dala sem sebi rok do marta...samo da serazljepota malo d amio večeri ljepše porlaze jer ja popodne više ispušim ... al majkei ostaviot ću ih...pa vidi bona koju mi cifru plaćamo da ubijamo sebe...
kad sma mogla u trunoći i dok sma dojila mogu i sad...e hebem li ga štol je uopšte uzeh kasnije
02.01.2012, 22:49
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: ladyblue
ja ću ih ostavti pa makar...dala sem sebi rok do marta...samo da serazljepota malo d amio večeri ljepše porlaze jer ja popodne više ispušim ... al majkei ostaviot ću ih...pa vidi bona koju mi cifru plaćamo da ubijamo sebe...
kad sma mogla u trunoći i dok sma dojila mogu i sad...e hebem li ga štol je uopšte uzeh kasnije
ma to je i problem, nisam pretsajala ni u trudnoci....
02.01.2012, 22:52
R&T@
5982
vratila se leona...
Kad startate s novim vrticem?
02.01.2012, 22:54
leona81
6373
vratice se rode prekosutra abd, ima li sta novo kod vas?
02.01.2012, 22:58
Anoniman
Mahanje i od nas. Bolesnoj djecici brzo ozdravljenje zelimo, bas mi je zao
Mama da se malo pohvali da joj djeca kod deda mraza nisu plakala
02.01.2012, 23:10
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: jelenaT
02.01.2012, 23:16
mama2009
2192
kod nas je spala temp, dala sam joj sve one sirupe, dijete se zakaslja i povrati bukvalno sve iz sebe zajedno sa slajmom, jedva sam cilim izbrisala koliko je slajma bilo...imam cak osjecaj da manje kaslje
02.01.2012, 23:28
ladyblue RR
1848
ma to je i problem, nisam pretsajala ni u trudnoci....
šta nisam prestajala, ja šušila u trudnoći više nego prije trudnoće. užas! i nisam nikada ni prestala
03.01.2012, 04:36
Ella_H
1264
Poz drage. Belaj je prestati pusit sretno svima koji pokusavaju . Ja sam u klubu smrcavo-slinavih mama i nije nimalo romanticno , gdje god kihnem propuste ventili , moram si kupiti one gace pelene moderne da niko nezna . A. je malkice umjereno nesnosljiv. Veliki momak je napunio 6 godina 1.1.2006 kad se sjetim brzo sve prodje....
03.01.2012, 07:29
Anoniman
Jutro od nas . Moj momak pustio mamu da spava do pola sedam . Ovo se nije desilo zadnjih mjesec dana, pa ja ne mogu da vjerujem
Nadam se da su bolesna djecica dobro, da je noc ok prosla? Lady povuce li se osip? Mama kako mi je moj curetak?
03.01.2012, 09:32
R&T@
5982
Jutro
Imas cime da se hvalis, jelena... slicica je
Nadam se da su sve bebare dobro jutros
03.01.2012, 09:40
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
03.01.2012, 09:46
Anoniman
E moja Hanady kod nas je ovdje kutija 10 km i jos govore hoce da poskupe, ja sam nedavno sabrala cifru koju potrosim godisnje na cigare i doslo mi da placem , komotno sam mogla sebi svake godine da uplatim luxus putovanje na N Zeland,Australiju , Kinu ili sta ja znam Mjesec...I ja sam prestala kad sam malog rodila a u trudnoci je to bio minimum , mada sam htjela prestati ali je meni jako lose bilo pa sam pusila jednu dvije, u vrh glave tri ,ali poslije poroda skroz prestanem i majmunica pocne opet....I ja sam sebi dala obecanje do marta imam fore da bacim go*na....
Jos su kod nas u cigare poceli stavljati haj sad znaj sta ali cigara kad dodjes do pola ugasi....To su napravili da se raja zivcira jer mora stalno kresati.....
03.01.2012, 09:51
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: jelenaT
sta reci divno
03.01.2012, 09:55
Emica_sa
1463
Eh sada dobro jutro
Meni nesto glava puca
Iman sta nam je sa imancicom?
Ladyblue kako je nađa?
Kako su ostala djecica?
