Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ps: ja bih sve ove mrsavice rastjerala s teme ali one su jedine najaktivnije
19.09.2012, 10:50
boombar
298
Evo jedna nemrsava da se javi, radi balansa na temi Samo da kazem da volim da citam sve vase postove i ovih nemrsavih i ovih wanna be debelih, svi su inspirativni na svoj nacin E sad bi stvarno bio red da malo te inspiracije i mene uhvati i da ozbiljno pocnem mrsati
19.09.2012, 10:59
canim
4126
boombar pa zar nije galicia inspirativna, jos reallove da stavi sliku sebe i eto nam motivacije, wanna be
19.09.2012, 11:25
reallove
5807
Morning zenice ..Kod mene je jutros okruglo 62,znaci,pisete -500
19.09.2012, 11:29
canim
4126
IZVORNA PORUKA: reallove
prestigla me uveliko
19.09.2012, 11:34
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: canim
prestigla me uveliko
19.09.2012, 11:49
boombar
298
Uh dobro si Canim, zaboravila sam spomenuti Galicia zgodnica prava A Reallove hajde i ti koju stavi ne bi li nas ponijelo da zatvorimo usta malo
19.09.2012, 13:01
Galicia
2433
19.09.2012, 13:43
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: boombar
Uh dobro si Canim, zaboravila sam spomenuti Galicia zgodnica prava A Reallove hajde i ti koju stavi ne bi li nas ponijelo da zatvorimo usta malo
evo sad cu naci neku noviju,pa postavim a probat cu da nadjem i starije slike pa uporedite,before and after
19.09.2012, 13:45
jasmin
4600
Ja ne znam dokleN `oces...ti meni predobro izgledas.
19.09.2012, 14:19
Galicia
2433
reallove, hoce da kad prodje da je ne primjetimo. Zaista super izgledas, ali opet ti sebe najbolje poznajes.
19.09.2012, 14:22
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: jasmin
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja
Real love, provociras nas. :)
Ti i Galicia navijajte samo, nemojte ucestvovati. :)
Ma jasta,one ovdje samo zabusavaju. reallove,vrijeme je da stanes i to hitno.
slazem se
doduse taj stepen mrsavosti nije po mom ukusu a o ukusima se ne raspravlja
19.09.2012, 14:26
reallove
5807
hvala vam zenice,necu vise,sad navijam ,ako dobijem koji kg,vracam se
ljubim vas sve
19.09.2012, 14:28
Bebica11
4324
hello zene
jutros sam imala krizu al sam je prevladala kao sto je Mjeseceva napisala bar se zdravije hranim, stala sam na vagu i nisam puno spala od ponedjeljka mozda 100-200gr a drasticno sam promijenila ishranu
doduse prija mi da ovo zdravije jedem, bolje se osjecam, jutros sam setala s malom i roditeljima dok su bili na pauzi s posla pa smo u Aspek sjeli i zgrijesila sam s komadom torte od narandze al opet se vracam u formu
danas jela
crna kafa nezasladjena i komad torte(naumpala mi je canim s brzim metabolizmom izjutra)
kriska hljeba sa salamom
150gr zelja sa mladim sirom na mrvi maslinovog ulja i jajetom, i nemasni jogurt pila s kriskom razevog hjeba
iiii nisam gladna
citala sam da zelje daje negativne kalorije tj vise sagori pri varenju nego sto se pojede
znam da je ovaj meni gore nekoj od vas Bajramski al meni je bas bas veeelika promjena
iiiiiiiiiiiiiiiii da se pohvalim sinoc mm donio 2l kole(jos ne shvata ozbiljno moju dijetu) I NISAM NI CASU POPILA
19.09.2012, 14:31
reallove
5807
A evo malo starija slika,zima,u Bosni,bila sam debela i najdeblja u zivotu,nikad prije nisam bila ovolika,ni kad sam trudna bila
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
Mamino sunce Ameen
11.08.2009. <3
19.09.2012, 14:56
animagical
5604
bebice, ako pratis onu ishranu od canim, onda smijes imati npr jedan slatki dan u sedmici, ne svaki dan slatko da jedes
19.09.2012, 15:07
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: animagical
bebice, ako pratis onu ishranu od canim, onda smijes imati npr jedan slatki dan u sedmici, ne svaki dan slatko da jedes
nemam neki rezim jos al najblize sam ishrani od canim tako da sam ovo jutros malo zgrijesila al to vise s roditeljima inace ne bih ponio me ah oni uzeli kolace pa i ja
reallove ne vidi ti se tijelo na ovoj gdje si "debela" al ti ljepse stoji punacnije lice jer imas duguljasto lice (opet napominjem MOJ UKUS) ja sam za ono neku srednju varijantu
dok mi je galicija prava BOMBA bas po mom ukusu, jesam dosadna s ovim ukusima
19.09.2012, 15:54
boombar
298
Reallove ti si se prepolovila. Sad je stvarno vrijeme da stanes .. i vratis koju kilu
19.09.2012, 16:48
animagical
5604
pa napravi sebi neki plan, npr petkom jedes nesto slatko i pijes casu kole, kad vec imas obicaj da grisckate nesto... ja sam skoro citavu proslu zimu s mm jela jabuke, narandze, mandarine, vocni jogurt...to nam je bilo nekako svako vece uz film, seriju, sta bilo.... osim sto sam se vratila na predtrudnicku kilazu, bila sam i pravo zdrava od tolikog voca, nismo nijednom kihnuli cijelu zimu a i sredila sam probavu jogurtom... probaj... kao neki vecernji ritual, gulis neko voce i pijes npr ledeni caj, ili jogurt, vocni, obicni, kakav volis.. bolje to nego krisku hljeba