Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
evo ga na , htjeli van kad ga pipni vruc ima ture zar moze se ovaj slajm u njemu upaliti ??????? Dala sam mu sirup za turu ,i samo tecnosti trazi pije jutros uzeo zalogaj dva .
11.01.2012, 11:28
megi
935
jutrooo
ooo depilacija ja to kuci sama pola voskom pola epilatorom sto kaze Tiki sreca pa u trudnoci slabije rastu
Mi smo jucer napokon rucali nakon dugo vremena, pa je mama pocatsila sinoc i palacinkama
Felix moras mu cisiti nos od toga mu se spusta i stvara slajm, aquamaris, nisita, evo ima i krema, naparvi sljez ja sam znala u spricu i samo ucilja u nos, naravno drzim je krvnicki al ubacim, za kasalj pravi onaj caj od luka i jabuka, ukoliko nema temp, dobra je i svinjska mast na pelenu pa na prsa probaj i onaj recept od pocy med i puter u jednakoj kolicini izmjesaj i daji mu po kasikicu
11.01.2012, 11:29
megi
935
evo sad vidim da ima temp, odna ne smije mast
daji mu sto vise tecnosti pravi mu cajeve, satvljaj meda, da omeksa slajm
11.01.2012, 11:36
Anoniman
Urastanje dlacica zavisi i od vrste voska koju nanosite. npr patronima niposto bikini zonu, vec spatulom nanositi vosak i poseban vosak, lako razmazivi, ne znam tacno sad zaboravih kako se zove ide na bikini. Dosta kozmeticarkih uzme isti vosak za sve, jbga isplativije.
Sad sam uspjela i Luki usisivacem, tj baby vacom izvaditi sline, u wc parkirala usisivac dok sam ja izvlacila zaova ga umivala da ne poplavi i da se ne zacene, ali nazalost slabo izvukoh ili su mu toliko tvrde ili nema, a prije da su tvrde jer jedva dise i tacno cujem hroptanje u nosu, ali zato sam Ani blago izvukla, bukvalno morala od dva puta jer nije moglo jednom da stane u babyvac
11.01.2012, 11:38
pocahontas
2546
ma ja taj vosak nikako ne gotivim..kožu mi odere totalno skupa s dlakicama a kad pomislim na gospoju i vosak, lijepo mi zlo..a inace nisam peka i svašta mogu podnijeti...
felix, prati ga s temp..R. je imao 2 dana tu neku temp. malu i nisam mu je ni skidala..i treći dan ko da nista nije bilo...samo malo kaljsuca, nista strasno...a kad samo pomislim da mu je pedijtracia htjela antibiotik, a djetetu na kraju nista strasno
11.01.2012, 11:53
DM
2408
Jelena-a fiziološka u nos prije baby vac-a ili kamilica...? Pozzz i od nas, mi idemo prošetati do prodavnice,a to najmanje 1 h , ako ne i više s njima
11.01.2012, 11:56
Anoniman
Doublemum stavim ja po 5ml u jednu i u drugu nozdrvu fizioloske.
11.01.2012, 12:07
bananica
4330
jeste li gledale prije par dana na dnevniku o jednoj mladjoj zeni, koja ima dvoje djece, curicu i bebu od 7 mj, zivi negdje kod Tuzle, nemaju nista, beba joj umjesto mlijeka caj pije ,a plus je maleni i nesto bolestan hajd ako neko nesto zna da se nekako organizujemo i pomognemo
< Poruku je uredio bananica -- 11.1.2012 12:08:25 >
11.01.2012, 12:22
Aiša
887
Svoje dijete nekad stvarno ne razumijem. Opet se probudio u 1 i nije zaspao do pola 5
Ne znam šta mu je, malo me je čupao za gornji dio pidžame, a onda hoće da se igra, pa da sluša kva kva, i jedva smo ga uspavali. Već 10 dana svaku drugu noć napravi dernek, valjda ćemo večeras spavati Došlo mi je da ga stavim u krevetić i izađem iz sobe, ali nemam srca za to, sve me strah da mu od onolikog plača nešto ne bude
Pričate o depilaciji, hm... meni urastaju i sa voskom a imam i električni epilator, pa opet urastaju tako, jedino je prihvatljiva varijanta brijač da ne budem u ožiljcima.
