Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sve sreća pa kad se ženi pokvari auto, najmanje 5-6 muškaraca trči da pomogne
a kad dijete vide-svi se razbježe
09.01.2012, 13:50
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Iman83
Elem, imam i ja situaciju, koja će se razviti do večeras pa ću da večeras pišem pod anonimna ...danima kukam kako se nešto u autu čuje, lupka a mm me ignoriše, kao nije to ništa...jutros idem na posao i da odbacim I. u vrtić auto stade na sred ceste...spala prednja osovina(štagodtobilo)...planiram večeras da postanem mlada udovica
Sve sreća pa kad se ženi pokvari auto, najmanje 5-6 muškaraca trči da pomogne
joj ovo je bas tačno... sreća po mog muza da nam se autić ne kvari bas tako
09.01.2012, 13:50
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
09.01.2012, 13:51
bebacha
1170
imam ja jednog dobro automehanicar,sredila bi ti popust al ti daleko
09.01.2012, 13:52
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: bebacha
imam ja jednog dobro automehanicar,sredila bi ti popust al ti daleko
joj evo nas kao ona kućanica i onaj njen vrtlar...sve bi mi jednog mehaničara zlu ne trebalo pu pu pu
09.01.2012, 13:53
Brisani uporabnik
4077
09.01.2012, 13:54
Brisani uporabnik
4077
09.01.2012, 13:59
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: noa
Sarajke plizzzz mozete li mi saznati koji privatni lab.u SA radi hpv tipizaciju i biopsiju i koliko se ceka ovi ovdje nisu normalni jedan dan mi kazu nalaz gotov al nema šefa,danas kazu nije rađen nikako a kad ce ne znamo
noa, hpv tipizaciju ti radi BH lab ali ti ginekolog uzme bris i njima pošalje. kada bude gotova tišpizacija, odeš do njih, platiš i podigneš nalaz. a biopsiju ti radi dosta ginekologa pa ako ti treba neki mogu ti preporučiti na pp.
najbolje ti je otići kod jednog ginekologa i sve ovo završiti. nalaz hpv-a se čeka 10-ak dana ako se dobro sjećam a i biopsije tako nekako. hpv tipizaciju sam radila a biopsiju nisam. ne znam zašto ti treba biopsija ali ona se radi tek kanon tipizacije, pap testa, kolposkopije...to bi trebalo da je redoslijed. eh sada, kada uzimaju lovu na brzinu, onda urade odmah biopsiju.
09.01.2012, 14:10
Anoniman
rekose mi da se ne moze raditi u ovako kratkom roku trebala sam odmah uzeti pare i odraditi privatno a ne ovako da me hebu danima hvala ladyblue
09.01.2012, 14:15
R&T@
5982
Mene ste zaboravile
A sto ste se raspisale...zagori mi rucak dok iscitah
09.01.2012, 14:29
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: tajra
Mene ste zaboravile
A sto ste se raspisale...zagori mi rucak dok iscitah
haj nisi ništa prpopustila bitno..vala i mene sad da pitas sta smo pisale, nemam pojma
09.01.2012, 14:33
tekja
1957
Hocu i ja pp ...bebacha, na tebe racunam, ti si moj zemljak
MM uspavljuje V., odnosno lezi sa njim, a ja cujem kako ga V. nagovara: Zovi mamu,zovi neka dodje, zovi je babi, 'vako, Amaaaaa (Amra) ...kako su krenuli, nece ga do 5 uspavati
09.01.2012, 14:50
gvendolina
1896
noa bice to aBd dobro poslije svih tih vitamina A koristis li b.luk ,ako ga ne volis svjez cula sam da se ima u kapsulama uzeti
ja takodje jos uvijek kasljem katastrofa,ko me god cuje zgrozava se probala sam svu narodnu medicinu,ovaj caj sa lukom i jabukom sam jednom napravila i uzasan je ne znam kako ga neko moze piti.Nisam prestala pusiti da bar to iskljucim kao uzrok bananice i meni su juce preporucili ovaj tvoj sirup zapetljanog naziva mm ce ga danas uzeti pa da i to isprobam
tekja provjeri ti situaciju u sobi ako se usute,kod mene obavezno A oca uspava ...nevjerovatno kako lako moze zaspati ....a proslijedi i pp i mene su bas zainteresovale,od svega sto procitah samo to zapamtih iako nisma skroz u toku oko situVacije
gledala sam slike iz satora Bgm vam lijepo bilo
09.01.2012, 15:04
sretna_mama
437
PoZzdrav svima..
Još jedan kandidat za pp, kakav god bio..hihihi...
Kod nas niš novo osim E kašlja..Ali pije sirup Hederin (extra je) i na grlo obloga od rakije i meda..
09.01.2012, 15:12
taurus
3578
jao pa niko vas ne pofata na ovoj temi dnevno 50 strana
09.01.2012, 15:15
megi
935
pozdravcici i od nas
kakvi se to pp-ovi salju hocu i jaaaaaaa
ne bih da vas prepadam al sam ja prols egodine nakon kasljanja od 10 dana i ispijanja sirupa i tableta zavrsila sa upalom pluca, temp nisam skoro ni imala 37 tako da dobro osluhnite kako kasljete, doduse ja imam bornhitis
tekja sladak je V moja je toliko vezana za mene posljednjih dana strasno tako da uspavljivanje bez mame nema sanse, a pocesto i mama preklopi naravno samo vikendom kad smo kuci zajedno
moja cura je postala toliki ters da je juce od huje i slinog placa, odnosno naprezanja da place povratila, jer joj nisam dala cips prije rucka, nista nije pomagalo ni prica ni skretanej paznje ovo se vec drugi put desava i meni je toliko zao da i ja pocnem da placem
09.01.2012, 15:16
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: taurus
jao pa niko vas ne pofata na ovoj temi dnevno 50 strana
o daaaaa, navikni se da je ovdje uvijek milion strana ispisanih. nije k'o na onoj temi kada se priča o grčevima i kakicama...mi ti ovdje o svemu toročemo
09.01.2012, 15:19
rose
8709
pozz zene, ja samo da kazem da meni ne morate slati pp
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
09.01.2012, 15:24
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: rose
ja na poslu nakon 2 sedmice...hladno mi je i ide mi se kuci a valja jos 2 sata drezdat tu
a ja radim do 15:30 . izganjala sebi klizno radno vrijeme
09.01.2012, 15:26
rose
8709
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: rose
ja na poslu nakon 2 sedmice...hladno mi je i ide mi se kuci a valja jos 2 sata drezdat tu
a ja radim do 15:30 . izganjala sebi klizno radno vrijeme
ma mozes ti...ovdje nema toga ...a znaju nekad u 17.20 da nazovu i pitaju nesto...haman ne mogu ni zbrisati ranije ...btw...ova godina mi je zadnja na prjektu pa vec trebam poceti traziti posao...tj. ako ih sta ne prebaci pa mi ne produze ugovor nakon februara...elem ako ko sta cuje, javite...i ne bi bilo lose da ima 1 godinu porodiljskog ili bar 6 mjeseci...valja radjat jos jedno aBd
Uzela sam E. iz jaslica, ... nit je jela nit spavala... kad vidi kašiku vriska Al što se tiče igre i druženja kažu da je krasna Kući mi je sad problem uspavati, ... Neki dan nije nikako spavala... poludjet ću