IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Ma i meni nedostaje prostora. Mastam o plakaru u spavacoj preko cijelog zida. Bice i to aBd brzo. Sad mi je obicni trokrilni(1.5m) u spavacoj, u djecjoj imam dvije neke komodice i dvokrilni ormar i tu stoji njihova garderoba.
ja u spavaćoj imam američki plakar preko cijelog zida, u drugoj sobi takodje ala američki plakar preko cijelog zida i sve je puno ko oko i plus komoda do vrha, a komoda ko pola plakara
ja fkt ne znam šta je ovo, ja u biti maštam o jednoj prostoriji od 30 m2 gdje će biti samo police i plakari za moju odjeću, obuću, tašne i sl
meni bi i ta soba od 30m2 bila mala
ja neću da nbrajam šta ormara imama...
a garažu i dole koliki ormar imama i kako u njemu držim u kutijama i kesama onim bez vazduha...pa na vježalicama ...ma hajde jadan...
a koliko sma smo podjelila, na Bb rasturila, poslala narodu sa halalom da se rateretim...
a koliko mi kod mame u mojoj djevojačkoj sobi ostalo u američkom plakaru hahahahah
nedo bog mene budale za ženu...jednog sma prevarila na foru svakog drugog ovaj bi mi oćero sa pričom o or5marima, gardrobi mojoj i dječijoj i obući