cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

10.01.2012, 14:51

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: bebacha

e vesela nek je i tebi nesto promaklouser posted image user posted image

ma meni stalno promakne, ja slabo i pamtim ko šta gdje piše
nekako u datom momentu znam a za dan - dva pojma nemam
o kojoj se temi radi pa ću vam reći koja je forumašica u pitanju user posted image

Gdje joj je promaklo kad se slomila savjetujuciuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.01.2012, 14:51

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a što je banovana?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

10.01.2012, 14:52

clock-img

malenaa

pencil-img

1616

joj jesam bezeze.... :)))) nisam opet u toku,daj ba mahalusice i meni sta prenesite da sam ¨in¨... o kakvim ba opomenama pisete? banovanju? i nemojte me sad ignorisati!!!!!!!!!!!!!!1 ocu da citam to!!!!
ej vidjeh negdje prije inicijale d.m.... da nisam ja ?? hihihihihi

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

clock-img

10.01.2012, 14:54

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Malena, jesi li prodala sve one majice sa masnicom user posted image , Dior?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.01.2012, 14:55

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: salmy

Pocy nemam pojma sta im je,moj isto tako tersa bez razloga,baca se po podu...sve mora biti kako on hoce.Uzmem u obzir da su zubici,ali nekad kontam da je bezobrazluk.Kako je stariji sve je gori.Planiram ga opet upisati u vrtic,ima toliko energije u sebi da je nema gdje isfurati.Isto zuca po stanu,bez obzira sto svaki dan idemo vani,on je neumoram

on nije bio bas tako grozan do neki dan...od neki dan doslovno po cijeli dan tersa, na svako naše normalno NE on kmeeee...dernja, vristi kada ga krene, pa i bacanje po podu kada vidi da ga bas ignorisemo ili to nesto neodobravamo...katastrofa..počeo da je priča kako će na svaku malu bebu vrištati, baciti u kantu, "pegaziti", baciti bombu, pitoljem upiskati (pištoljem uprskatiuser posted image - jer ne zna da se iz pistolja zapravo puca user posted image ), nabiti nogom i šakom....o Boze...ne daj ti Boze da sam trudna i da mu sad moram objasnjavati da ce dobiti brata ili sestru malu bebu.a od neki dan to isto priča za tetu...da će i nju "pegaziti autom", puknut šakom i nogom...user posted image user posted image user posted image užass.reko pa bolan sto jadnu tetu sta ti je uradila, kaze nije nista, Jaho(Rafo) je višto na tetu i udaio je kockom u nos..i stvarno zena ima modricu na nosu..ali skontao je to da vise ne smije...user posted image kao da slabije od sebe (a to su teta i bebeuser posted image ) ima poriv da zgazi nogama user posted image sto li Bozeuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

10.01.2012, 14:56

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: malenaa

joj jesam bezeze.... :)))) nisam opet u toku,daj ba mahalusice i meni sta prenesite da sam ¨in¨... o kakvim ba opomenama pisete? banovanju? i nemojte me sad ignorisati!!!!!!!!!!!!!!1 ocu da citam to!!!!
ej vidjeh negdje prije inicijale d.m.... da nisam ja ?? hihihihihi

jedino ako si Dragana Mirkovic user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

10.01.2012, 14:57

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Pocy nemam pojma sta im je,moj isto tako tersa bez razloga,baca se po podu...sve mora biti kako on hoce.Uzmem u obzir da su zubici,ali nekad kontam da je bezobrazluk.Kako je stariji sve je gori.Planiram ga opet upisati u vrtic,ima toliko energije u sebi da je nema gdje isfurati.Isto zuca po stanu,bez obzira sto svaki dan idemo vani,on je neumoram

