U Bennetonu je snizenje 50% na svu kolekciju. Mi smo djecaka danas uredno opremili. Kupismo jaknu za jesen za citavih 35KM.
i mi smo nekidan svasta nesta kupili
Isto! I to smo sasvim slucajno svratili kad imamo sta i vidjeti Pravo sam se pozitivno iznenadila sto smo nasli broj koji nam treba, obicno se to brzo razgrabi. Uglavom, ima svega i vrijedi otici
u kojem benettonu ste bili?
07.07.2014, 18:07
teacher75
5394
Ja sam bila u gradu
08.07.2014, 09:59
Pikapolonica
221
IZVORNA PORUKA: teacher75
Ja sam bila u gradu
Potpis. Btw, svratih i u subotu navece i izadjoh s jos jednom kesom (dakle nije se jos bilo razgrabilo )
08.07.2014, 10:34
elmaL
461
Ja sam kupila dosta stvarcica za djrcu u Okaidiu, imali su i dodatno snizenje prosle sedmice.
Ponesto i u Zari, al tu cu cekati jos dodatna snizenja.
u Azelu je rasprodaja, moze se naci svasta, opet ja djeci uzeh najvise.
Nego zene kakav je Waikiki, kvalitet cijene i to? Koliko se sjecsm da str ga spominjale da ima u Sa, a otvara se uskoro kod nas u Mepasu.
08.07.2014, 10:38
lovepower
326
IZVORNA PORUKA: elmaL
Ja sam kupila dosta stvarcica za djrcu u Okaidiu, imali su i dodatno snizenje prosle sedmice.
Nego zene kakav je Waikiki, kvalitet cijene i to? Koliko se sjecsm da str ga spominjale da ima u Sa, a otvara se uskoro kod nas u Mepasu.
Elmal za djeverove curice sam kupovala u waikikiju i jetrva kaze da su bas kvalitetne stvarcice sto je meni najbitnije preslatke su stvari,sebi sam kupila par majcica pogotovo ovih trudnickih i one su mi se pokazale kvalitetne muz je od glave do pete tu obucen i njihove carape su mi najkvalitetnije i samo tu carape kupujem,meni za moj novcanik i potrebe su super mada sigurno ima i drugacijih iskustava :)
08.07.2014, 10:40
R&T@
5982
Kad ne pretjeraju sa sarenilom, dobri su... Nisu skupi, i pamucne su stvarcice... Izdrzljiv pamuk...
Trenerke su lose, nase iskustvo...
08.07.2014, 10:50
Hannica
2920
I meni je Waikiki super, svaki put kad odemo u Sa obavezno svratimo i djeci nešto kupimo. Za odrasle nismo ništa uzimali pa to ne znam.
08.07.2014, 10:54
marinčii
4750
I ja sam M kupila super majicica u okaidiju po 11km . Kad se otvara Waikiki ,ja nisam znala a evo vidim da imaju trudnicke stvari pa mozda sebi tamo sta nadjem
08.07.2014, 11:36
škorpija
6649
meni je waikiki dobar, volim kupovati tamo, odjeća je preslatka, jarkih boja što ja volim i što je teško u SA naći za dječake ( jedino još lindex zadovoljava moje standarde šarenila ) no dešava nam se da se poslije nekog vremerna jave sitne rupice na odjeci , valjda nakon puno pranja, znači nije sigurno odjeća koju će naslijediti neko drugo dijete, ali kupovala sam donje dijelove trenerki po 6,90 KM (na sniženju) i stvarno su i danas ekstra očuvane, jer su kombinacija pamuka 70 % i sintetike 30 %,. Moje negativno iskustvo se uglavnom odnosi na tanke pamučne majice i šorceve, ali opet za jednu ljetnu sezonu je super garderoba i pravo povoljna
08.07.2014, 12:05
elmaL
461
Pa dobro ne ocekujrm sad nrki vanserijski kvalitet vec ono da nije bas fus i da ima cool stvari..nadsm se da nije sve puno sljokica i slicnih detalja
marinci ne znam kad se otvara al vec im je oblijepljen izlog njihovim reklamama na trecem spratu u Mepasu ofmah pored Cartersa gdje su bili oni autici.
i ja kupih djecaku majcica u Okaidiu pravo cool nrke 7 neke 9 KM jrr su bile dodatno snizene a cutici isto nadjoh svasta..kad dobro snize moze se svasta naci
Sarajke kakvo jr stanje u Lindexu trebali bi pocetkom avgusta u Sa valjda ce biti i tad snizenja
17.07.2014, 14:54
salmy
5830
Lindex u BBI za djecu na snizenih 50% ide jos 20%..pa eto zenice bujrum, slabi su sa velicinama ali se moze naci..
