writing-img

RE: Sniženja !

clock-img

13.04.2012, 18:30

clock-img

D_K

pencil-img

2669

evo mojih:

http://imageshack.us/photo/my-images/818/photo0772j.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/137/photo0773.jpg/

30 km, koza, lagane kao perce user posted image

mami sam kupila jedne smedje, bas za starije, ali kad sam dosla kuci vidjela sam da je jedna svjetlija a druga malo tamnija, garant sa izloga user posted image ali vjerujem da ce smedja krema da spasi stvar.

Onaj pogled :))))

clock-img

13.04.2012, 19:54

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

D_K super suuser posted image I ja cesto naletim kod njih na dobru i jeftinu obucu i odjecu,cesce idem u Hadzice,tamo je veci izboruser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

13.04.2012, 21:50

clock-img

calahoe

pencil-img

207

I nije za ove teme,al ne znam gdje drugo da ovo pisemuser posted image

Otvorio nam se novi trzni -Mepas mall
Bila veceras,sviđa mi se jako.
Ima svegauser posted image al fakat.
Djecije radnje koliko vidjeh:Bimbus,Okaidi,One2 play,Bambi,S.Oliver junior,Prenatal.Prenatal je skup i nije samo baby program ima i za stariju djecu.
Zara isto ima i baby i djeciju liniju i mene je Zara odusevila.Odlican izbor cijene i nisu prenapuhane.
Basic djecije majice 10 km,ma preslatkih stvarcica ima.

Za nas velike ima tovar radnji.user posted image Parking podzemni,ogroman na 3 nivoa.
Eto ako je koga interesovalo da vam malo problizimuser posted image

clock-img

13.04.2012, 21:59

clock-img

malenaa

pencil-img

1616

a gdje je taj trzni

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

clock-img

13.04.2012, 22:00

clock-img

calahoe

pencil-img

207

U Mostaruuser posted image

clock-img

13.04.2012, 23:08

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: calahoe

Djecije radnje koliko vidjeh:Bimbus,Okaidi,One2 play,Bambi,S.Oliver junior,Prenatal.Prenatal je skup i nije samo baby program ima i za stariju djecu.
Zara isto ima i baby i djeciju liniju i mene je Zara odusevila.Odlican izbor cijene i nisu prenapuhane.

Za nas velike ima tovar radnji.user posted image Parking podzemni,ogroman na 3 nivoa.

Eee, a ima li Graco radnja, jer sam vidjela da ima Graco među brandovima (na web stranici). Znam da ima Bimaco radnja u TCu i da ona drži Graco stvari, al' mene zanima baš Graco radnja :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

13.04.2012, 23:10

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

U Mostaruuser posted image

gledamo mi jučer najavu, i kažem joj blago im se, moj H ma šta im se blago, pa ženo ako treba idemo tamo po namirnice, aludirajući na Konzum, eto samo nešto da kađe, ko muško,

trži je ludilo baš vam zavidim

clock-img

13.04.2012, 23:12

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Dobro jel nema ni tamo H&M...
ja čula biće...i sve komatm eto ga...
a ono nemauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.04.2012, 23:13

clock-img

calahoe

pencil-img

207

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Eee, a ima li Graco radnja, jer sam vidjela da ima Graco među brandovima (na web stranici). Znam da ima Bimaco radnja u TCu i da ona drži Graco stvari, al'' mene zanima baš Graco radnja :)

Nisam vidjela Graco radnju,Bimaco sam vidjela kao i Tintilinic,OshKosh B''Gosh i jos par djeciji radnji su jos u pripremi tako da se Graco mozda i pojavi ovo koji dan:)

Hanady zasad nema H&M

< Poruku je uredio calahoe -- 13.4.2012 23:14:28 >

clock-img

14.04.2012, 08:56

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

nema Mango,nema H@M,kolika je bila gužva ,ne možeš ni pogledati šta ima,i mi dobili Mcdonalds,najveća gužva u njemu bila.

LAURA 5.1.2008.

clock-img

16.04.2012, 18:25

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: zaha

D_K super suuser posted image I ja cesto naletim kod njih na dobru i jeftinu obucu i odjecu,cesce idem u Hadzice,tamo je veci izboruser posted image

i ja sam na ove naletila u Hadzicima..
nadam se da vam je bila korisna informacija i da ste stigle nesto naci za sebe user posted image

Onaj pogled :))))

clock-img

17.04.2012, 21:08

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a azelu u hrasnom (zara kids) ima bodija jeftinih- 2 za 8 km, za manju djecu (svih velicina do 24 mj.), pravo lijepih, obicnih bijelih a i sa slikama

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

19.04.2012, 22:26

clock-img

bellla

pencil-img

569

Mi danas kupili ove u Cipelicima,za nevjerovatnih 14km

user posted image

< Poruku je uredio bellla -- 19.4.2012 22:37:32 >

Be happy,it drives people crazy!

clock-img

20.04.2012, 10:37

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

IZVORNA PORUKA: bellla

Mi danas kupili ove u Cipelicima,za nevjerovatnih 14km

user posted image

Preslatke su belllauser posted image . Je li ovo redovna cijena ili sniženje?

