Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
o tome ti ja pričam..naravno da sad neću, a narocito ne sumamed!
< Poruku je uredio pocahontas -- 6.1.2012 18:35:12 >
06.01.2012, 18:55
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: gvendolina
ladyblue kako oke danas obavezno stavljaj kapi i par dana nakon sto prodju simptomi,da se ne bi konjuktivitis vratio...znam da ih je tesko ukapati,mi smo muku mucili,a mast sam mu mazala samo preko kapaka kada zaspi nismo mogli drugacije
ide na bolje, hvala što pitaš. još se pojavi po koji krmelj ali kakva je bila jučer ujutro ovo je zanemarivo.
06.01.2012, 19:47
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
06.01.2012, 19:48
Brisani uporabnik
4077
06.01.2012, 19:52
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: bebacha
kakav crni antibiotik.pogotovo ne sumamed
o tome ti ja pričam..naravno da sad neću, a narocito ne sumamed!
Ja na svoju ruku odbila sumamed..još kod nas bila bakterija u nosu...odvela je po drugo mišljenje, i rekla ja NE DAM sumamed...i propisali nam Zinat...u ponedeljak ću po nalaz brisa...bude li baja i dalje tu, znači da je mama pojela go''no...
R. kiše, kaslje, slini, sad nema temp., danas imao 37,5 u guzi..sline su guste bijele, providne..nisu zelene kako me mm danas prepao crp 14..meni ovo nije za antibiotika. samo da mu ovaj sekret izbacim iz njega pa kuda god.
06.01.2012, 19:56
Brisani uporabnik
4077
06.01.2012, 20:01
pocahontas
2546
ma nama niko jos nije rekao sumamed.ovo sam ja rekla jer mi je puko film vise..ali kad vidim ladyblue s cim devera i jelenuT sramota me bilo sta reci nama ukljucili inhalacije, ali ja izgubila papri gdje pise cime ce ga inhalirati..iamm inhalator-mogu ga nabaviti pa da ga ne vodam dzaba kad ga mogu kuci inhalirati, samo ne znam cime cu? fizioloskom otopinom ili?
06.01.2012, 20:11
Brisani uporabnik
4077
06.01.2012, 20:17
selebriti
1709
Vidim ima bolesnih, ... želim im da što prije ozdrave.
Naš treći dan u jaslicama je protekao skroz super. Ne računam njeno nejelo, jer ga pripisujem zubićima. Ja sam zadovoljna uslovima u našim jaslicama i tete su nam super.
Danas sam opet iskoristila prijepodne i jasala svuda . Kupila sam E. onu spravicu za izvlačenje slinica u Kozmu, čutavih 7KM, ali joj danas nisam mogla prići time, pa smo se vratili dobrom starom Nuk-u.
06.01.2012, 20:21
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ma nama niko jos nije rekao sumamed.ovo sam ja rekla jer mi je puko film vise..ali kad vidim ladyblue s cim devera i jelenuT sramota me bilo sta reci nama ukljucili inhalacije, ali ja izgubila papri gdje pise cime ce ga inhalirati..iamm inhalator-mogu ga nabaviti pa da ga ne vodam dzaba kad ga mogu kuci inhalirati, samo ne znam cime cu? fizioloskom otopinom ili?
Ventolin? Jel se tako zove ono čudo s čim se inhaliraju bebe?
pitaj na narednoj inhaliciji čime ga inhaliraju, imaju upisano u karton inhaliranja...moguće da je smao fiziološka...moguće 2 ml fiziološke i nekoliko kapi ventolika ( pedijatar tačno odredi) ili dexstametazon...pitaj pa ćeš znati i moći bez njih raditi inhalacije... mada ja volim jutarnju kod njih prije svake posluša mi dijete pa ih nekada o prekinemo prije nego je planirala... ja inahliram kući u toaletu... ili smao fiziološkom između ovih ventolinskih... fiziološka odlijepi sekret iz nosa pa dijete s ebrže očisti
06.01.2012, 20:32
R&T@
5982
Uvijek se neka bori s temperaturom... Tezak ovaj mama biznis...ali, eto, dobro je placen... IOsmijehom i poljupcima...
