vidim dosta nam djecice bolesno, joj bas mi zao... zelimo brzo ozdravljenje
Kod mene konacno nalaz sterilan, tako da vise nisam suga sugava
06.10.2011, 12:58
Apotekarka
3918
Dan... Ja pasirala sinoc sip do kasno,ne stgoh se javiti.. Jucer ujutro sam odvela Antonia doktoru,blijed mi,jece slabo,temp hb nije imao ni jucer a ni danas.... Uglavnom grlo ,mu upaljeno,cak ima na jednoj strani malo i gnoja...Dobio je ospen... U mene je grlo bolje kaze dr nisam za antibiotika,samo ona ranica na grlu sto me dugo muci kaze on da je to nesto kao fibrinoza(mjehurici)kao to se ne dira ako nesmeta a ako smeta skida se Antonio vec 4 dana odbija mlijeko,sad sam ga stavil u krevetic i uspjela mu dati 150 ml mazeci ga i pricu pricajuci... Uglavnom kako je jutros jeo naspram drugih dana zadovoljna sam.... Pojeo je 2.5 hrenovkice s kruhom,izerendanu jednu jabuku i mrkvicu,10-ak zalogaja kuhan domace piletine s kruhom,malo kokica.1 sokic od cvekle i 2 od kupine i sad to mlijeko....Valjda se popravi Nama je danas cetvrta godisnjica braka,mada je izgleda necemo danas proslaviti,mm je u skoli do 13 i 30,onda ide po svekra u bolniu,hja cu sad na posao,oni ce sip upeci... Vidim puno bolesnih ima,ovo vrijeme tome doprinosi,a bome javljaju zahlađenje to mi se ne sviđa Kako li je Lanci danas,nadam se bolje
06.10.2011, 13:00
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: jelenaT
ajoj Jele bas mi je drago da je to iza vas!
06.10.2011, 13:24
koka i po
7309
dan.. i Sejo nakon sedam dana slinjenja zavrsi na antibiotiku ...navodno bronhitis ....cisto sumnjam al eto ..... ja sam danas ko malo bolje ...valjda . vidim puno je bolesnih ova prehlada je bas zeznuta. svima zelim brzo ozdravljenje
06.10.2011, 13:35
R&T@
5982
MALA i tajra popile
06.10.2011, 13:37
Đenifer
243
Sad mi kaže teta što nam čuva pašu da je primjetila od jutros da mu malo curi nosić e još mi to sad fali, valjda nije ništa, jućer super,veseo, jutros, fino jeo, ručao maloprije, ovo vrijeme sunčano i tem.visoka, nija baš uobičajeno za ovaj datum, pa su viroze učestale,ali eto nam vikenda kišnog , meni baš žao što se kvari, ovi jesenji dani su mi extra bili, mada i slijedeću sedmicu prognoziraju ok.
06.10.2011, 13:41
R&T@
5982
Đenifer, nadam se da nije nista...samo mala slinavica...
Mozda je i dobro da malo zahladi...virusi se mnoze nenormalno...
06.10.2011, 13:44
Rabi
1810
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Dan... Ja pasirala sinoc sip do kasno,ne stgoh se javiti.. Jucer ujutro sam odvela Antonia doktoru,blijed mi,jece slabo,temp hb nije imao ni jucer a ni danas.... Uglavnom grlo ,mu upaljeno,cak ima na jednoj strani malo i gnoja...Dobio je ospen... U mene je grlo bolje kaze dr nisam za antibiotika,samo ona ranica na grlu sto me dugo muci kaze on da je to nesto kao fibrinoza(mjehurici)kao to se ne dira ako nesmeta a ako smeta skida se Antonio vec 4 dana odbija mlijeko,sad sam ga stavil u krevetic i uspjela mu dati 150 ml mazeci ga i pricu pricajuci... Uglavnom kako je jutros jeo naspram drugih dana zadovoljna sam.... Pojeo je 2.5 hrenovkice s kruhom,izerendanu jednu jabuku i mrkvicu,10-ak zalogaja kuhan domace piletine s kruhom,malo kokica.1 sokic od cvekle i 2 od kupine i sad to mlijeko....Valjda se popravi Nama je danas cetvrta godisnjica braka,mada je izgleda necemo danas proslaviti,mm je u skoli do 13 i 30,onda ide po svekra u bolniu,hja cu sad na posao,oni ce sip upeci... Vidim puno bolesnih ima,ovo vrijeme tome doprinosi,a bome javljaju zahlađenje to mi se ne sviđa Kako li je Lanci danas,nadam se bolje
Jesam li ja dobro skontala?...sve za jedan obrok ili.... Ako je ovo tacno, pa ti nemas potrebe za sikirancijom zeno! Tvoje dijete jede super! A ti si ko osrednje zadovoljna Ne budali , nego budi sretna
06.10.2011, 14:06
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hvala Bogu, bas sam sretna zbog vas
06.10.2011, 14:08
R&T@
5982
Lady, zar ne kahvenises?
