writing-img

RE: Sniženja !

clock-img

27.12.2014, 10:58

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

Opet Sms...ovaj put iz merkatora...bivseg...

27.12. Hapyhour do 21 sat...50 posto snizenje u Modiani,Intersportu...do 19 casova i trojne pike ako ih jos kp skuplja...

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

27.12.2014, 11:00

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a ja dobih mail od lindexa, i kod njih snizenje al vjerovatno samo jedan dio kolekcije

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

27.12.2014, 11:06

clock-img

canim

pencil-img

4126

Ja sam juce preko dana samo skoknula u Zaru po pernatu jaknu 45 KM -30% od cijene, po meni realna cijena tako da nisam htjela da cekam vece snizenje jer tad nece sigurno biti brojeva od pernati vec samo onih od poliestera. Kupila jos nekih par stvarcica usput.

Po meni cijene za djevojcice su bas fine, vecina jakni 45 km, pantalone/jeans 25,30km, haljine 30tak km, pamucne majice/rolke oko 10tak km, bas fini dzemperi na kopcanje od 20-30 km, bilo je i dukseva nisam gledala cijenu, velicina ima.

U drugim radnjama nisam nesto puno ulazila, nisam imala vremena ali sam zraknula onako brzinski neke stvarcica i moze se naci i snizenih i onih po punoj cijeni jer je vec inditex grupacija ubacila novu kolekciju u prodavnicama tako da se moze svasta naci.

Kao sto teacher rece vece snizenje bi trebalo biti iza nove godine, s tim da ce tad brojevi biti pod upitnikom ali vjerujem da ce se i tad moci naci svega.

clock-img

27.12.2014, 17:18

clock-img

elmaL

pencil-img

461

IZVORNA PORUKA: teacher75

a ja dobih mail od lindexa, i kod njih snizenje al vjerovatno samo jedan dio kolekcije

I ja bih u Lindexuser posted image

canim u pravu si za djecu ima stvari po finim cijenama, majice za djecake po 12KM ima ih i 9.90 jednobojnih, za curice isto tako. Tek za ove male, helankica i sl.

Ja kod njih vecinu stvari djeci kupujem samo sto cekam ono poslije dodatno snizenje. Prosle god sam kupila Eminu jaknu za 35KM bila 99... pizdamu za 12.90, itd.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

27.12.2014, 18:06

clock-img

salmy

pencil-img

5830

U Lundexu nesto malo snizeno...jakne recimo 65 sa snizenjem...trenerke donji djelovi po 23 KM...znaci vrlo malo izbora..

mi kupili jaknu u zari jer sam skontala da necu naci bolju po toj cijeni

clock-img

04.01.2015, 22:44

clock-img

Lavica28

pencil-img

154

U Coin Casi je snizeno skoro sve 50% jer zatvaraju radnju, u martu se otvara u SCC-u. Uzasna je guzva i prilicno je opuhano, ali se i dalje moze svasta naci.

clock-img

05.01.2015, 14:24

clock-img

elmaL

pencil-img

461

IZVORNA PORUKA: Lavica28

U Coin Casi je snizeno skoro sve 50% jer zatvaraju radnju, u martu se otvara u SCC-u. Uzasna je guzva i prilicno je opuhano, ali se i dalje moze svasta naci.

Oni imaju divnih stvari, ali su zatvorili radnju ovdje kad su otvorili u Sauser posted image

Vidjeh u Deichman-u danas, ako kupite dva snizena artikla, drugi je 50% jeftiniji, a ako uzmete 3, treci dobivate za 1KM. Odnosi se na obucu i torbe.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

05.01.2015, 18:59

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Intersport od 30 do 60%

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

05.01.2015, 19:14

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Meni bi trebale neke hlace kao skijaske za planine. Znas li ima li sta na tom snizenju povoljno?trebaju meni a ne djeciuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

05.01.2015, 19:14

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Meni bi trebale neke hlace kao skijaske za planine. Znas li ima li sta na tom snizenju povoljno?trebaju meni a ne djeciuser posted image

clock-img

05.01.2015, 20:12

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

oviesse 50 posto, nesto 30 postouser posted image

clock-img

05.01.2015, 20:28

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Full Moon

danas bila nista spec..zatvraju radnju u Interexu otvaraju u CCS...

clock-img

05.01.2015, 20:44

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: Full Moon

danas bila nista spec..zatvraju radnju u Interexu otvaraju u CCS...

Cuj, pa super, voljela bih da svi imaju radnju u scc, skratit ce nam hodanje ;)

clock-img

05.01.2015, 20:49

clock-img

canim

pencil-img

4126

Pise na izlogu da renoviraju radnju a vrlo moguce da i zatvaraju, to nisam vidjela da pise.
Snizenje je smjesno, majice koje su bile 17 sad su 15, neki kompletici od 28 sad su 20 i tako user posted image

clock-img

05.01.2015, 20:56

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Vi sto bolje pamtite, kada pocinju veca snizenja?

Ovo sve nesto "usitno"...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

05.01.2015, 20:59

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

hocel biti sta u Azelu skoro,da se pripremim
volim njihova snizenja user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

05.01.2015, 21:01

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Carpisa 30-50%..ima finih modela

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

05.01.2015, 21:06

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: R&T@

Vi sto bolje pamtite, kada pocinju veca snizenja?

Ovo sve nesto "usitno"...

Pa zavisi od prodavnice do prodavnice ali uglavnom racunaj da najvece snizenje krece nakon svih praznika, dakle poslije 14 januara jer u februaru vec su radnje pune nove kolekcije ali se jos uvijek moze naci snizene robe cak sve do 14 feb.

clock-img

clock-img

elmaL

pencil-img

461

IZVORNA PORUKA: bebacha

Je li bio iko ovih dana?
Da ne idem jos ako nemaju snizenjauser posted image

E i A=<3

clock-img

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: bebacha

Pise da je 20 % do 7.1.

E, sad se nadati da ce 8.1. biti vise...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

05.01.2015, 21:08

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Ima ...čini mi se hlaća ima najviše ....hlače su od 40 do 50%

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

05.01.2015, 21:21

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

U lindexu ono veliko snizenje bude u februaru, cini mi se

clock-img

05.01.2015, 21:23

clock-img

elmaL

pencil-img

461

Po radnjama u Mepasu krajem januara-pocetkom feb budu veca snizenja.

E i A=<3

clock-img

05.01.2015, 21:32

clock-img

salmy

pencil-img

5830

U lindexu ono veliko snizenje bude u februaru, cini mi se

danas pitala tek u martuuser posted image

clock-img

05.01.2015, 21:33

clock-img