IZVORNA PORUKA: anidla
joj mene kolegica s posla nagovara da idemo na Jahorinu za srpsku Novu godinu, kazu gore ludnica bude, a mene tesko nagovoriti
gdje na jahorinu? koji objekat? hoćem i jaaaaa...
meni izgleda put u SLO i ITA otpada..mm bolestan zvanicno, mirovanje strogo, antibiotici, jucer dobio i nekakav koktel intravenozno, organizam se uglavnom raspada

tako da cemo umjesto shoppinga u SLO ipak fojnicu u reumal ili tako nesto

šalim se...vec azmišljam o Dubrovniku
dadada, krv nije voda

...i moj R. je opsjednut pranjem zuba i ruku i tijela i svega...samo bi nosao kreme i sapune i sampone po stanu i samo bi prao svog medu ili mene ili sebe ili tatu

lakirao bi i nokte i stavio bi i maskaru i puder i karmin..ma sve sto ne treba
dzenana, ne znam sta da ti kazem vezano za hvatanje urina u kesici obzirom da je curica u pitanju..mozda će ti nasa mya napisati jer ona je koliko se sjecam bas cesto hvatala urin

sretno kako god...ja se samo sjecam da je poenta da joj das tekucine i nakon 20-30 min pocali joj tu kesicu, polegni dijete na krevet, nek je muz zabavlja i cekaj dok se ne popiski..refleksi ti moraju biti odlicni da odmah reagujes cim piš krene..dovoljno je sasvim malo mokraće...nesto će i isucriti prilikom hvatanja, ali bitno je dakle da sve vrijeme ti čuvaš kesicu..nema ono da stavis kesicu i pelenu preko..nidje veze..ovo nikako!
< Poruku je uredio pocahontas -- 10.1.2012 8:25:52 >