cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Mršajmo zajedno !

clock-img

14.10.2012, 17:03

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ti poznajes svoje tijelo najbolje.
Ne znam zasto, al zamisljam te ko vrlo malu zenicu, skroz nisku i skroz mini, tamno plave duge kose, i malih plavih ociju. user posted image

user posted image
Niska da,ali kad kazem da sam 1.62,svi kazu ne izgledam tako. Ovo ostalo si fulala skroz user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

14.10.2012, 17:05

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Ja volim da fulam. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

14.10.2012, 17:07

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ja volim da fulam. user posted image

Zastitni znak user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

14.10.2012, 17:09

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Mah, i za sebe sve mislim da sam niska. Godinama kontam kako sam ko patuljak, jer svi u mojoj familiji su pravo visoki. Medjutim 167 i nije nisko. A za kg, i tu fulam godinama, sve kontam ma nemam ja puno, nemam puno, dok ne stanem na vagu, onda mi ko samar dodju brojke.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

15.10.2012, 09:09

clock-img

cosmo

pencil-img

59

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Cosmo, bona , bolje da si okrenula jelovnik naopakouser posted image
Možda da pojedeš "jači" doručak, ovako ogladniš , pa kasnije navališ ( bar se ja tako zeznem)

To znam MicoTico al sta cu kad me navece fata kriza user posted image

Evo jucerasnjeg menija:

D:fitnes zitarice sa ab kulturom vocnom
U:par mandarina
R:makarone sa tunjevinom i kukuruzom
V: isto (ostalo od rucka)

Vodeeeeeeeeeeeeee, 2 zelena caja i par kafa sa mlijekom.

Od danas se moram uozbiljiti user posted image

clock-img

15.10.2012, 10:17

clock-img

canim

pencil-img

4126

Jutric...
vikend, vikend user posted image user posted image
Nemam vam sta reci, razumijete me user posted image

clock-img

15.10.2012, 10:20

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: canim

Jutric...

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

15.10.2012, 14:17

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: canim

Jutric...

user posted image

zato lijepi umjereni ponedjeljakuser posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

16.10.2012, 08:02

clock-img

cosmo

pencil-img

59

Uh da nam je nekako prespavati vikende user posted image

Juce sam bila "dobra"!

D: jaja i kriska farmera
U: mandarine
R: fasirane snicle, prasa sa rizom i kriska farmera
V: 2 fasirane snicle

vodaaaaaaaaaa, 2 zelena caja i par kafa sa mlijekom!

Nadam se da cu ovako disciplinovano i dalje i da ce u petak biti barem 500 gr u minusu user posted image

clock-img

16.10.2012, 12:44

clock-img

canim

pencil-img

4126

eh upravo to, da nam je prespavati vikende user posted image

Ja sam juce cini mi se bila fina user posted image , malo je bilo vise UH ali dobro je nije bilo slatkisa, samo sto nisam imala neki raspored obroka, nahladjena sam, pa sam nikakva i neda mi se razmisljati sta cu kad jesti user posted image

Sto se tice minusa, meni vikendi uvijek dohakaju user posted image , ja uvijek u pon izadjem sa nekim plusicem i onda u toku sedmice skinem taj plusic i malo odem u minus i eto...eh da prespavam vikende ja bih vec bila na zeljenoj kilazi.

< Poruku je uredio canim -- 16.10.2012 12:46:52 >

clock-img

16.10.2012, 13:31

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Evo i mene zenice...Ja sam jos uvijek na istoj kilazi,vagala se jutros.. ne vjezbam evo 4 dana jer sam dobila,ne mogu.. sinoc isla kupila sebi odjece nesto.. mm kaze,bolje mi je bilo kad si bila debela,ovako svako malo daj odjecu,a meni drago kupovati,kad vidim onako,probam,sve mi moze,milinauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.10.2012, 13:47

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

hello zenice

jucer sam bila srednje fina hahahah

d: kafa i tops(3-4)user posted image mama dosla pa obicno bude malo ujutro i zezne me jer ja trcim da poradim dok je tu i sl pa ne jedem redovno

eh onda zvao mm i pitao sta cu rucati a ja malkice ogladnila pa sam rekla
r: petica cevapi u pola somuna s puno luka i kasiku domaceg kajmaka uz touser posted image

eh onda sam skontala ako tako nastavim da nisam fina pa sam kuhala jagnjece meso(ostalo od proslog kurbana mali komad, mm ne jede pa ni ja nisam kuhala) i napravim pire

tako da sam
V:pire, solo kuhano jagnjece meso, i 1 kriska hljeba

a mm sam spremila piletinu u curry sosu s dosta vrhnja i bila sam fina nisam to masno jelauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