11.01.2012, 12:24
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: bananica
jeste li gledale prije par dana na dnevniku o jednoj mladjoj zeni, koja ima dvoje djece, curicu i bebu od 7 mj, zivi negdje kod Tuzle, nemaju nista, beba joj umjesto mlijeka caj pije ,a plus je maleni i nesto bolestan hajd ako neko nesto zna da se nekako organizujemo i pomognemo
o Bože...pa kako joj živi to dijete? doji li bar
11.01.2012, 12:29
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: pocahontas
kasno sam pocela gledati, tako da ne znam detalje kaze komsinica joj donijela 3 pelene i caja, to ce piti dok ne potrosi, bas tuzno , nije rekla da doji ili ja nisam cula, a bebici izvadjen bubreg na stariju curicu, oko 5 god,cini mi se, nema kad da misli a najtuznije mi bi kad kaze da nema zdravstveno osiguranje i ne moze djecu odvesti doktoru, ima jedno 10 uputnica,ako ne i vise
11.01.2012, 12:30
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
11.01.2012, 12:31
bebacha
1170
hajmo se malo organizovat da skotamo vise o tome
11.01.2012, 12:33
Brisani uporabnik
4077
11.01.2012, 12:37
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: bebacha
hajmo se malo organizovat da skotamo vise o tome
I ja kontam...moglo bi se skupiti bar za malo pomoći...a njima je očito i malo puno... Bože kakvih sve sudbina ima
bas tako,stvarno tuzna sudbina
ja sam cula, da zivi negdje kod Tuzle, Lukavac , znam da su spominjali zeljeznicku stanicu sad pokusavam da se sjetim na kojem kanalu sam to gledala, al uzalud jer to D kod mene prebacuje, trazi crtane i tako sasvim slucajno sam i cula cini mi se da se Aida zove
11.01.2012, 12:38
bebacha
1170
to je meni jako blizu.e na forumu ima Djana,ona je iz Lukavca.mozda zna nesto o tome
11.01.2012, 12:44
pocahontas
2546
o Boze fakat..pa i bubreg bebici od 7 mjeseci katastrofa, uzas.... možemo se skotati, ja sam za
11.01.2012, 12:46
Brisani uporabnik
4077
11.01.2012, 12:48
bebacha
1170
Ja bi imala dosta stvari za za to vecu djevojcicu,stvbari koje su Ajli velike.a i za bebicu takode.ja bi mogla nesto ovdje organizovat.trenutno nisam u mogucnosti puno finansijsi pomoc al mogu dosta u nekim drugim stvarima jer toga ima,a njima je sigurno neophodno
11.01.2012, 12:49
bananica
4330
kad ja ne zapisah broj telefona od zene a evo trazim po netu, bezuspjesno
11.01.2012, 12:52
bebacha
1170
pokusaj se sjetit koji dnevnik.vjerovatno hayat.ja trazim na lukavac info.nema nista
11.01.2012, 12:55
Brisani uporabnik
4077
11.01.2012, 12:55
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: bebacha
pokusaj se sjetit koji dnevnik.vjerovatno hayat.ja trazim na lukavac info.nema nista
moze biti na hayat-u, tv sa il federalna, ona na tim kanalima nekad gleda neke crtane
11.01.2012, 12:59
Anoniman
kasno sam pocela gledati, tako da ne znam detalje kaze komsinica joj donijela 3 pelene i caja, to ce piti dok ne potrosi, bas tuzno , nije rekla da doji ili ja nisam cula, a bebici izvadjen bubreg na stariju curicu, oko 5 god,cini mi se, nema kad da misli a najtuznije mi bi kad kaze da nema zdravstveno osiguranje i ne moze djecu odvesti doktoru, ima jedno 10 uputnica,ako ne i vise
Na kojoj TV si gledala? Mogle bismo se zaista organizovati. Ja imam dosta stvari za bebicu, a i starijoj mogu dati neke stvari od Farah, pa i novcano malo pogurati.
11.01.2012, 13:00
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Na kojoj TV si gledala? Mogle bismo se zaista organizovati. Ja imam dosta stvari za bebicu, a i starijoj mogu dati neke stvari od Farah, pa i novcano malo pogurati.
planirajte i mene ako se uspijete organizovati! ja bih novcano pomogla ili sta vec bude trebalo...uglavnom saljite mi PP ako sta skontate.
Odoh sad na posao
pocy, idi na temu skola skijanja :)
puse