IZVORNA PORUKA: Neca xxx
U potpunosti se slazem Veeseelaa. Ja vec odavno planiram da je odvedem kod nekog djecijeg stomatologa. Cisto da joj pregleda zubice i da se Lana upozna sa posjetama zubaru. Kod koga ste vi isli? Pocy, gdje ti mama radi?
na žalost, ne radi privatno, tako da je vjerujete mi ni ne pomisljam reklamirati..nikakve koristi nema u drzavnoj ustanovi od ovog mog pisanja, samo vise posla, a ista plata

salim se, radi u vrazovoj, ali pravilo je da ako tu pripadas, primice te...standardno...
i da, koliko znam u Sa nema niti jedan privatni stomatolog, a da je bas specijalista za djecu..privatnici se ne mogu peglati s djecom u gro slucajeva, pa poneko samo prime..uglavom rade samo odrasle i estetiku

odraslom kazes "zini" on zine, a s djetetom moras cirkus izvoditi samo dok zine, a o popravku i rizicima koje moja mama nosi da ne pricam..jos kad imate nekooperativno dijete i roditelja uzas zivi.. moja mama bi bila kim kardashian

po bogatstvu da je otvorila privadnu ordinaciju ..ali eto nije..nema ona tu privatly žicu

titna škola komunističko socijalistička