06.10.2011, 14:08
Lady26
9177
Ja se mojoj k o n i ovdje javno izvinjavam, ugasio mi se mobitel i nisam te mogla zvati.... Evo maloprije dosla u kanc. i kahvenisem sa sveki Bila vani skoro 2,5h, tj u BBI-ju
< Poruku je uredio Lady26 -- 6.10.2011 14:09:40 >
06.10.2011, 14:28
DM
2408
Pozz ženice Šta ima novoga? Ja nemam vremena da čitam-u poslu sam -haos Javlja li se teacherka-kako je Lana?
06.10.2011, 15:51
Lady26
9177
Aaaaaaaaaaaaaaa nigdje nikoga...e jeste neke stvarno....
06.10.2011, 15:53
R&T@
5982
Ja sam tebi niko
06.10.2011, 15:56
Lady26
9177
Pa gdje si
06.10.2011, 15:58
R&T@
5982
Izmedju pretisa i racunara
Radis li? Ili si na Vlasicu?
06.10.2011, 16:05
Lady26
9177
Ma ti kuhas, zato te nema Evo i ja cackam sta bih jela kad dodjem kuci...svasta bih nesto al mi mrsko, eto mene kod tebe, taman na povrce i meso Vlasic, uh....
06.10.2011, 16:09
Anoniman
zato ce nama kisa sutra
06.10.2011, 16:11
R&T@
5982
Sta kisa... snijeg
Ko je hrabar, bujrum na rucak... Sta jedemo, znat ce se kad otvorimo pretis
06.10.2011, 16:14
Anoniman
je li to tajra kuha...aaaaaa....kakva kisa...snijeg
dobar dan od mene jelo za nalaz. svim bolesnim redom ...bojim se nabrajati jer cu nekog zaboraviti...kad nas je pola bolesno Apotekarko...cestitam godisnjicu ..nama je u subotu...a kako stvari stoje...daj boze da planirano izvedemo
06.10.2011, 16:14
Malenaoduvijek
5237
hello!
drage moje ovo moje malo dijete je terso samo takav
idem ja sa carsije prema dole a on nesto kmeci, ne znam jeli zato sto su mu cure otisle ili sto i ja stanem da mu kupim sok, kad nema ima samo hladan i ja uzmem lizalo, hajde pojede on lizalo i opet krenuo tersati i bacati se po ulici, tako smo usli u hose komerc i tek kad sam na kasi uzela pez bobe smirio se....
a na carsiji smo ga potkupile kiflama
kono moja nema frke, vidim ja ne zoves ti, mi se fino provedosmo sa tajrom i curama, a ja sam se zaljubila u Tajru
ona je izjavila da je Luka isti ona, da slusa, a Igor je kao Riana nista ne slusa
jelena hB pa si se rijesila bestije super
hanady vidim ja ne pises vise sma ovo mi je bila najjaca rijec kod tebe sad nemam sta desifrovai
apotekarka bravo za momka i za jelo
06.10.2011, 16:25
Anoniman
e mala...ne mogu oba biti ..mora barem jedan biti zato se sve zene, obicno, kojima je prva lako odluce za drugo ...a onima kojima je prvo ...tesko se za ista odluce
06.10.2011, 16:27
Anoniman
tajra, jesi li ti prodala svoju as?
06.10.2011, 16:30
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: MALA1994
ona je izjavila da je Luka isti ona, da slusa, a Igor je kao Riana nista ne slusa
Skeniralo dijete i moje i tvoje potomstvo
Da su sva djeca kao Luka i Tajra, ja bih jos radjala ovako: ne, ne...
Hvala za slicice
06.10.2011, 16:31
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dadada
e mala...ne mogu oba biti ..mora barem jedan biti zato se sve zene, obicno, kojima je prva lako odluce za drugo ...a onima kojima je prvo ...tesko se za ista odluce
super ti ovaj post
Nisam, a rado bih... Ti?