writing-img

RE: Sniženja !

clock-img

09.09.2013, 16:42

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec

IZVORNA PORUKA: teacher75
ima li ih jos? treba i meni za poklonauser posted image

na Dobrinji sam ja uzela zadnji user posted image

bila danas u titovoj,, izbacili su ih jos nekoliko pa sam kupila jedan za poklon drugariciuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

15.09.2013, 13:08

clock-img

canim

pencil-img

4126

Zene, opet krenula akcija Turkish airlines-a karte za Istanbul i nazad 99 Eura sa svim taksama user posted image prosle godine se je neko raspitivao za karte pa rekoh da obavjestim user posted image
http://www.turkishairlines.com/en-int/flights-tickets/sarajevo/flights-to-sarajevo/IST0A6BB1SJJ

clock-img

16.09.2013, 00:27

clock-img

shej

pencil-img

103

Hjoj jedva nadjoh ovu temu :) Jel postoji neka mogucnost da se ista napravi i na nekom podforumu konkretno za bejbi stvari , opremu i snizenja, ili bi to bilo suvisno? Nadam se da me se nece napasti jer sam nova ovdje i pricam nebuloze :D
Mene interesuje ima li negdje trenutno snizenje kolica i krevetaca, da je neko usput naletio? user posted image

clock-img

16.09.2013, 12:21

clock-img

leona81

pencil-img

6373

shej dobrodosla, nadam se da ce ti neko uskoro odgovoriti, a svakako ako naletim na tako nesto javim...takodjer imas temu i Baby Bazar, on se odrzava u Sarajevu u Medjunarodnom centru za djecu i mlade Novo Sarajevo, svake prve subote u mjesecu, i cesto clanice na toj temi prodaju ocuvana kolica, autosjedalice, raznu baby opremu kao i odjecu za starije klince, i mame:) takodjer bude i stvari sa etiketamauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

16.09.2013, 13:34

clock-img

leona81

pencil-img

6373

hvala Visnja, zna li neko koliko im treba da dostave stvari nakon narudzbe?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

16.09.2013, 13:42

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: leona81

ja narucila prije 2 ata...rekli su u ovoj sedmici dolazi...imaju jos malo na stanju.... dostava je 6 km...
obicno nazovu dan ranije da se dogovore oko dostave

< Poruku je uredio Visnja RR -- 16.9.2013 13:43:24 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

16.09.2013, 21:16

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

nisam nikad kupovala od njih. jer se moze kupiti u radnji i ako moze gdje ili samo rade putem narucivanja i dostave?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.09.2013, 21:19

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

nisam nikad kupovala od njih. jer se moze kupiti u radnji i ako moze gdje ili samo rade putem narucivanja i dostave?

http://www.dormeo.ba/?tn=shops

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

16.09.2013, 21:24

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

hvala, vidim da ima u importaneuser posted image

clock-img

16.09.2013, 21:36

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Teacher, i vama je kao i nama bas prikladan ovaj prekrivac. user posted image Mi imamo prekrivac, jastuk i zidne naljepnice i super su. user posted image A iskreno, ovo mu je realna cijena. I mi smo ga toliko nekako platili.

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

clock-img

16.09.2013, 23:08

clock-img

salmy

pencil-img

5830

clock-img

16.09.2013, 23:38

clock-img

shej

pencil-img

103

shej dobrodosla, nadam se da ce ti neko uskoro odgovoriti, a svakako ako naletim na tako nesto javim...takodjer imas temu i Baby Bazar, on se odrzava u Sarajevu u Medjunarodnom centru za djecu i mlade Novo Sarajevo, svake prve subote u mjesecu, i cesto clanice na toj temi prodaju ocuvana kolica, autosjedalice, raznu baby opremu kao i odjecu za starije klince, i mame:) takodjer bude i stvari sa etiketamauser posted image

Hvala, hvala :) Tamo sam se vec snasla user posted image

clock-img

16.09.2013, 23:44

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

valjda nece nestati, idem ujutro da ga kupim ako jos imauser posted image

clock-img

16.09.2013, 23:46

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Teacher, i vama je kao i nama bas prikladan ovaj prekrivac. user posted image Mi imamo prekrivac, jastuk i zidne naljepnice i super su. user posted image A iskreno, ovo mu je realna cijena. I mi smo ga toliko nekako platili.