Ja sam malo bezveze raspolozena... Moje, hB, dobro... skacu po tati, i preko tate... Pripremaju se za kupanje, a ja razmisljam da stavim vate u usi... Bit ce vriske, garant...
Zelim da kazem mojim BebiBazarkama da necu ujutro doci... I saljem im
06.01.2012, 20:34
selebriti
1709
Tajra, ... danas sam bila u The kafani i spominjali smo ti muža
Ma reko, ... družim se ja s njegovom ženom, preko interneta
06.01.2012, 20:40
R&T@
5982
Dobra "birtija" je vazda dobra... ali dobre goste i dobre radnike smo nas dvije pokupile
06.01.2012, 20:41
dafri
1097
veče, bolesnim drugarima želimo što brže ozdravljenje ja sam baš umorna ,ova tri dana haos na poslu,dragi petak
06.01.2012, 20:44
Ella_H
1264
selebriti sta se guras druzim se i ja s tajrom preko interneta , tajra gdje si ti dozivala sam te. A sad evo nema ni tekije . Kod nas sve po starom pistimo vristimo skidamo pelenu, malo slini ali je dobar momak jos uvijek, starijeg sam uzurbano poslala svekrvi nek uzivaju bez mene.
06.01.2012, 20:54
R&T@
5982
E, moja Ella... dok se po kafanama hodala druzila mi se s coJekom, a sad kad imamo bebare, sa mnom... Sto ti je zivot...
A ti si meni plaho nedostajala...otegla se ta tvoja selidba... TI kad napises post, sve se pitam sto zena opisuje mene
Ima li sanse da nam dodjes u ovoj godini?
06.01.2012, 20:56
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dafri
ja sam baš umorna ,ova tri dana haos na poslu,dragi petak
Vama je danas bio nastavni dan?
Kod nas se knjizice ispisale, hB...
Kako je smijalica?
06.01.2012, 20:56
selebriti
1709
IZVORNA PORUKA: tajra
Dobra "birtija" je vazda dobra... ali dobre goste i dobre radnike smo nas dvije pokupile
Ofskroz :)
Ja danas otisla nakon sto godina, mislim nisam otkako sam rodilA ... a E. mi u jaslicama, a ja u skitnju , pa pravo tamo na kafu i doručak. Pripaziše me
06.01.2012, 20:58
R&T@
5982
Selebriti, kad sam se udala kazem ja mom Adiju: Meni je najsigurnije da te prevarim s B.
Njih dvijica radili suprotne smjene
06.01.2012, 21:01
selebriti
1709
Selebriti, kad sam se udala kazem ja mom Adiju: Meni je najsigurnije da te prevarim s B.
Njih dvijica radili suprotne smjene
06.01.2012, 21:15
koka i po
7309
ccccc...cuj ti ovih "birtijasica"
06.01.2012, 21:17
tekja
1957
Je l' me neko trazio
Joj ja se danas porezala po prstu...jako...jedva mi je krv stala ...kuckam jednom rukom, pa mi se ni ne da pisati...
Sutra imam BB, poslije jedan maleni rodjendan, a ja ne mogu sebi kosu oprati ...
Selebriti, bravo za E. fino to ona prihvata ...pametno dijete na mater
Pocy, ne bih ja to inhaliranje na svoju ruku, dok ne budes imala na papiru koliko cega...da si se bar prije sjetila da nazoves i pitas...
06.01.2012, 21:24
koka i po
7309
ja nisam ali mi pocesto naumpadnes stigao OT temoubica... nigdje nikoga ....nebojte se....veceras ne ujedam
06.01.2012, 21:26
dafri
1097
IZVORNA PORUKA: dafri
ja sam baš umorna ,ova tri dana haos na poslu,dragi petak
Vama je danas bio nastavni dan?
Kod nas se knjizice ispisale, hB...
Kako je smijalica?
mm ima još sjednicu i knjižice,baš mu zavidim U je dobro,nema tačkica počela nas je ispravljati ako tepamo ili nešto kažemo drugim naglaskom
06.01.2012, 21:30
tekja
1957
evo da ne bude tvoj post zadnji na temi .. ...a sad ce zene, cim uninaju potomcad...
tajra, a sto te nece biti ...nego, organizovat cemo kafu, dok si na raspustu, vazi?