Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ti poznajes svoje tijelo najbolje. Ne znam zasto, al zamisljam te ko vrlo malu zenicu, skroz nisku i skroz mini, tamno plave duge kose, i malih plavih ociju.
Niska da,ali kad kazem da sam 1.62,svi kazu ne izgledam tako. Ovo ostalo si fulala skroz .
14.10.2012, 17:05
Galicia
2433
Ja volim da fulam.
14.10.2012, 17:07
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ja volim da fulam.
Zastitni znak .
14.10.2012, 17:09
Galicia
2433
Mah, i za sebe sve mislim da sam niska. Godinama kontam kako sam ko patuljak, jer svi u mojoj familiji su pravo visoki. Medjutim 167 i nije nisko. A za kg, i tu fulam godinama, sve kontam ma nemam ja puno, nemam puno, dok ne stanem na vagu, onda mi ko samar dodju brojke.
15.10.2012, 09:09
cosmo
59
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Cosmo, bona , bolje da si okrenula jelovnik naopako Možda da pojedeš "jači" doručak, ovako ogladniš , pa kasnije navališ ( bar se ja tako zeznem)
To znam MicoTico al sta cu kad me navece fata kriza
Evo jucerasnjeg menija:
D:fitnes zitarice sa ab kulturom vocnom U:par mandarina R:makarone sa tunjevinom i kukuruzom V: isto (ostalo od rucka)
Vodeeeeeeeeeeeeee, 2 zelena caja i par kafa sa mlijekom.
Od danas se moram uozbiljiti
15.10.2012, 10:17
canim
4126
Jutric... vikend, vikend Nemam vam sta reci, razumijete me
15.10.2012, 10:20
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: canim
15.10.2012, 14:17
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: canim
zato lijepi umjereni ponedjeljak
16.10.2012, 08:02
cosmo
59
Uh da nam je nekako prespavati vikende
Juce sam bila "dobra"!
D: jaja i kriska farmera U: mandarine R: fasirane snicle, prasa sa rizom i kriska farmera V: 2 fasirane snicle
vodaaaaaaaaaa, 2 zelena caja i par kafa sa mlijekom!
Nadam se da cu ovako disciplinovano i dalje i da ce u petak biti barem 500 gr u minusu
16.10.2012, 12:44
canim
4126
eh upravo to, da nam je prespavati vikende
Ja sam juce cini mi se bila fina , malo je bilo vise UH ali dobro je nije bilo slatkisa, samo sto nisam imala neki raspored obroka, nahladjena sam, pa sam nikakva i neda mi se razmisljati sta cu kad jesti
Sto se tice minusa, meni vikendi uvijek dohakaju , ja uvijek u pon izadjem sa nekim plusicem i onda u toku sedmice skinem taj plusic i malo odem u minus i eto...eh da prespavam vikende ja bih vec bila na zeljenoj kilazi.
< Poruku je uredio canim -- 16.10.2012 12:46:52 >
16.10.2012, 13:31
reallove
5807
Evo i mene zenice...Ja sam jos uvijek na istoj kilazi,vagala se jutros.. ne vjezbam evo 4 dana jer sam dobila,ne mogu.. sinoc isla kupila sebi odjece nesto.. mm kaze,bolje mi je bilo kad si bila debela,ovako svako malo daj odjecu,a meni drago kupovati,kad vidim onako,probam,sve mi moze,milina
16.10.2012, 13:47
Bebica11
4324
hello zenice
jucer sam bila srednje fina hahahah
d: kafa i tops(3-4) mama dosla pa obicno bude malo ujutro i zezne me jer ja trcim da poradim dok je tu i sl pa ne jedem redovno
eh onda zvao mm i pitao sta cu rucati a ja malkice ogladnila pa sam rekla r: petica cevapi u pola somuna s puno luka i kasiku domaceg kajmaka uz to
eh onda sam skontala ako tako nastavim da nisam fina pa sam kuhala jagnjece meso(ostalo od proslog kurbana mali komad, mm ne jede pa ni ja nisam kuhala) i napravim pire
tako da sam V:pire, solo kuhano jagnjece meso, i 1 kriska hljeba
a mm sam spremila piletinu u curry sosu s dosta vrhnja i bila sam fina nisam to masno jela
16.10.2012, 13:48
Bebica11
4324
ah da pila sam dosta domaceg kompota
skuhala domace jabuke i puno crnog goridzja i malo secera i pravo je fin i uzinala sam pomalo kospica od tikve
a DANAS:
d: crna kahva, i okrajak hljeba s piletinom u curry sosu(ostalo malo od sinoc) al posto je dorucak malo sam se pocas_tila i 2 case kompota
za R: planiram neko povrce na maslinovom ulju, vidjecu jos sta
a za V planiram domacu supicu pilecu skuhati posto mi je N prehladjena da je malo okrijepi a izapodne najvise papa cvrstu hranu
i kupila sam razev hljeb
< Poruku je uredio Bebica11 -- 16.10.2012 13:52:27 >
16.10.2012, 13:58
Bebica11
4324
dinasa, mama2884, graziella GDJE STEEEE>????