Moji super hvala Bogu,osim sto izluduju,ali to im je zanimanje
Za cigare me nista ne cudi ,normalno je da poskupe,ne razmisljam o tome,pusim i pusit cu
Prestat bi mogla odmah,jer nisam pusila u trudnoci i normala mi je bilo,a ne pusim ni sada pred djecom nikada
03.01.2012, 09:57
Anoniman
Dobro jutro
ja se prerano obradovala jutros je u 7 otrcao u svoju sobu da se pokaki (zitko) pa opet u 9 kad sam ga na solju nagovorila i opet zitko
Jelo...slicica je
Iman...samo joj vode daj i caja od sipka ako hoce...i nikako da se napije...nego stalno pomalo...dva gutljaja...bukvalno...a od hrane...tostiran kruh...riza na vodi i slani stapici
Vidim vi o cigarama ...smije li se na ovoj temi o pusenju ...trebalo bi svakako prestati....a meni je najveci merak ujutro veliku solju kafe i jedno 3 cigare...to mi je dorucak
03.01.2012, 09:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Eh sada dobro jutro
Meni nesto glava puca
Iman sta nam je sa imancicom?
Ladyblue kako je nađa?
Kako su ostala djecica?
Moji super hvala Bogu,osim sto izluduju,ali to im je zanimanje
Za cigare me nista ne cudi ,normalno je da poskupe,ne razmisljam o tome,pusim i pusit cu
Prestat bi mogla odmah,jer nisam pusila u trudnoci i normala mi je bilo,a ne pusim ni sada pred djecom nikada
ti garant "pusis" max. 8 dnevno
03.01.2012, 10:00
Anoniman
Jutro i od nas dvoje, kratak opdejt , ma nista posebno ,dobro smo oboje , drzite mi fige zenice u subotu idem da vidim kucu, tako sam sva uzbudjena ne mog vam opisati....Samo drzite fige da bude povoljna i moja je ....U jako lijepom naselju se nalazi , sa puno prirode i pogodna je za djecu ,ima mala bastica ja vec isplanirala gdje cu cvijece saditi ..... Elem inace sam odlucila Adija da upisem u jaslice , nakon mnogo razmisljanja , zao mi je sto je svaki dan u kuci, mada se ja i igram sa njim i izlazimo i napolje i u parkice i sve te karefeke ali osjecam po njemu da mu nedostaju djeca, strasno voli djecu , a i vrijeme je da se malo socijalizira dijete, a ja da se i mama malo odmori i napuni baterije ....
Elem nadam se da su vam djecica svima zdrava . Jelena slika Ane,Luke i Mraza je fenomenalna...Ovaj moj vidjeo deda mraza i odmah pobjego inace se dijete ne voli slikati , sve ga ganjam sa aparatom u rukama ne bi li uslikala sliku....
Kako su mi ostale zenice, felix,bebacha,amani, dadada, noa, tajra, ticerka, lady 1 i 2 i ostale puno vas ljubimo ...Gdje mi je Bambina??? Vidim kod vas dole objelio snijeg ovdje ga nema ni na tv-u, ali su zato danas najavili orkan jacine onog prije 10 godina i bas me uhvatio strah jer bio je ko djavo 3 mjeseca su mi stajale masine u kuci susile zidove i podove. ... Eto ja se ispovijedih sad ne moram u crkvu Cuvajte se i cuvajte pilice ....
03.01.2012, 10:03
Emica_sa
1463
Kad sam vani pusim punoooo,a kad sam u kuci manje jer mi je lijeno stalno na balkon izlaziti
03.01.2012, 10:04
Anoniman
marina...drzim fige ljubi mi Adija
03.01.2012, 10:05
Anoniman
Kad sam vani pusim punoooo,a kad sam u kuci manje jer mi je lijeno stalno na balkon izlaziti
Ti si kao i ja cim izadjemo napolje dvije odmah pripalim u kuci pusimo tj pusim samo u kuhinji, natakarim se na prozor
03.01.2012, 10:07
Anoniman
priznaj koliko ti kutija traje meni kad neko kaze da pusi 8 cigara dnevno...i kao puno...ja ...svako ko moze baciti bez problema, nije pusac...ja sam u trudnoci bacila pa sam prolazila krizu barem dvije sedmice...fizicku..sanjala kako trcim kroz "polje" cigara ...a psihicka nikad nije prestala dok opet nisam zapalila
03.01.2012, 10:10
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: dadada
priznaj koliko ti kutija traje meni kad neko kaze da pusi 8 cigara dnevno...i kao puno...ja ...svako ko moze baciti bez problema, nije pusac...ja sam u trudnoci bacila pa sam prolazila krizu barem dvije sedmice...fizicku..sanjala kako trcim kroz "polje" cigara ...a psihicka nikad nije prestala dok opet nisam zapalila
Ti si vec ovisnik,ja nisam,ja sad da kazem ne pusim,to bi bilo to