on nije bio bas tako grozan do neki dan...od neki dan doslovno po cijeli dan tersa, na svako naše normalno NE on kmeeee...dernja, vristi kada ga krene, pa i bacanje po podu kada vidi da ga bas ignorisemo ili to nesto neodobravamo...katastrofa..počeo da je priča kako će na svaku malu bebu vrištati, baciti u kantu, "pegaziti", baciti bombu, pitoljem upiskati (pištoljem uprskatiuser posted image - jer ne zna da se iz pistolja zapravo puca user posted image ), nabiti nogom i šakom....o Boze...ne daj ti Boze da sam trudna i da mu sad moram objasnjavati da ce dobiti brata ili sestru malu bebu.a od neki dan to isto priča za tetu...da će i nju "pegaziti autom", puknut šakom i nogom...user posted image user posted image user posted image užass.reko pa bolan sto jadnu tetu sta ti je uradila, kaze nije nista, Jaho(Rafo) je višto na tetu i udaio je kockom u nos..i stvarno zena ima modricu na nosu..ali skontao je to da vise ne smije...user posted image kao da slabije od sebe (a to su teta i bebeuser posted image ) ima poriv da zgazi nogama user posted image sto li Bozeuser posted image

pitaj tetu jel se djeca ispred zgrade tako ponasaju pa mozda ih imitira...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

10.01.2012, 14:58

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: pocahontas

hahahahah joj sega su,a mozda je neka od fazauser posted image  i ovaj nije bio takav.Najednom ga uhvatilo ne popusta,jos se poceo ujedati.MM sinoc ujeo za ruku,poplavilo mu pravo,a gađanje smo prezivjeli u par navrata 

clock-img

10.01.2012, 14:59

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a što je banovana?

zato sto je izmislila situaciju

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.01.2012, 15:07

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

Cure..samo da vam mahnem s avatarom..:-D...jedva ga uštelih..

PozZdrav svakoj ponaosob..

clock-img

10.01.2012, 15:09

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Imam tačno 5 minuta da budem s avama...
sad ću da vidim jel mjenjate temu...ako ne fino moram zaključat temu a eto me tek večeras oko 23 da je mogu prečistiti i otkuljučatuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.01.2012, 15:10

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Sretna mama, uhvati selebriti za vrat nek ti skloni ovog bradonju...

A gledajte nas kako smo "fine" otkako se Sahbaz vrnuouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.01.2012, 15:10

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Nemoj ziva bila, sta cu radit do 5 na poslu user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.01.2012, 15:12

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

da ne pomislie da sam ja anonimna, nema me do jutrosuser posted image
nešto radila u server sobi pa me glava zabolila od buke servera i klime

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

10.01.2012, 15:12

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

Hehhehe....neka meni sele moje...Najbolja rodica..po mužu..

clock-img

10.01.2012, 15:13

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

a gdje ti je avatar?user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

10.01.2012, 15:13

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

lana zaspala u 12 i jos spavauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.01.2012, 15:14

clock-img

malenaa

pencil-img

1616

jesa mila puklo sve odmah..bananica kofer kupila hehehehe ali izrovit cu ja jos svastano sikiriki pa i tih majicica garant :))))

IZVORNA PORUKA: Lady26

Malena, jesi li prodala sve one majice sa masnicom user posted image , Dior?

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

clock-img

10.01.2012, 15:14

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

a gdje ti je avatar?user posted image user posted image

Hahahhahhaha..evo ga..slomio me...od jučer ga štelim...Bezze vala bez njega..mislim.. bez avatara..:-D

clock-img

10.01.2012, 15:16

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

IZVORNA PORUKA: teacher75

lana zaspala u 12 i jos spavauser posted image

Isto kao moj Edvin..hihih..samo što je on tek oko 15h zaspao..hihihi

clock-img

10.01.2012, 15:18

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

evo nove situacijeuser posted image

clock-img

10.01.2012, 15:19

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

SAd i ja hocu da pisem user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.01.2012, 15:19

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

IZVORNA PORUKA: teacher75

evo nove situacijeuser posted image

ja bas krenula da napisem evo nove zabave user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

10.01.2012, 15:20

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

10.01.2012, 15:20

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi o vuku a anonimna na vrata

Zadnji članci

article-img