cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

10.01.2012, 14:15

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Hajmo sumnjive na sunce:
a.   xx RR user posted image
b.   t
c.

user posted image user posted image user posted image

Aj živote koje smo mahaluše...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.01.2012, 14:16

clock-img

Anoniman

sad kad Hanady uleti s metlom user posted image ja nisam odavdeuser posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Iman83

Hajmo sumnjive na sunce:
a.
b.
c.

jeste bogamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nema vas veci, nismo mi dzaba " zene" ...

clock-img

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ajme meni....
Il govorite il sutite...ja izgorih user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.01.2012, 14:17

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: tajra

Hajmo sumnjive na sunce:
a.   xx RR user posted image user posted image user posted image

ovo skroz sumnjam jer je anonimna pisala ispravno, nije brkala padeze i tako to za razliku od osobe "t" (sifra dragana mirkovic)user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 10.1.2012 14:18:27 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.01.2012, 14:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.01.2012, 14:19

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: noa

sad kad Hanady uleti s metlom user posted image ja nisam odavdeuser posted image

Ganja zena snizenjauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.01.2012, 14:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

10.01.2012, 14:20

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

Pa ovdje covjek ne moze nisa otici uraditi,sve propustihuser posted image ....opasno se zahuktala istraga,bice rezultata...a ko su osumnjiceni hajd i mene prosvjetlite....ja ni na koga ne sumnjam,dzaba mi sve CSI,Poaro i co nista nisam naucilauser posted image user posted image

joj Iman propustih onaj tvoj post o helankamauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

10.01.2012, 14:20

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Tajra grozna si user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.01.2012, 14:21

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Cure idete u pogresnom smjeruuser posted image user posted image user posted image

Ma sta vas briga ko je...samo pomislite, koja sreca pa nisam ja anonimnauser posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

clock-img

Anoniman

odoh joj poslati SMS da kupi po metlu ovim ''radoznalim'' i nek ih naĆera da cisteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

drage moje znam da ste sumnjale na mene kad me nije bilo par dana da sam ja anoniman nemogu da vjerujem da mislite da sam toliko LUDA jel da postavljam neke teme pod anoniman baska ja sam osla , da mozak odmorim jednostavno moje pravo
Bas ste me uvrijedile stim da znate ko god je mislio da sam ja user posted image user posted image user posted image user posted image .njemu na dusu stvarno ste bez srama koje god ste mislile da sam ja user posted image user posted image user posted image user posted image VELIKO VAM HVALA sto imate tako lijepo misljenje o meni
I da ja nemam pojma o cem se pisalo radilo niiti me zanima malo sam jednom preletila citaala nisam se javljala jer me te stvari pod anonima ne zanimaju nit kad komentarisem

clock-img

10.01.2012, 14:22

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Sta ko gdje? nista ne kontam.Nema me dan-dva i propustim svega bitnoga

Ko je dobio karton,ko je T???? i ko ima "specifican" stil pisanja??

Ja oprala prozore i sad pijem kavicu...

ps:Vezano za temu.Moj momak spava,muce ga zubici,gornja 3 izbila.Slabije jede....neraspolozen je,i samo trazi kiviuser posted image  

I da manje psujeuser posted image ali i dalje je bezobrazan

clock-img

10.01.2012, 14:23

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: teacher75

Hajmo sumnjive na sunce:
a.   xx RR user posted image user posted image user posted image

ovo skroz sumnjam jer je anonimna pisala ispravno, nije brkala padeze i tako to za razliku od osobe "t" (sifra dragana mirkovic)user posted image

je li ova šifra s teme na koju poznatu ličnost ličiteuser posted image ...joj vi ste sve fulile, totalno..ali zanimljivo mi je ovo skroz..bas me zanima koga će te na kraju okriviti...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

clock-img

Anoniman

nista salmy nije ni mene bilo pa misle da sam ja neka misle nemoj se cuditi da i na tebe ne upiru prstom 

clock-img

10.01.2012, 14:24

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a i ja bila tamo napisala da sam ko mladja licila na DMuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: gvendolina

Pa ovdje covjek ne moze nisa otici uraditi,sve propustihuser posted image ....opasno se zahuktala istraga,bice rezultata...a ko su osumnjiceni hajd i mene prosvjetlite....ja ni na koga ne sumnjam,dzaba mi sve CSI,Poaro i co nista nisam naucilauser posted image user posted image

joj Iman propustih onaj tvoj post o helankamauser posted image

pa kakvo je napustanje teme kad istraga trajeuser posted image user posted image user posted image user posted image davno ja rekoh za vrijeme istrage ili pelena ili kateter al mrdanja nemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

Meni ovdje niš nije jasno...hihiih..nije ni bitno..

Nego TajrO..vidi što mi selebriti stavi avatar..Meni ne može..pa ona probavala i stavila mi ovu sliku..:-D

clock-img

clock-img

tekja

pencil-img

1957

felix, tebi prasina udarila u glavu

o, lude zeneuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Mozda ce i mene banovati user posted image trenutno me ignorisu

ma ko te ignorise..evo ja te primjetih user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

ja stvarno ni na kog ane sumnjam,mozak mi blokirao....a jos me vise zbuniVate sa tim T...ja jedino tajru i tekju znam sa tuser posted image user posted image

hajd recite ko je dok nije dosla inspekcijauser posted image

e moja noa dok sam ja bila tu o dzkelama se pisalouser posted image user posted image ...ne znam kako istraga tako spontano poceuser posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 10.1.2012 14:26:11 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

10.01.2012, 14:25

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Mozda ce i mene banovati user posted image trenutno me ignorisu

Kakvi tebe...ja ti taman mislila odgovoriti kako je malena od prijateljice s 3 mjeseca operisala uhe i ugradili joj to čudo...oni žive u SAD i to je kod njih rutina...a do tad se dijete tako patilo s ušima...užas.

Sretno s operacijom i da sve prođe kako treba...

a sta je to s esmom?

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

10.01.2012, 14:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

drage moje znam da ste sumnjale na mene kad me nije bilo par dana da sam ja anoniman nemogu da vjerujem da mislite da sam toliko LUDA jel da postavljam neke teme pod anoniman baska ja sam osla , da mozak odmorim jednostavno moje pravo
Bas ste me uvrijedile stim da znate ko god je mislio da sam ja user posted image user posted image user posted image user posted image .njemu na dusu stvarno ste bez srama koje god ste mislile da sam ja user posted image user posted image user posted image user posted image VELIKO VAM HVALA sto imate tako lijepo misljenje o meni
I da ja nemam pojma o cem se pisalo radilo niiti me zanima malo sam jednom preletila citaala nisam se javljala jer me te stvari pod anonima ne zanimaju nit kad komentarisem

ovo prvi put cujemuser posted image znale smo da je Anelko bolestan i da si na ''odmoru''

Zadnji članci

article-img