Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
vesela kod kojeg stomatologa na Vojnickom vodis Ajsu
i ja bih da nekad odvedem Adnu, i mi jos pijemo mlijeko navecer iz flasice,
peremo zubice bez problema, prvo joj mi operemo pa malo ona sama
nisam je tamo vodila nikad, mi tamo samo idemo pedijatru, al smo pitali za stomatologa i malo šetali po njegovoj ordinaciji, zakačene lutkice na stolici i slični detalji mene su oduševili Ajša je malo sjedila a neka doktorica starija koja tu bi bila je ljubazna i rekla da je Ajša još mala i da dodjemo za jednu godinicu, to ti je nedje sada
13.01.2012, 15:19
bananica
4330
veselaaaaa, sta bi sa kafom, mogli smo veceras u Grand?
13.01.2012, 15:21
veeseelaa
20552
bi rado al sutra veče imam goste, prijatelji mm sa suprugama, 4 para pa sam zauzeta oko kolača, pite, meze, kiflica, hljeba i slično jedan dio večeras moram odraditi
13.01.2012, 15:22
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
bi rado al sutra veče imam goste, prijatelji mm sa suprugama, 4 para pa sam zauzeta oko kolača, pite, meze, kiflica, hljeba i slično jedan dio večeras moram odraditi
to ostavi za nocnu smjenu
13.01.2012, 15:23
veeseelaa
20552
a najviše sam se zadeverala oko pića moram početi od večeras da vježbam
13.01.2012, 15:23
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: bananica
to ostavi za nocnu smjenu
a kasnije imam posla, hopa cupa hahahah
13.01.2012, 15:24
bananica
4330
samo polako doziraj
13.01.2012, 15:25
bananica
4330
je li se jelena javljala? kakva je situacija kod nje?
13.01.2012, 15:27
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: bebacha
vidjela sam tekst u Avazu,nasu vVisnju,preslatku kitty ,Lady i Lady Hanady vjerovatno znas al et,ima i tekst o tvoj seki
znam... hvala
13.01.2012, 15:28
bananica
4330
mogla je i dadada u Grand na kafu
13.01.2012, 15:28
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
13.01.2012, 15:29
Rabi
1810
IZVORNA PORUKA: pocahontas
mogu se zubici izbrisati i vlaznim maramicama za zubice poslije flasice
ama ljudi, perite djeci zube..pa ne znam gdje je tu problem ovaj moj hB uvijek hoce, ali bilo je situVacija kad bas nece (nece da mu ja perem, a to se pika pod pranjem, nije pranje kad on sam perka i riba lavabo četkicom ), otvorim mu lijepo usta, on se dere (taman fino jer su mu tada usta širom otvorena) i mahnem sve kako treba...i odmaj prestane jer ga nista ne boli, vec od huje place...ma sta me briga, glavno da su zubi dobri i čisti
ja mislim da nije toliko veliki problem ovo na zubicima(mislim jeste-da me pocy ne grdi ) ali da je mnogo veci problem ono sto ode ispod mesa...jesam li u pravu pocy i zato se zubici peru od mesa prem,a dolje mislim trljanjem cetkom od mesa prema dolje kako bi se hrana izbacila koja je otislja ispod mesa... a ovo brisanje zuba mi je besmisleno
13.01.2012, 15:30
veeseelaa
20552
samo polako doziraj
a kad pijem ja se napijem ja kad ljubim ja se ne zaljubim ne brini se za mene, prezivjecu
13.01.2012, 15:30
bananica
4330
a ovo brisanje zuba mi je besmislenouser posted image
šteta je da dobar dio korisnih savjeta ostane na chat temi
ponavljam se al moram...
večeras ću dobar dio postova prenijeti sa ove teme na posjoćeu...hajmo razlaz da ne bude žik-žik
treća sreća...eto još ne crvenim post...al asli ći morat jer me namjerno ignroišete
13.01.2012, 15:35
Rabi
1810
IZVORNA PORUKA: gvendolina
a koristi li neko one el.cetkice za zube imam osjecaj da bi njom bolje ocistilii, gdje ih ima kupiti za djecu...ranije sam citala da je bilo u DM-u,ali ih ja nisam uspjela naci,da li sad ima
imas u DM i u konzumu sam vidjala mi imamo istu, njom peremo...mada nije nesto spesli bolja od one obicne..njima je interesantna, pa ga mozes privoliti na pranje zubica....ali eto, sad koliko oni dobro operu ja ako Adnana ostavim da sam pere zube ovom cetkicom....za minut se vratim on trlja kadu i plocice
13.01.2012, 15:37
Rabi
1810
pitam se za sta sluzi ova tema
< Poruku je uredio Rabi -- 13.1.2012 15:38:29 >
13.01.2012, 15:38
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: Rabi
za pisanje memoara
13.01.2012, 15:39
Rabi
1810
IZVORNA PORUKA: Rabi
za pisanje memoara
pa sta mi ovdje radimo e a za ono besmisleno....ma fakat mi nema smisla
13.01.2012, 15:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: gvendolina
a koristi li neko one el.cetkice za zube imam osjecaj da bi njom bolje ocistilii, gdje ih ima kupiti za djecu...ranije sam cital ada je bilo u DM-u,ali ih j anisam uspjela naci,da li sad ima
u principu koliko ja znam ove cektice nisu excellent rješenje za odrasle pa ni za djecu, uvijek je bolja obicna kvalitetnija cetkica (skuplje su obicno kvalitetnije)..ali Boze moj, i ovo nije lose da dijete zavoli pranje zuba,,,ja ovu nisam u zivotu koristila...mama kaze ne pere dobro, bolje pere kada ti sam trljaš u svakom slučaju
F. je dobila ljetos od babija ovu el. cetkicu. U po frke sam skontala da je ona samo drzi uz zube. Skrenula sam joj paznju da i pored sto se ona trese i drmucka uz zube, mora i sama da cetka zube kao i sa obicnom.
13.01.2012, 15:42
bananica
4330
noa HELP ME danas ce mi vise nego ikad trebati sexy ves brzo salji fedexom
šteta je da dobar dio korisnih savjeta ostane na chat temi
ponavljam se al moram...
večeras ću dobar dio postova prenijeti sa ove teme na posjoćeu...hajmo razlaz da ne bude žik-žik
treća sreća...eto još ne crvenim post...al asli ći morat jer me namjerno ignroišete
tema će biti zaključana ako ponovno dođe do ignoriranja moga posta ogroman broj savjeta vezanih za mliječne i stalne zube naše djece ostat će zatrpani na chat temama...
13.01.2012, 15:46
Anoniman
Ne zakljucavaj, ziva bila, slusacemo te....casna pionirska
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 13.1.2012 15:52:25 >
13.01.2012, 15:47
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Ne zakljucaji, ziva bila, slusacemo te....casna pionirska
eto ga hajd neko me bar poslušao i pročitao...hvala pahuljo moja