Benetton nema nista,sve otislo ono sto je ostalo je bezveze
19.07.2014, 21:52
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: salmy
Lindex u BBI za djecu na snizenih 50% ide jos 20%..pa eto zenice bujrum, slabi su sa velicinama ali se moze naci..
Benetton nema nista,sve otislo ono sto je ostalo je bezveze
nije loše sniženje u lindex, ja bila u importane-u, kupila dvije majice dugih rukava po 10 Km i donji dio trenerke 16 KM, izbor ljetne garderobe je još bolji, a za curice pogotovo, helanke, tunike, itd. slikajte šta nađoste u benetonu, meni kod njih nekkao garderoba previše sumorna, plava, siva, barem za dječake, nikad nisam našala nešto da mi se sviđa, al opet ja baš volim šareno pa možda zato :)
20.07.2014, 15:03
canim
4126
elmaL mozes pogledati ovdje njihove stvarcice http://www.lcwaikiki.com/ od svih radnji u gradu ja se najvise volim tamo zaroviti, ne sjecam se da sam ikad izasla praznih ruku, meni su super, tople preporuke. Juce smo bili u SCC u novoj radnji, bas im je mala radnjica i nema djecije ali kazu da ce uskoro biti i djecije. Bez obzira na to ja sam opet nasla nesto sebi, kupih ovu haljinu http://static.lcwaikiki.com/ProductImages/20141/2/2200721/L_20141-4YB826Z8-G99_A.jpg i carape u kompletu x 5 kom 9.90 km
26.07.2014, 22:01
salmy
5830
Benetton u gradu je na 70 snizenje...mm mi kupio hajinu lanenu..Kaze dopala mu se kako mi stoji ...pa dobro reko kupi ne ljutim se...s tim da mi je Bajramsku kupio neki dan
Kaze steta je ne kupiti kako je dobra ja il haljina rekoh? ma haljina kaze
Sisah se danas pofino skratila kosu
26.07.2014, 22:37
lejla80
1495
Waikiki je dobar u odnosu na cijene. Neke stvari su im baš izdržljive a opet neke odmah puste boju i upropaste se nakon prvog pranja. Doduše brzo sam skontala šta da ne kupujem kod njih. Čarape su super [sm=smiley20.gi
Od svih prodavnica ja najvolim Lindex kad su u pitanju dječije stvari. Sve im je predobro a trenutno i povoljno. Neki dan sam obukla malca od glave do pete za jesen za male pare. Od vjetrovke do bokserica i stvarno sve je peri, deri što bi rekao naš narod. Može se naći i pokoja jednobojna stvar mada ja volim njihovo šarenilo
27.07.2014, 18:12
Romali
2753
u Azelu je rasprodaja, moze se naci svasta, opet ja djeci uzeh najvise. Nego zene kakav je Waikiki, kvalitet cijene i to? Koliko se sjecsm da str ga spominjale da ima u Sa, a otvara se uskoro kod nas u Mepasu.
Baš si me obradovala !!
04.08.2014, 12:01
mamita 2013
56
U Lindexu je na snizenu robu jos dodatno 50% popusta
04.08.2014, 16:53
Full Moon
534
IZVORNA PORUKA: mamita 2013
U Lindexu je na snizenu robu jos dodatno 50% popusta
Znaci pocelo je, jeeeee, hvala na javljanju ;)
05.08.2014, 08:55
Medi_87
1472
Samo pozurite ja jucer bila u Lindexu u BBI ide ko halva ja sam namirila djecu
05.08.2014, 09:39
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Medi_87
Samo pozurite ja jucer bila u Lindexu u BBI ide ko halva ja sam namirila djecu
meni zao sto mi odose jakne za jesen, bila sam se nameracila na one pink kazu prodale se odmah ujutro, bile samo 20ak km
05.08.2014, 23:02
Full Moon
534
Bila sam u lindexu u Importane centru, ima stvarcica, ali vec kriza za velicine, ali isplati se svakako
06.08.2014, 13:29
Medi_87
1472
znam Tiki, ja kupih M jedna jedina bila, a za curice vec sve otisle a ja bas poranila
06.08.2014, 14:42
mamita 2013
56
I u Azelu je prilicno snizenje
08.08.2014, 14:30
Latinka
650
Ja u Azelu nakupovala djeci bodica po 3KM, majicice, sorcevi po 5KM. Sebi neku kosulju 5KM. A haljina koju sam nedavno kod njih kupila po snizenju za 29KM, sad 17KM
08.08.2014, 14:30
Latinka
650
dupli
< Poruku je uredio Latinka -- 8.8.2014 14:31:39 >