16.10.2012, 13:48

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

ah da pila sam dosta domaceg kompotauser posted image

skuhala domace jabuke i puno crnog goridzja i malo secera i pravo je fin i uzinala sam pomalo kospica od tikve

a DANAS:

d: crna kahva, i okrajak hljeba s piletinom u curry sosu(ostalo malo od sinoc) al posto je dorucak malo sam se pocas_tila i 2 case kompotauser posted image

za R: planiram neko povrce na maslinovom ulju, vidjecu jos sta

a za V planiram domacu supicu pilecu skuhati posto mi je N prehladjena da je malo okrijepi a izapodne najvise papa cvrstu hranu

i kupila sam razev hljebuser posted image

< Poruku je uredio Bebica11 -- 16.10.2012 13:52:27 >

clock-img

16.10.2012, 13:58

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

dinasa, mama2884, graziella GDJE STEEEE>????

clock-img

16.10.2012, 18:58

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Ej cure moje!
Bila sam dobra s obzirom na silne kolače koje sam pravila ovih dana. Da se razumijemo, jela sam ih i ja , ali znatno manje nego što bi inače, pa eto to kao dođe da sam bila dobrauser posted image user posted image
Uglavnom, malo sam se opet uhvatila sobnog bicikla, pa ćemo vidjeti rezultate.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

16.10.2012, 22:35

clock-img

senjorita

pencil-img

101

izgleda da nam vrijemw ne valja za mrsanje, cim se svi slabije javljaju :-)
mene veceras zeznu pica,jos debela bila, masna :-( inace nisam bila losa ovih dana, nadam se pola kilice manje :-) red cokolade sam pojela, ali opet sam zadovoljna stoje samo red, sto nije vise.
ne idem redovno u nabavku, dalkeo mi,pa me to zezne, da izadjem svaki dan lakse bi bilo, uvijem kupis svjeze namirnice, voca...

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

clock-img

17.10.2012, 09:09

clock-img

cosmo

pencil-img

59

O jucerasnjem danu necu ni pisati user posted image do podne i nekako al od podne user posted image

clock-img

17.10.2012, 09:45

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

HELLO ZENE

evo i mene, jucer je dan protekao PREMA PLANU uglavnom, nisam povrce kuhala a jesam pilece krilce s rizotom pojela umjesto toga

ugl zadovoljna sam, nadam se i danas nekom umjerenom meniju aBduser posted image

clock-img

17.10.2012, 21:00

clock-img

Graziella

pencil-img

171

Evo i ja da se javim,ustvari pohvalim,da nista slatko okusila nisam pa...ne pamtim odkad(ne pikam sutlijuuser posted image ).sinoc utakmica,svi picu i keks i kikiriki a ja jabuke gulim...a i nova vaga me voli izgledauser posted image ,pokazuje manje.pouka je naravno:bitna je cvrsta odluka da se smrsa,i samo tako ces uspjeti!

clock-img

17.10.2012, 21:04

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Bravo Graziella! Kad odoliš dok svi oko tebe jedu "zabranjeno", onda si na pravom putu!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

17.10.2012, 21:14

clock-img

Graziella

pencil-img

171

Lakse se i osjecam,evo me "letim"po kuci,a ne ono kad se natrpas svega pa nizasta si,nemozes sa kauca da se pomjeris

clock-img

18.10.2012, 08:22

clock-img

canim

pencil-img

4126

Grazziela user posted image super

Meni je moj Dr. savjetovao da izbjegavam max. slatkise a ako mi se bas nesto slatko jede da pojedem pola pudinga ili sutlije i sl. uglavnom da je kuhano s mlijekom tako da super da si uzela samo sutliju, ja nisam poslusala savjet dr. pa sam sebi uvela slatki dan user posted image a ako imam vise slatkih dana onda mi se i ovo mrsanje oduzi user posted image kao sad npr user posted image

Reallove sta da radim s kosom uzasno mi opada user posted image

clock-img

18.10.2012, 08:25

clock-img

cosmo

pencil-img

59

Evo pokusavam da se vratim na pravi put u strahu od sutrasnjeg vaganja user posted image

D:virsle, pavlaka i kriska hljeba
U:par ˇdijetalnih" keksica
R:teleca djigerica i pire krompir
V: tost sa sirom i salamom

voda, zeleni caj i kafe sa mlijekom......

clock-img

18.10.2012, 11:46

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

haj zene

evo i mene jucer sam bila relativno fina jela sam i pila: domaci kompot,crna kahva, nes kahva, 2 jaja preprzenih s malo salame i kasikom mladog sira, 2cokolipsa(N je puno nervozna pa sam se preznajala od nosanja i osjecala slabost pa sam smazala cokolips), pohovani patlidzan i domaca kokosija supa(kod mame) s nemasnom pavlakom, kolac spanski vjetar(tanka snita), malo kospica od tikve domacih, i domaci sok od grozdja etouser posted image i mandarine i 0,5 l nemasnog jogurta u toku dana(umalo zaboravih)user posted image uglavnom je bilo rasporedjeno na 3h nisam imala obilnih obroka ni prejedanja a dosta sam se kretalauser posted image

danas

d: 250gr vocnog jogurta, i crna kahva

r(planiram): guska i rizoto, i supu raskuhati od mesa od guske

clock-img

18.10.2012, 11:50

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Bebice,guskauser posted image odskle ti guskauser posted image

Hello, it's me...

Zadnji članci

article-img