16.10.2012, 18:58
MicoTico
340
Ej cure moje! Bila sam dobra s obzirom na silne kolače koje sam pravila ovih dana. Da se razumijemo, jela sam ih i ja , ali znatno manje nego što bi inače, pa eto to kao dođe da sam bila dobra Uglavnom, malo sam se opet uhvatila sobnog bicikla, pa ćemo vidjeti rezultate.
16.10.2012, 22:35
senjorita
101
izgleda da nam vrijemw ne valja za mrsanje, cim se svi slabije javljaju :-) mene veceras zeznu pica,jos debela bila, masna :-( inace nisam bila losa ovih dana, nadam se pola kilice manje :-) red cokolade sam pojela, ali opet sam zadovoljna stoje samo red, sto nije vise. ne idem redovno u nabavku, dalkeo mi,pa me to zezne, da izadjem svaki dan lakse bi bilo, uvijem kupis svjeze namirnice, voca...
17.10.2012, 09:09
cosmo
59
O jucerasnjem danu necu ni pisati do podne i nekako al od podne
17.10.2012, 09:45
Bebica11
4324
HELLO ZENE
evo i mene, jucer je dan protekao PREMA PLANU uglavnom, nisam povrce kuhala a jesam pilece krilce s rizotom pojela umjesto toga
ugl zadovoljna sam, nadam se i danas nekom umjerenom meniju aBd
17.10.2012, 21:00
Graziella
171
Evo i ja da se javim,ustvari pohvalim,da nista slatko okusila nisam pa...ne pamtim odkad(ne pikam sutliju ).sinoc utakmica,svi picu i keks i kikiriki a ja jabuke gulim...a i nova vaga me voli izgleda ,pokazuje manje.pouka je naravno:bitna je cvrsta odluka da se smrsa,i samo tako ces uspjeti!
17.10.2012, 21:04
MicoTico
340
Bravo Graziella! Kad odoliš dok svi oko tebe jedu "zabranjeno", onda si na pravom putu!
17.10.2012, 21:14
Graziella
171
Lakse se i osjecam,evo me "letim"po kuci,a ne ono kad se natrpas svega pa nizasta si,nemozes sa kauca da se pomjeris
18.10.2012, 08:22
canim
4126
Grazziela super
Meni je moj Dr. savjetovao da izbjegavam max. slatkise a ako mi se bas nesto slatko jede da pojedem pola pudinga ili sutlije i sl. uglavnom da je kuhano s mlijekom tako da super da si uzela samo sutliju, ja nisam poslusala savjet dr. pa sam sebi uvela slatki dan a ako imam vise slatkih dana onda mi se i ovo mrsanje oduzi kao sad npr
Reallove sta da radim s kosom uzasno mi opada
18.10.2012, 08:25
cosmo
59
Evo pokusavam da se vratim na pravi put u strahu od sutrasnjeg vaganja
D:virsle, pavlaka i kriska hljeba U:par ˇdijetalnih" keksica R:teleca djigerica i pire krompir V: tost sa sirom i salamom
voda, zeleni caj i kafe sa mlijekom......
18.10.2012, 11:46
Bebica11
4324
haj zene
evo i mene jucer sam bila relativno fina jela sam i pila: domaci kompot,crna kahva, nes kahva, 2 jaja preprzenih s malo salame i kasikom mladog sira, 2cokolipsa(N je puno nervozna pa sam se preznajala od nosanja i osjecala slabost pa sam smazala cokolips), pohovani patlidzan i domaca kokosija supa(kod mame) s nemasnom pavlakom, kolac spanski vjetar(tanka snita), malo kospica od tikve domacih, i domaci sok od grozdja eto i mandarine i 0,5 l nemasnog jogurta u toku dana(umalo zaboravih) uglavnom je bilo rasporedjeno na 3h nisam imala obilnih obroka ni prejedanja a dosta sam se kretala
danas
d: 250gr vocnog jogurta, i crna kahva
r(planiram): guska i rizoto, i supu raskuhati od mesa od guske