Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ovaj je i kod nas uzadnja tri dana samo trcem za njim , al od jutros je jeo lepine vruce hrenovkice, supice par kasika, mesa mu ispekla i nacopala bjeline fileta to pojeo jedno monte jedan stapic cokolade, caja, i skoro mlijeko 150ml Jel dovoljno Sve ovo nabrojano jeo sam .Svakim danom sve vise sam jede i hoce ja pustim i pravim mu sta zeli valjda mu je dovoljno sam koliko pojede hoce
09.10.2011, 16:43
leona81
6373
nas i dalje muce zubi...uzas
< Poruku je uredio leona81 -- 9.10.2011 16:44:11 >
09.10.2011, 16:45
nanika
1399
Leona ima li temperaturu?
09.10.2011, 16:49
nanika
1399
Moj maleni taman dosao malo sebi, sutra cemo na kontrolu a prije sat vremena i curica dobila temperaturu 38,4 . Kaze da je ne boli grlo, ali kaslje i ima malo sadrzaja. Mora da je nesto iz vrtica, znala sam da ce biti ovako kada krene ali bolje sada nego iduce godine kada krene u skolu da stalno bude bolesna.
09.10.2011, 18:01
Malenaoduvijek
5237
dobro vece
mi smo slinavi, hunjavi,kasljemo, hroptimo...ne damo ocistiti nos, staviti kapi, inhalirati nista.ovo je inace Igor. ali hB nema temperaturu ...
a ima i proljev
Luka je bolje hB....
09.10.2011, 18:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994
dobro vece
mi smo slinavi, hunjavi,kasljemo, hroptimo...ne damo ocistiti nos, staviti kapi, inhalirati nista.ovo je inace Igor. ali hB nema temperaturu ...
a ima i proljev
Luka je bolje hB....
evo ja se zalijavam bijelim sljezom i upravo citam da je dobar kako za zatvore tako i za "otvore" tj. regulise stolicu...pa eto...nebi bilo zgoreg da mu pokusas podvaliti
dobar dan prava nedelja
09.10.2011, 18:07
Mya_81 RR
5531
Bas prava nedjelja! I mrzim ovakve dane!
09.10.2011, 18:14
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: dadada
dobro vece
a ima i proljev
Luka je bolje hB....
evo ja se zalijavam bijelim sljezom i upravo citam da je dobar kako za zatvore tako i za "otvore" tj. regulise stolicu...pa eto...nebi bilo zgoreg da mu pokusas podvaliti
dobar dan prava nedelja
ja sam mu pravila za nosic, ali mu nisam dala da pije...on hoce piti sve, to je spas jer slabo jede...sad smo mu dali sok od mrkve jer mu se rizina sluz nije bas svidjela...
09.10.2011, 18:15
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
vano 7 stepeni, fujjj...kod nas plinske peci rade vec drugi dan, ali kazu u utorak ce biti ljepse
09.10.2011, 18:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
ama za wikipedije
mala...probaj mu dati...dobar je i za iskasljavanje...ma za svasta nesto...elem ispade b.ljez mirikl
09.10.2011, 18:20
Mya_81 RR
5531
Mala, i mo smo na grijalici vec dva dana Veselim se utorku!
Nadam se da ćete ozdraviti što prije.
Mi smo počeli piti imunoglukan, nesto se ne sjecam pise li koliko se pravi pauza. Morat cu to prostudirati...
09.10.2011, 18:20
Malenaoduvijek
5237
probacu, thanks...kaslje kao stari dedo
09.10.2011, 18:21
gerberka
-1539
moze loi savjet..sta u trudnoci ciniti da spadne tura? imam 37, pa ne bih odmah paracetamol...hvala cure
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
09.10.2011, 18:23
Malenaoduvijek
5237
mya
u njihovom uputstvu pise da ne treba pauzirati, a pedijatri preporucuju pauzu pa ti sad vidi..
