Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sad malo šnjuham po ovoj stranici ekupon pa mi naumpade...tražim neku ponudu za wellness vikend sebi i mužeku...nigdje ništa na netu ne mogu naći(ili ne nalazim prave stranice)...ako ko ima kakvu preporuku...javite!
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
10.01.2012, 10:54
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: Iman83
Konjic mi je daleko brate...al izgleda dobrooooo...
Da mi je šta bliže...Vlašić, Sarajevo, Zagreb...
pa eto ti Tuheljske toplice, one su malo iza Zagreba
10.01.2012, 10:54
Hanady RR
18727
Konjic mi je daleko brate...al izgleda dobrooooo...
Da mi je šta bliže...Vlašić, Sarajevo, Zagreb...
ja preporuku dala gdje sam bila i to bila ponuda na e-kuponu...ma ludilo
10.01.2012, 10:57
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
10.01.2012, 10:58
Malenaoduvijek
5237
hanady,nanika,iman,megi hvala vam mile moje
ma evo zakazujem razne termine za preglede po pedijatriji, a trebali bi i mi kod dj.hirurga ali vjerovatno cemo kod zvizdica privatno
manta mi se vise od kontrola,neuropedijatra smo odradili i mirni smo pola godine hB a sad trebamo fizijatru radi ulozaka da vidi trebaju li Luki
< Poruku je uredio MALA1994 -- 10.1.2012 11:01:34 >
10.01.2012, 11:00
megi
935
Lady bolje je danas, ma stvarno je ne nosam puno, mm je stavlja navece u krevetic ja ako je mazim to je dok sjedimo i sl al juce nije nikome dala da je stavi na swc solju, nije htjela tutu ajde reko mogu al bas me poslije toga nesto zigalo i zigalo ruzno brate
10.01.2012, 11:05
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Sad malo šnjuham po ovoj stranici ekupon pa mi naumpade...tražim neku ponudu za wellness vikend sebi i mužeku...nigdje ništa na netu ne mogu naći(ili ne nalazim prave stranice)...ako ko ima kakvu preporuku...javite!
moja obojica se jos bude po noci, igor se sinoc 3x probudio, a Luka 1x srecom,ali zna i on cesce a sad ce mu 3 godine
10.01.2012, 11:07
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: noa
Lady juce Noa pojela onu drobu po Ticerkinom receptu to je bio jedini konkretan obrok za cijeli dan a trajao je 40 minuta uz moje neprestano glumljenje budale i smisljanja svakakvih prica eh da nas gospodin otac je komentirao kako ja ''smjesno'' izgledam dok je hranim umalo mu je bilo
Da nam nije isti muz Ja juce iscijedila Lani narancu i ubacila meda, ona je to pijuckala pomalo, nista konkretno, i ja je nutkam a mm mase njoj glavom i govori ma nemoj ti to piti, ja , pred svekrom i svekrvom sam mu rekla da ga nista nisam pitala i ako nece "pomoci" nek se ne mijesa i nek suti...a on poludio
10.01.2012, 11:07
Anoniman
tražim neku ponudu za wellness vikend sebi i mužeku...nigdje ništa na netu ne mogu naći(ili ne nalazim prave stranice)...ako ko ima kakvu preporuku...javite!
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 10.1.2012 11:12:56 >
10.01.2012, 11:10
emi7908
1384
emy preproučujem ti na dječijoj hirurgiji dr. zvizdića, divan je, on je ajdina osunetio i operirao
Jel dr. Zvizdić na Koševu ?
10.01.2012, 11:14
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Lady26
Emi gud morning i tu ju tu Nanika super su , juce ju je hranio sat vremena i odustao na pola, spremio je i izveo u dvoriste
Lady juce Noa pojela onu drobu po Ticerkinom receptu to je bio jedini konkretan obrok za cijeli dan a trajao je 40 minuta uz moje neprestano glumljenje budale i smisljanja svakakvih prica eh da nas gospodin otac je komentirao kako ja ''''smjesno'''' izgledam dok je hranim umalo mu je bilo
bas mi je drago da je pojela , leonina mala nije htjela ni probati
10.01.2012, 11:15
selebriti
1709
Da nam nije isti muz Ja juce iscijedila Lani narancu i ubacila meda, ona je to pijuckala pomalo, nista konkretno, i ja je nutkam a mm mase njoj glavom i govori ma nemoj ti to piti, ja , pred svekrom i svekrvom sam mu rekla da ga nista nisam pitala i ako nece "pomoci" nek se ne mijesa i nek suti...a on poludio
Joj, ovo je baš grozna situacija
10.01.2012, 11:22
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: emi7908
emy preproučujem ti na dječijoj hirurgiji dr. zvizdića, divan je, on je ajdina osunetio i operirao
Jel dr. Zvizdić na Koševu ?