gdje ste uzeli naljepnice?

clock-img

16.09.2013, 23:58

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

U Dormeo prodavnici kod Klasa. A vidjala sam ih i u Importaneu, u Top Shopu.

clock-img

17.09.2013, 00:00

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja se brinem da mi te naljepnice ne uniste zid. bila je davno dobila neke djecije i kako je skidala sve se komadi zida otkinuliuser posted image

clock-img

17.09.2013, 00:00

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

U Dormeo prodavnici kod Klasa. A vidjala sam ih i u Importaneu, u Top Shopu.

Sada gledam na stranici, nema ih. user posted image
A stickeri su kao ovaj cvijetni motiv sa prekrivaca. Platila sam ih oko 20 KM.

clock-img

17.09.2013, 00:03

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

ja se brinem da mi te naljepnice ne uniste zid. bila je davno dobila neke djecije i kako je skidala sve se komadi zida otkinuliuser posted image

Joj imali smo i mi takve. Lana mi otkinula komad farbe sa zida istog dana kada smo ih postavili. Samo povukla naljepnicu. To su bile one sa debljim, spuzvastim ljepljivim dijelom. Ove su skroz tanke i lijepe se na zid cijelom povrsinom. Mislim da ce ostati flekica ispod njih kada se skinu, pa cu ih skinuti kada budem planirala krecenje. I nema dijelova koji strse tako da ih dijete moze skinuti.

clock-img

17.09.2013, 00:06

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ma da, takve su bile, i kod nas bio zid frisko krecen i sad stoji unisten. ove dormeo su mi divne al kontam da ih sad ne stavljam jer cemo njima kupit krevet tek dogodine. jedino da kupim i cuvam negdjeuser posted image

clock-img

17.09.2013, 00:09

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

ma da, takve su bile, i kod nas bio zid frisko krecen i sad stoji unisten. ove dormeo su mi divne al kontam da ih sad ne stavljam jer cemo njima kupit krevet tek dogodine. jedino da kupim i cuvam negdjeuser posted image

Isto je bilo i kod nas. Na kraju smo jedva tu sobu sredili. Morali smo strugati zidove, pa gletovati...
Ja sam prvo kupila prekrivac, pa godinu kasnije, kada sam joj kupila krevet i naljepnice. A jastuk je dobila nedavno od tete koja ju je cuvala. Onako, lijepo izgleda. user posted image

clock-img

17.09.2013, 07:32

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

da i ja doprinesem hvali ovog Dormeo pokrivaca..mi smo ga nekad davno kupili na nekoj akciji u Mercatoru po priblizno ovoj cijeni i odlican je..imamo dva plava i upravo razmisljam da uzmem ovaj rozi sebi user posted image

sto se tice teme snizenja, u sportskoj radnji u BBI na 4 spratu je snizenje 10% ako kupite jedan proizvod, 15% ako kupite 2 proizvoda i 20% za tri itd. (dalje ne znam jer me nije zanimalouser posted image )

ima slatkih tena djecijih kožnih po finim cijenama oko 50-60 KM...adidas, nike, converse itd.user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 17.9.2013 7:33:00 >

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

17.09.2013, 08:13

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

U Tifaniju, akcija 30 posto na sve hlace, donje dijelove trenerki i helanke, za odrasleuser posted image

clock-img

17.09.2013, 08:37

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Full Moon

U Tifaniju, akcija 30 posto na sve hlace, donje dijelove trenerki i helanke, za odrasleuser posted image

jesi li tabirile trenerke donje dijelove? muske/zenske? ima li sta? brojeva? boje? modeli? nadam se da nije ostalo niđe veze od boje do modela user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

17.09.2013, 09:09

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Ej, pa nako, ja kupila neke hlace-helanke, znas ono debeleuser posted image , a trenerke su bas nidje veze, slab izbor, helanki ima onih klasicnih pamucnih, muske nisma gledalauser posted image

Zadnji članci

article-img