writing-img

RE: Sniženja !

clock-img

08.01.2013, 10:29

clock-img

canim

pencil-img

4126

U Caprisi ima snizenje do 50% i u IANI ima neko snizenje s tim da nije sve snizeno 50%
U Batti i u Oviessu je vec neko pomenuo da isto ima snizenje do 50%

clock-img

08.01.2013, 12:58

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Evo i mene kupila sam imedju ostaloguser posted image  i  jaknicu..mi smo na S broju 120....i ostala je jedna zelena i roza..ja sam uzela ljubicastu...ima M brojeva, ali mislim da je to tvojoj curki veliko...

hvala na info ... mi kupili u orchestri kako imam onu karticu kupili smo zelenu jaknu s krznom na rukavima - 60 KM :) veliku malo da moze i dogodine.:) mama moja je castila tim jos bolje:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

12.01.2013, 16:29

clock-img

anđelo

pencil-img

266

U modnoj kući Drawer sniženje njihove robe.Ja kupila sebi kaput 100% vuna za 176 km, a bio je 220....eto ako ko ima plan kupovati ,može jeftinije proći user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

clock-img

12.01.2013, 19:27

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: anđelo

U modnoj kući Drawer sniženje njihove robe.Ja kupila sebi kaput 100% vuna za 176 km, a bio je 220....eto ako ko ima plan kupovati ,može jeftinije proći user posted image

ja sam nekidan kupila divan crni u benettonu na snizenju za 192km-snizen sa 384, prezadovoljna sam. ima slika na temi "sta ste posljednje kupili od garderobe"

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.01.2013, 18:01

clock-img

minie

pencil-img

165

Je li ko nedavno bio u Waikikiju? Prosle godine u ovo vrijeme sam kupila divne muske dzempere na snizenju, a trebaju mi i ove, pa da vidim kakva je situacija user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

17.01.2013, 18:05

clock-img

nanika

pencil-img

1399

IZVORNA PORUKA: minie

Je li ko nedavno bio u Waikikiju? Prosle godine u ovo vrijeme sam kupila divne muske dzempere na snizenju, a trebaju mi i ove, pa da vidim kakva je situacija user posted image

I mene ovo zanima ali djecija odjeca.

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

17.01.2013, 18:16

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

U Benettonu jos uvjek snizenje ... dok ne prodaju zalihu

ja se ponovih s jos jednom jaknetinom i kapom... ljubicastveno snizene za 30 %

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

17.01.2013, 18:46

clock-img

lila25

pencil-img

638

Visnja super jakna user posted image a koja joj je cijena bas je dobra boja...

clock-img

17.01.2013, 18:52

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

U Benettonu jos uvjek snizenje ... dok ne prodaju zalihu

ja se ponovih s jos jednom jaknetinom i kapom... ljubicastveno snizene za 30 %

user posted image

super je jakna, a oni se nisu bas pretrgli, mogli su je bar 50% snizit

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.01.2013, 20:23

clock-img

zagy

pencil-img

351

IZVORNA PORUKA: nanika

IZVORNA PORUKA: minie

I mene ovo zanima ali djecija odjeca.

Za velike ne znam, prosle sedmice na djecijem odjelu se nisu pretrgli,iako je lafo snizenje, imaju jakne i to ne sve snizene, neke dukserice i pokoji dzemper. Naravno, sve sto se meni svidjelo nije na snizenju. Za cure kao i ima nesto za brace nista.

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

clock-img

19.01.2013, 16:32

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

u benettonu do 70% snizenje, ludnica koja je guzva, red na kasi

clock-img

19.01.2013, 17:23

clock-img

Ramona11

pencil-img

189

U Waikikiju i u NewYorkeru je snizenje.

U Waikikiju sam nasla za malenog super pokucnice oko 8 KM, imaju raznih a i cipelica i cizmica male brojeve od 19-24. Mada moram napomenuti od zenske odjece slab izbor, prosle godine je bilo puno bolje.

A u N.Yorkeru ima dosta i muskih i zenskih stvari na popustu. Mm ulovio super jaknu za 60 KM, cijena prije joj je bila preko 100 KM.

Nisam znala koliko je ljubavi u mom srcu dok me neko nije nazvao MAMA!

clock-img

19.01.2013, 18:56

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

IZVORNA PORUKA: teacher75

u benettonu do 70% snizenje, ludnica koja je guzva, red na kasi

Hehe, pa je li išta ostalo?! user posted image

Višnja, jakna je ekstra, i boja i kroj, ma odlična je. Koliko je bila?