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

20.04.2012, 10:59

clock-img

bellla

pencil-img

569

Emmy--ove su na snizenju nekom,jer je na kutiji nekih 4-5 cijena prekrizeno,i na kraju ta cijena od 14km,a imaju cipelica raznih,one su tu negdje do 29km,ove koje sam ja gledala:),imaju ok izbor,raznih modela

Be happy,it drives people crazy!

clock-img

20.04.2012, 12:04

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

IZVORNA PORUKA: bellla

Emmy--ove su na snizenju nekom,jer je na kutiji nekih 4-5 cijena prekrizeno,i na kraju ta cijena od 14km,a imaju cipelica raznih,one su tu negdje do 29km,ove koje sam ja gledala:),imaju ok izbor,raznih modela

OK thanx, trebali bi onda mi u jedan mali shopping u cipeliceuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

23.04.2012, 00:53

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

da podnesem izvještajuser posted image

u iani imate farmerki po 24 Km...fol helanke al su prave farmerke...
košulja/tunika predobrih po 24 km

u oviese imate lijepe i zanimljive majice kratkih rukava po 10,90 km

u harisu u robotu socjalno...pamučnoh dječijih majica zanimljivih aplikacija po 6-7 KM
helanki crne, kraljevsko plave, sive i roze po 5 KM

u tiffaniju u orbotu sniženje na sve 20%...najevći izbor u broju 110/116
ima farmerki H&M po 18 Km...
majica pamučnoh kratkih rukava H&M 7-8 KM ( kitika nema više da znateuser posted image )

haljinica ljetnih od 12 do 20 KM

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.04.2012, 09:24

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

pelene violeta jumbo pakovanje u konzumu 24,90 pa ako kome treba da zna

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

29.05.2012, 22:21

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

Drage moje 31.05 noc snizenja od 20-24 h u Ferhadiji, Titovoj, Z. beretki. Da li ste bile prosli put i isplatili se izaci iz kuce radi toga, pogotovo sa nasim porodiljskim naknadamauser posted image

clock-img

29.05.2012, 22:39

clock-img

suncesunce

pencil-img

31

ja sam bila i iskreno, ne isplati. covjek ima osjecaj da su cijene iste kao i prije. ako su cipele bile 250 oni ih sada nude za 220.. kuzis... jos plus covjek u vecini radnji ima osjecaj da su cijene prethodno dignute da bi kao taj dan bile onakve kakve stvarno i jesu.
to je barem moje iskustvo. nego ti draga moja, kad nesto naumis kupiti otidjii kad je manje guzve i rahat probaj sve sto zelis.
ta noc kupovine je dobra jedino za sjediti negdje u kavoj basti , pijuckati sok i gledati narod kako trci na sve strane. user posted image

clock-img

29.05.2012, 22:42

clock-img

suncesunce

pencil-img

31

P.S. ako neko zna da mi kaze gdje je taj Azel u Hrasnom??? to mi nije dio grada u koji sam cesto zalazila pa fakat ne znam...

clock-img

29.05.2012, 22:46

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

E hvala na iskrenom odgovoru, pretpostavlja sam da je tako. Ma imam svadbu u subotu, nemoze mi nista( frisko porodjena) , a nedaju mi se ekstra pare za taj dan, pa mislila kakve hlace ili nesto uzeti, a sto kazes bolje rahat mimo guzve da prosetam. Azel ima onaj preko puta Robota, malo vise djeciji, a za drugi neznam.

clock-img

29.05.2012, 22:49

clock-img

suncesunce

pencil-img

31

znam gdje je robot pa cu valjda naci i taj azel. i treba mi taj djeciji.. hvala i tebi. user posted image

clock-img

29.05.2012, 22:52

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

Ma hoces malo iznad robota, tu je autobuska ili trolejbuska stanica za grad, nemozes fuliti.

clock-img

31.05.2012, 15:15

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

Osim sto je veceras u gradu shoping do ponoci, vidjela sam da je u Mangu 15% snizenje.
U Harisu imaju trudnicke majice kratkih rukava, nisam vidjela kojesu marke, ali imaju natpise kao one iz waikikija.
I imaju super d.perkins majice.

Zadnji članci

article-img