Gdje mi je Doublemum, da mi odgovori: je li ono ona spominjala gubitak apetita i Zinat...? I kako ga popraviše
Ja sam se izgubila u vašim postovima-nemam vremena čitati
moj stariji sin sinoć imao temp.(ja bila sa svojim curama, a mm čuvao djecu, dolazim kući-imam li šta vidjeti....pitam ga što me nije zvao-kaže-pa šta bi mu ti više uradila od mene?)
Sinoć u pola jedan bila 39 i raste-morala sam mu čepić staviti(mada ih ne volim)jer je počeo buncati....
Na školskom odjelu danas ljekar opšte prakse
Sveki mi uzela uputnice za crp i briseve, ali ne stigosmo jutros krv da damo ....
Iman-tačno mjesec dana nije jeo normalno nakon zinata8 a on je i pancef popio odmah nakon zinata)mada svi antibiotici djeluju isto-mislim na apetit!
Ja nisam odustajala-svako malo mu davala svega.Pored redovne hrane-mislim slani obroci(od kojih, kad pojede 5 kašika, ja feštu pravim)-sokovi cijeđeni(limunade, orandžade, kombinacija-cvekla, mrkva, jabuka+limun i med, sirup od borovih iglica, propolis kapi, pekmez od smokava,od divlje kruške, bijeli luk u medu i na kraju kupila i medexove kapsule-matična mliječ+kolostrum.....
Sad jede hB po starom, ako ga ne "strefi" šta od ovog starijeg+svi odrasli s kojima je bio u kontaktu su imali grlobolju....