Igoru je nalaz krvi super, hemoglobin mu je 13, a gornja vrijednost je 13 zarez nesto pa smo ukljucili pikovit sa omegom 3 umjesto d3 kapi po preporuci pedijatrice.
09.10.2011, 18:25
Malenaoduvijek
5237
gerberka istusiraj se, ali nemoj glavu kvasiti iako ti to i nije neka temperatura za skidanja, nemoj piti paracetamol ispod 38,5
09.10.2011, 18:27
gerberka
-1539
mala hvala ti dušice
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
09.10.2011, 18:39
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
...Izludi me ganjanje s jelom
ovaj je i kod nas uzadnja tri dana samo trcem za njim , al od jutros je jeo lepine vruce hrenovkice, supice par kasika, mesa mu ispekla i nacopala bjeline fileta to pojeo jedno monte jedan stapic cokolade, caja, i skoro mlijeko 150ml Jel dovoljno Sve ovo nabrojano jeo sam .Svakim danom sve vise sam jede i hoce ja pustim i pravim mu sta zeli valjda mu je dovoljno sam koliko pojede hoce
ja se vise ni ne nerviram radi nejela niti ih tjeram, malo nagovaram, varam, navijem crtic na youtubu, ako nece sklonim... Luka jutros nije htio jaja i ja mu napravila frutolino sa keksom...nema svrhe da se nerviram, ja dam on pljuje. a Igor samo hoce hljeb namazan sa necim, kasikom nece nista vec danima, juce je samo pojeo griz ujutro.
09.10.2011, 21:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
...Izludi me ganjanje s jelom
ja se vise ni ne nerviram radi nejela niti ih tjeram, malo nagovaram, varam, navijem crtic na youtubu, ako nece sklonim... Luka jutros nije htio jaja i ja mu napravila frutolino sa keksom...nema svrhe da se nerviram, ja dam on pljuje. a Igor samo hoce hljeb namazan sa necim, kasikom nece nista vec danima, juce je samo pojeo griz ujutro.
ista sam ti samo sto moj A. kasikom nije pojeo vec godinama osim pahuljica u mlijeku...on zivi na suhoj hrani, voci i mlijeku...pricala ja i s dr.Ademovic o tome...rece mi da mi ne zna dati nikakav pametan savijet osim da ga upisem u vrtic
09.10.2011, 21:28
Anoniman
dadada pa kak jede supu ako je jede ..... I da pitam se jel se odvikao pomfria jel mu dosadio?
09.10.2011, 21:33
Lady26
9177
Vece.. Lana spava, meni dosadno...i napravim kafu Danas smo joj kupili cizmice...jbt zima prava...i izvukla joj tanju zimsku jaknu...
09.10.2011, 21:37
Anoniman
dadada pa kak jede supu ako je jede ..... I da pitam se jel se odvikao pomfria jel mu dosadio?
kakva supa draga felix...on ni ne zna sta je supa a pomes je jos in ...mada smo malo meni prosirili i na krompirusu , uljevak, pizzu
meso nije pojeo tacno 1,5 god.
09.10.2011, 21:39
Anoniman
zaheban A. nema sta ne popusta on jos lako vidim . Neznam ni ja sta da ti recem , ..Sem da ce proci jednom valjda ga
09.10.2011, 21:40
Anoniman
Nikola pajki,mm na treningu pa da vam mahnem ,da vidim sta tipkate ja se ususkala ispod deke, covjece bas zahadilo pravo ,Nikoli sam danas jaknu oblacila. Vidim ima prehladjene djecice,svima želim da sto prije ozdrave
09.10.2011, 21:43
Anoniman
kakva supa draga felix...on ni ne zna sta je supa a pomes je jos in ...mada smo malo meni prosirili i na krompirusu , uljevak, pizzu
al pojede voca kao nijedno dijete, moj jednom tjedno vocku pojede
09.10.2011, 21:47
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna
al pojede voca kao nijedno dijete, moj jednom tjedno vocku pojede
to jest nekad me strah da ne dobije hipervitaminozu koliko u sebe voca unese