rose, bas samo jedan toplomjer imas u kuci ? Ja imam dva jedan rezerve jer mi se jednom tak, desilo da je mm morao ici oko 22 sata do apoetke da kupi dr. to me naucilo pameti da sad imam dva inace i kod A je prisutna tura trenutno ! .
ma imam ja i digitalne al im ne vjerujem bas...eto sad imam samo digitalne
garant' joj je bilo vruće. ti nju prilično utopljavaš u kući. moja je samo u body-ću i donjem dijelu trenerke. a da je imala temperaturu, skontala bi ti ne samo po čelu. kada je staviš u krilo, bila bi vruća, naročito glava kada je nasloni na tebe.
ma oblacim joj dva sloja (strample i trenerku) i gore bodi i majica i to jedno od to dvoje je kratkih rukava...posebno jer je na podu...a dole je prazaan stan...odnese hladnoca s poda + ne dihtuju mi vrata ni balkonska ni ulazna ...a ja prokomentarisah kako je vruca i A kaze da joj ismjerim temp..digitalni pokaza 36,7 obicno joj je 36,4...i ja hajd reko da provjerim kad 37...ok provjerit cu opet za sat-dva i eto sta bi
08.01.2012, 22:53
ladyblue RR
1848
ja samo digitalnim mjerim. Ne peglala se ja sa onim sa zivom. Ovi digitalni za cas izmjere jer nju je bas tesko cuvati da joj izmjerim temp.
08.01.2012, 22:56
Mya_81 RR
5531
Digitalni jest prakticniji, ali ja nekako vise imam povjerenja u živine. I uglavnom mjerimo rektalno.
Rose, njihova krv se brže zagrije tako da stvarno ne treba pretjerivati u oblačenju. Kako ti budes obucena, probaj tako nekako procjeniti kako da je oblacis.
08.01.2012, 23:01
Anoniman
i ja samo zivin koristim...tj. standardni...imala sam onaj sto u uho ide...digitalni...svaki put mi drugu temp pokaze...bacila sam ga na kraju.
Nego mene sad hvata nesto ...nemam temp....al se lose osjecam...tako mi i treba kad pijem sirup
08.01.2012, 23:03
Hanady RR
18727
Veče...ja samo da javim živa sam i spremna za narednu sedmicu
08.01.2012, 23:09
taurus
3578
rose živa je pravo gadna (inače je kaustik-prži sve živo ) i rasipa se na male komade koji mogu biti i nevidljivi golim okom....najbolje ti je pokupiti magnetom...skini onaj magnet s ormara i pređi preko cijele površine, a po ćilimu naročito zbog S jer puže
evo i mene na ovu temu, na bebama 0-1 mi je dosadno , ne mogu više da pišem o grčevima, zubima i nespavanju a rođendan nam je za 20-ak dana
08.01.2012, 23:11
ladyblue RR
1848
ja lezim,dijete spava,gledam Red carpet...i pravo mi je mrsko sutra na posao!
08.01.2012, 23:11
Leena
2841
Digitalni jest prakticniji, ali ja nekako vise imam povjerenja u živine. I uglavnom mjerimo rektalno.
Rose, njihova krv se brže zagrije tako da stvarno ne treba pretjerivati u oblačenju. Kako ti budes obucena, probaj tako nekako procjeniti kako da je oblacis.
Kod mene je pravilo kako je mm obucen, tako je oblacim, jer je meni vječno hladno, jednom mi se dijete jadno preznojilo živo, mama moja kad je vidjela, kaze: "Obicno vrijedi kako si ti obučen, tako oblači dijete, ali ti to nemoj slušati"
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
08.01.2012, 23:12
rose
8709
IZVORNA PORUKA: taurus
rose živa je pravo gadna (inače je kaustik-prži sve živo ) i rasipa se na male komade koji mogu biti i nevidljivi golim okom....najbolje ti je pokupiti magnetom...skini onaj magnet s ormara i pređi preko cijele površine, a po ćilimu naročito zbog S jer puže
evo i mene na ovu temu, na bebama 0-1 mi je dosadno , ne mogu više da pišem o grčevima, zubima i nespavanju a rođendan nam je za 20-ak dana
procitah da sam se pravo zajebala s usisavanjem i da onaj magnet ne djeluje na zivu tj ne privlaci je
08.01.2012, 23:18
Anoniman
Sad sam A. provjerila zubalo ...hvala ragom bogu...sve petice su izvirile ...pretpostavljam da je to bio razlog proslosedmicne viroze
e sad...samo da jos ja prestanem piti sirup ...pa da i ja ozdravim...jest da sam se navukla pravo
08.01.2012, 23:20
taurus
3578
ladyblue baš tako dovukoh se i ja ovdje mi je zanimljivije
rose magnet je jedini način da ukloniš živu, idi logikom...magnet privlači metale, a živa je metal...doduše teški, pa zato i ide teže, ali nemaš boljeg načina
08.01.2012, 23:22
Anoniman
dadada suti ja bi pila sirup litrima,sta bi da moras ''gurati'' ovu moju terapiju
08.01.2012, 23:24
Anoniman
rose magnet je jedini način da ukloniš živu, idi logikom...magnet privlači metale, a živa je metal...doduše teški, pa zato i ide teže, ali nemaš boljeg načina
taurus kod mene se prosula živa po laminatu i ja kupila mokrom krpom,drugi put na istom mjestu al ja negdje procitala da se kupi alu folijom i bez problema je ''uganjala''
08.01.2012, 23:27
taurus
3578
pa može i alu folijom, lakše je uhvatiš, jer iz krpe "bježi"
08.01.2012, 23:32
Anoniman
nesto mi pade na pamet od onih situVacija nema jedne forumasice čiju bi ja sliku stavila na wikpediju kad ljudi traze objasnjenje za rijec '' idiot'' sad znam ko je banovan
08.01.2012, 23:33
taurus
3578
šapni i meni
08.01.2012, 23:34
rose
8709
ne privlaci ni magnet sve metale...
08.01.2012, 23:37
Anoniman
šapni i meni
jedino na pp necu 'vako javno
08.01.2012, 23:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
dadada suti ja bi pila sirup litrima,sta bi da moras ''gurati'' ovu moju terapiju
koliko jos imas da guras? ...ne fakat...kad ces znati rezultat?
a i ja vidim da fali jedna "mama"
08.01.2012, 23:40
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: noa
nesto mi pade na pamet od onih situVacija nema jedne forumasice čiju bi ja sliku stavila na wikpediju kad ljudi traze objasnjenje za rijec '' idiot'' sad znam ko je banovan