writing-img

RE: Sniženja !

clock-img

01.08.2013, 11:03

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

Nije baš info o sniženju, ali ima neke veze sa nižim cijenama.. Tek jučer saznadoh da UN ima svoj outlet u Sarajevu.. Je li vam poznato ima li još kakvih outleta ovdje, ili u blizini? Ima onaj u Importaneu, mada nisam nikad bila..Osim toga?

U Importane vise ne postoji

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

01.08.2013, 11:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

u lindexu snizenje, ima za djecu finih stvarcica i 50% snizenih

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

01.08.2013, 11:11

clock-img

Misty_mama

pencil-img

211

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

U Importane vise ne postoji

Haha, toliko o mojoj informiranosti user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

clock-img

07.08.2013, 15:58

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Da opet pojedine (skvo npr.user posted image ) ne bi propustile pisem na ovoj temi, snizenje igracaka u Konzumu 50 posto, samo danasuser posted image

clock-img

07.08.2013, 16:01

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Da opet pojedine (skvo npr.user posted image ) ne bi propustile pisem na ovoj temi, snizenje igracaka u Konzumu 50 posto, samo danasuser posted image

Voliiiiiiim teeeeeeeeeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

07.08.2013, 16:29

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

IZVORNA PORUKA: R&T@

Voliiiiiiim teeeeeeeeeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2013, 16:59

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

najblizi mi onaj u importane a on je slab s igrackamauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

07.08.2013, 19:19

clock-img

Kviki

pencil-img

181

Ja jutros oko 8 sati pozurila u Konzum u Koreji u nadi da ce biti snizenje Fisher Price igracaka, kad nikakvog snizenja user posted image

clock-img

07.08.2013, 21:02

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

IZVORNA PORUKA: Kviki

Ja jutros oko 8 sati pozurila u Konzum u Koreji u nadi da ce biti snizenje Fisher Price igracaka, kad nikakvog snizenja user posted image

Kviki, ne znam zaista je bilo na sve igracke, mozda si isla prerano, znaci bas sve igracke, cak i Lego user posted image

clock-img

07.08.2013, 22:00

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi u importanu kupili par igracaka za predstojece rodjendane a lani lutkicu sto ide u skolu i alanu malo formuluuser posted image - sve nas kostalo 19kmuser posted image

clock-img

14.08.2013, 21:05

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Astra ima snizenje djecijih gumenjaka po 5 KM..bile 30

Ali je izbor bolji za djevojcice....

nasa prozvodnjauser posted image

< Poruku je uredio salmy -- 14.8.2013 21:06:17 >

clock-img

15.08.2013, 11:38

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ma daj, jel gumenih čizama, ima li 28, jel ima astra u alti ili importaneu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

15.08.2013, 15:17

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

u lindexu sve sto je bilo 50% snizeno od danas jos 50%! kupih onu teget haljinu na pruge za jesen sto je hanady spominjala nekidan za 20kmuser posted image

clock-img

15.08.2013, 15:24

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

u lindexu sve sto je bilo 50% snizeno od danas jos 50%! kupih onu teget haljinu na pruge za jesen sto je hanady spominjala nekidan za 20kmuser posted image

user posted image

opet imamo istuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.08.2013, 15:31

clock-img

dambolina

pencil-img

174

u lindexu sve sto je bilo 50% snizeno od danas jos 50%! kupih onu teget haljinu na pruge za jesen sto je hanady spominjala nekidan za 20km

do kada im traje ovo snizenje, znas li?

clock-img

15.08.2013, 15:36

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Aaaaaaaaaaaaaaa, sta mi radisuser posted image

clock-img

15.08.2013, 15:36

clock-img

I love youu

pencil-img

154

Jel i djecije snizeno u Lindexu? Jel se sve izabralo, ja kad sam prosli put bila nije bilo sve snizeno nego jedan dio odvojeni.

28.04.2013.god. Moja princeza :))))

clock-img

15.08.2013, 16:35

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: I love youu

Jel i djecije snizeno u Lindexu? Jel se sve izabralo, ja kad sam prosli put bila nije bilo sve snizeno nego jedan dio odvojeni.

sve ono to je bilo snizeno zadnjih mjesec dana na 50% je sada jos 50% snizeno, za djevojcice ima svasta, a i za djecake se moze naci

clock-img

15.08.2013, 16:37

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: dambolina

u lindexu sve sto je bilo 50% snizeno od danas jos 50%! kupih onu teget haljinu na pruge za jesen sto je hanady spominjala nekidan za 20km

do kada im traje ovo snizenje, znas li?

valjda dok se ne rasprodauser posted image od danas je tek pocelo, a ja juce kupih na ovom prvom snizenju dvije majice za djecake, da sam danas ustedjela bih 15 km

clock-img

15.08.2013, 16:38

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

cudni im modeli, ja kupila sebi M i taman mi a inace njihov L nosim

< Poruku je uredio teacher75 -- 15.8.2013 16:41:22 >

clock-img

15.08.2013, 16:41

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image

cudni im modeli, ja kupila sebi M i taman im a inace njihov L nosim

i mene broj najviše oduševiouser posted image
čim se ja sva u M uguram ja sretnauser posted image

nego OVS u Interexu...prošetaj...
iamju totalno snižene stare kolekcije...ima i dugih rukavauser posted image
ja kupila majice/tunike koje su 65 Km bile ljetos po 20 Km plaćalauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.08.2013, 16:43

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

opet sam propustilauser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

15.08.2013, 16:44

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Tiki da nema kakvih mantilića za curice u Lindex-uuser posted image
šta ima za cure...
jeli smao ljeto il ima i za jesen...pričaj

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.08.2013, 16:47

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mislim da snizenih jakni nema kao ni mantila ali ima majica dugih rukava,pantola i tako to. ljetne stvari cu kupit za dogodine, ja nakupovala par stvari prosle sedmice i juce, sad mi zao, mogla sam jos ustedjetiuser posted image sutra opet idem da opeljusim sta ima finouser posted image

clock-img

15.08.2013, 16:48

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Tiki da nema kakvih mantilića za curice u Lindex-uuser posted image
šta ima za cure...
jeli smao ljeto il ima i za jesen...pričaj

meni bezze izbor..ja emiru uzela dva duksa i dvije majice..i to je okej..za curice krpe ostale..ono ljetne stvari bezze.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Zadnji članci

article-img