Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
IZVORNA PORUKA: dadada kako na poslu biznis zeno? slusaju li te?
ne znam šta da ti kažem , svi čuju niko ne haje... nisam se još navikla rano ustajat, teško mi to pada ...i izgleda da neću nikad tu naviku steći
žalost ja isto ne znam kako bi nakon toliko godina spavanja ustala u prvu smjenu
08.10.2011, 20:05
Anoniman
IZVORNA PORUKA: klemzi
IZVORNA PORUKA: teacher75
dadada, sretna vam godisnjica, super vam je datum
Dođoh maksuz zbog vas dvije, da dadadi čestitam godišnjicu da pošaljem pusu Lani
lavju te plaho hvala ticerko i jeste...super je datum
breskva...aj beliv ju
08.10.2011, 20:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
žalost ja isto ne znam kako bi nakon toliko godina spavanja ustala u prvu smjenu
ne sekiraj mi se... ugovor je samo na godinu dana, poslije godinu opet spavanje
08.10.2011, 20:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
IZVORNA PORUKA: dadada kako na poslu biznis zeno? slusaju li te?
ne znam šta da ti kažem , svi čuju niko ne haje... nisam se još navikla rano ustajat, teško mi to pada ...i izgleda da neću nikad tu naviku steći
prizvala sam je...prizvala nego ostale smo jos ja i ti...kad cemo na pos'o
08.10.2011, 20:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
ne sekiraj mi se... ugovor je samo na godinu dana, poslije godinu opet spavanje
pu pu pu...pomakni se s mjesta
08.10.2011, 20:18
Anoniman
dadada slavi danas pa cestitamo Breskva godina po godina samo polako dadada i ja cekamo da nas prime za stalno
08.10.2011, 20:23
Anoniman
dadada slavi danas pa cestitamo Breskva godina po godina samo polako dadada i ja cekamo da nas prime za stalno
i to nista ispod dva mjeseca godisnjeg...ne prihvacam toga se ja inace najvise bojim...kako cu na more
08.10.2011, 21:41
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: dadada
i to nista ispod dva mjeseca godisnjeg...ne prihvacam toga se ja inace najvise bojim...kako cu na more
onda ti jedino preostaje da se zaposlis u skoli
08.10.2011, 22:09
iv@ncica
2115
dadaa i marinci cestitamo i breskvi na poslu-
noa-naviknes se ustajati cim naviknes da ti i na racun svaki mjesec legne nesto ticherko-drzte se Ostale cure pozdrav U mene sve u kuci zivahno i zlocesto..sacuvaj boze, kad ne ide u vrtic valjda nas se pozeli, pa izvoljeva i zanovjeta..a inace je ok..osim po nekoliko incidenata zlocestoce. A koliko sam se dugo zalila da ne prica, od kako mu se otvorio kakocnjak ne uvlaci jezika, ima sto provala dnevno , komedija nam njegovo pricanje
< Poruku je uredio iv@ncica -- 8.10.2011 22:11:55 >
08.10.2011, 22:50
Ella_H
1264
Gdje ste zene? Dalil@ bilo je belaja ali sad je sve dobro, malecki je dobro to je najvaznije. A je toliko dobro da mi je uhelacio moj touch screen pc . Tako ja vama pise a moj touch vise nije touch i premija je sto uopste radi . Lady bit ce posla nebrini . Dadada mozda ima i istine u toj sedmoj godini sto kazu evo meni prolazi issss issss mogu ti reci da je bila malo skakljiva neznam bas da li zbog mog i mm nekog odnosa ili zbog toga sto imamo nemirno djete fascinirano s kakom, bilo kako bilo issss isss sedma godina od mene .
08.10.2011, 22:52
Ella_H
1264
Sta je s tekjom da li se javljala brinem se za nju
08.10.2011, 22:53
Anoniman
maksuzija za Ella-H
08.10.2011, 23:03
Hannica
2920
Cestitam Lani rodjendan,zelim jos da sto prije ozdravi. Cestitke i sve ostalo sto se ima cestitati,nemam vremena za citanje.
08.10.2011, 23:04
chuci
804
ja sam samo došla da teacherkinoj lani čestitam rođendan. nadam se da je bolje curica malena, i da ni jedan više neće dočekati u bolnici niti bolesna. puno pusica svima
09.10.2011, 00:04
gvendolina
1896
sta je ovo ovdje pusto
dadada ima opravdanje,zabavila se oko torte ...cestitam godisnjicu,da ih jos puno docekate zajedno u ljubavi
Ella_H tekji je otac bolestan pa je otisla da ga obidje,javljala se ostace jos jednu sedmicu vjerovatno
macak odakle ti,ako smijem pitati ....naravno drago mi je da vidim da si jos s nama
09.10.2011, 08:43
bebacha
1170
jutro. Lani i ovdje sretan rodendan,sa zakasnjenjem . dadada sretna godisnjica i da ih bude jos 10 put toliko moji spavaju a ja se nadigla. slomi se kasalj,gusi me.
treba mi savjet mada je nedjelja i nema vas. Alen jos uvjek kasljuca al ono zrelo i cesto i izbaci slajm.bilo smo i na pregledu i kazu samo slajma koji je jos ostao od upale pluca.medutim cim popije mlijeko dobije napad kaslja.kad povrati smiri se.al povrati mlijeko i slajma.dali da njemu ukinem mlijeko ili da nastavim
09.10.2011, 08:54
gvendolina
1896
jutro mene A probudo u pola 8,a do pola 2 sam ucila tako da sam sad
bebacha ja mu ne bi ukidala mlijeko,jos bolje ako povrati da izbaci slajm.A je kad je bio manji povratio bi slajm cim bi mu dala neki sirup,davala samu mu onaj iz kucne radinosti od lovora,a sad bas tesko povrati
a kada se ovo promjenio outfit rr,ja sinoc kad sam usla mislila zalutala
< Poruku je uredio gvendolina -- 9.10.2011 8:56:41 >
09.10.2011, 09:09
Niobe
1841
Dobro jutro
09.10.2011, 09:11
bebacha
1170
jutro.tebi bas nije bilo dugoooo.kako nam je djecak
09.10.2011, 09:25
Niobe
1841
Hvala na pitanju, odlicno je. Ima 25 mjeseci sada..veliki decko. A ja, pa ne znam, nekako sam se malo pogubila ovdje, nije mi ko prije, pa nemam vise kontinuitet. Kako ste vi, jel se sta desava, jel ko trudan, rodio...?:D
09.10.2011, 09:30
bebacha
1170
neznam od kad te nije bilo:) uglavnom Teacher je trudna
09.10.2011, 09:36
Niobe
1841
eto, super vijest, teach, ako vidis, sretno :)) mene gl00va razvali danas..
09.10.2011, 10:03
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Niobe
eto, super vijest, teach, ako vidis, sretno :)) mene gl00va razvali danas..
hvala, evo vec 18.sedmica, za par dana pa 19.
09.10.2011, 10:17
bananica
4330
dobro jutro sta ima? kako ste? teacher kako je Lana?
09.10.2011, 10:41
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: bananica
dobro jutro sta ima? kako ste? teacher kako je Lana?
moja mama je gore s njom ostala sinoc a ja cu kasnije. imala je temperaturu 37.8 sinoc pa su joj dali voltaren da se ne dize posto je noc, preznojila se i sada nema. sutra dolazi dr. pa cemo vidjeti kakva je situacija