jeste...evo sad sma sa sekom pisla...kaže zvidzdić ...ima broj i mobitela al kod muža u mobitelu javi mi ona kad dođe kući
10.01.2012, 11:23
Anoniman
noa voli jaja i mlijeko tako da je ona kombinacija pun pogodak
Joj...jadna cura...da ne bi ovog čovjeka... ...ne smijem dalje ništa reći, naljutiće se dadada
čovjek je kralj...a mm neki dan gleda u parku ispred naše zgrade isto čopor pasa, cura ide, snijeg do koljena i oni za njoj..slična scena..da nije žalosno ja bih padala od šege...lijepi strah...oni trk za njom, ona ga nagarila preko parka, oni laju i cura pade, slomi se na onom ledu i snijegu i oni se oko nje skupili, laju..cura je ja mislim preselila na ahiret od straha..užassss...meni da se ovo desi ja bih imala traumu Bog te veselio huhhhhh
Ne kontam zasto narocitu paznju dadadi ko da sam ja misljenja da je psima mjesto na ulici ...ne znam da sam to ikad rekla Ja ne kazem da je situacija ugodna...nije sigurno...ali kako ne kontate ono sto ja vama drobim....i drobim ...oni laju jer brane "svoj teritorij"...meni ovo nije napad pasa...jer je niti jedan nije dotakao...ovo je upozorenje...i znam da nije ugodno...ne bi ni meni bilo...ali ko je kriv za postojecu situaciju?! Jesi li se ti pitala sta se desava sa parama koje svaki mjesec dajes i dalje sintorima? Evo procitaj ovaj tekst http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/besane-noci-u-gradu-punom-pasa/120107103 ovakve ces odgovore dobiti. Mislim, zakonom je zabranjeno ubijanje pasa na najmonstruozni nacin...nije zabranjeno njihovo hvatanje i smjestanje u azile (kojih nemamo) a niko se nepita zasto ih nemamo...i mojne...nema se para...draga moja poky...mi smo dobijali donacije i donacije za izgradnju azila pa su to sprecavali...i ne ljudi koji se bore za prava zivotinja...neg oni koji bi ih najradije sve potrovali
10.01.2012, 11:25
ladyblue RR
1848
ja čekam pizzu koja nikako da dođe a već me hvata ludilo od gladi
10.01.2012, 11:26
Malenaoduvijek
5237
dadadaaaaaa
10.01.2012, 11:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994
dadadaaaaaa
a ja
10.01.2012, 11:29
Malenaoduvijek
5237
dadadaaaaaa
a ja
noaaa sorry nisam te vidjela, oprastas li mi
10.01.2012, 11:29
megi
935
Ladyblue meni stigla pizza aj bujrum na jedan komadic
10.01.2012, 11:30
Anoniman
MALA
Anoniman
dadadaaaaaa
tebi sam htjela prvoj napisati post dobrodoslice...al me poky iz starta nasekira jesi konacno osposobila komp...falila si bona...falila
pocahontas
2546
Emi gud morning i tu ju tu Nanika super su , juce ju je hranio sat vremena i odustao na pola, spremio je i izveo u dvoriste
Lady juce Noa pojela onu drobu po Ticerkinom receptu to je bio jedini konkretan obrok za cijeli dan a trajao je 40 minuta uz moje neprestano glumljenje budale i smisljanja svakakvih prica eh da nas gospodin otac je komentirao kako ja ''smjesno'' izgledam dok je hranim umalo mu je bilo
i ja se sve kanim da mu ovo napravim, mada sve ove sastojke zapravo pojede u toku dana..ovo je samo promjena recepta...ali ne zvuči loše da malo kilica nabaci naročito kada uzmem u obzir da ima i hljeba...
hanady, posto mi je slo otpala za šopingovanje, javi gdje ima dobrih snizenja...i za djecu i za tate..muz mi je ofalio s garderobom pravo