< Poruku je uredio draguljče -- 19.1.2013 18:57:15 >

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

19.01.2013, 18:59

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

nisam gledala garderobu za djecu vec za odrasle, radnja je bila puna i stvari i ljudi, ocito niko nije kupovao nista prije ovog snizenja i svi cekali i nagrnuli,. onaj moj kaput sad snizen 70%!ima super stvari i brojeva, bar je bilo danas ako se sve nije prodalo sto valja jer je bila uzasna navala

clock-img

19.01.2013, 19:00

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja sam bila u benetonu kod vjecne vatre, sutra kontam otici u merkator da vidim ima li kakva zimska jakna za lana za 4-5 godina (za dogodine), tamo nije bilo

clock-img

19.01.2013, 19:01

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Ma mene i zanima odjeća za odrasle. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

19.01.2013, 19:02

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

ja sam bila u benetonu kod vjecne vatre, sutra kontam otici u merkator da vidim ima li kakva zimska jakna za lana za 4-5 godina (za dogodine), tamo nije bilo

Bilo je super jakni za malu djecu u Tušu u Benetonu. Ne znam da li ih još ima. Ja sam bila prije 5 dana.

< Poruku je uredio draguljče -- 19.1.2013 19:03:39 >

clock-img

19.01.2013, 19:04

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: draguljče

Bilo je super jakni za malu djecu u Tušu u Benetonu. Ne znam da li ih još ima. Ja sam bila prije 5 dana.

ovdje je isto bilo za male, ali za 4-5 godina nijedna, bar ne kakvu ja hocu, ne bih sportsku kratku nego nesto kao ova visnjina

clock-img

19.01.2013, 19:06

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ne znam u kojem je visnja kupilauser posted image sad je vjerovatno ta snizena na 50% jer je ono sto je bilo 30% sad 50 a ono sto je bilo 50% sad 70.

clock-img

19.01.2013, 19:12

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Ja sam S kupila jaknu u Benetonu pored vječne vatre, piše na njoj da je za 5-6 godina, ali je njoj samo mrvicu velika. Kao Višnjina samo nema kaiš i neke zelene boje, baš lijepa.

< Poruku je uredio draguljče -- 19.1.2013 19:16:33 >

clock-img

19.01.2013, 19:17

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Ja sam S kupila jaknu u Benetonu pored vječne vatre, piše na njoj da je za 5-6 godina, ali je njoj samo mrvicu velika. Kao Višnjina samo nema kaiš i neke zelene boje, baš lijepa.

onda tih nema vise il ja nisam vidjelauser posted image bila sam sa alanom, a on se vec bio unervozio tako da nista ne vidjeh. valjda nesto ima u merkatoru, ko zna kad cu opet do gradauser posted image

clock-img

19.01.2013, 19:18

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a mozda su te i bile, ja sam gledala ove zenske boje, i da je duga i strukirana ili da ima kajs, da je malo napucanije a ne bas sportskauser posted image

clock-img

19.01.2013, 19:27

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

user posted image I ova je ženska, zelena ženska.
Malo je duža, strukirana samo što nema kaiš. Ima kapuljaču. Bile su iste i bež, više onako malo boja starog zlata, ali nekako svijetla. Ne znam objasniti. user posted image
Biće i sniženje u Azelu, ove nove robe koja im je stigla. Mislim da kreće već od ponedeljka.

clock-img

19.01.2013, 19:43

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

user posted image I ova je ženska, zelena ženska.
Malo je duža, strukirana samo što nema kaiš. Ima kapuljaču. Bile su iste i bež, više onako malo boja starog zlata, ali nekako svijetla. Ne znam objasniti. user posted image
Biće i sniženje u Azelu, ove nove robe koja im je stigla. Mislim da kreće već od ponedeljka.

vidjela sam te zlatne, samo mali brojevi ostali. a azel mi se ne svidja ova nova roba

clock-img

19.01.2013, 19:46

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Ja u Azelu nisam bila Bog zna otkad. Kakva je roba sada?
Kažu da ima Morgan, Patriš i T. Hilfiger. I još nešto, zaboravih ime.

Zadnji članci

article-img