Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
to za kosu i opadanje, stres je vala odkad rodis djete, nema spavanja nema rahat zivota :-) i ja sam isto cula za fitoval, pa sam i koristila jednom nekutecnost sjecam se, ali nisam bila redovna. aa za kilice :-) trenutno 72.3, sto je 800 grama manje od prosle sedmice :-) kako nisam pila vodu i slabo jela vice, a dosta hljeba, super sam . eh taj bajram...
19.10.2012, 14:21
canim
4126
Ja sam koristila nekakav sampon od tahirovic curekot, nije mi pomogao, doduse samo sam 2 puta njime oprala, vjerovatno treba duze. Ja inace stalno mjenjam sampone, toliko tih sampona ima u ponudi a ja volim svaki da isprobam.
Sto se tice sisanja, sisam se svako 2-3 mjeseca, jedino kad sam se porodila nisam se osisala mozda 6 mjeseci ali tad mi se nije dalo da ostavljam bebu radi frizera
Juce sam igrom slucaja upoznala jednu zenu i kroz pricu skontam da je frizerka eh rekoh ti mi trebas i rekla sam joj za problem ona isto nema neki poseban savjet, kaze nemoj puno mjenjati sampone i ima neka tecnost u apoteci da se kupi protiv opadanja kose.
Vidjet cemo jos dermatolog sta ce reci.
Sto se kilica tice ja sam toliko neozbljna, da mi je upola ozbiljnost kao prva dva puta kad sam mrsala super bi bilo.
Moram se uozbiljiti!
19.10.2012, 14:29
animagical
5604
ja sredila probavu, da se pohvalim sva sam sretna sto su krenule mandarine i ove prave jesenje jabuke, super za duge zimske veceri kad bi se nesto grickalo, a i vitamini-protiv gripe nadam se da cu zadrzati sadasnju kilazu jer mi je dnevni tempo uzasan...na nogama sam od 8 ujutru do ponoci....fax, malo dijete, kuca, setnje... ugl, linija spremna za napad baklavama
19.10.2012, 22:58
senjorita
101
a gdje vi zene sa djecom setate? znam nije to tema, al opet hajd reko. ovdje da vidim, jer setnjom se mrsavi :-) ja zivim malo dalje od ilidze, pa setam po ilidzi. drugarice mi se rasule po svijetu, pa sama nonstop bas mi glupo nekako :-) imal kakvih aktivnosti igdje za ove sto sjede kuci besposlene :-) ja kako sam smrzala, opet kasno sad vecerala pa mi krivo, al necu vise :-)
19.10.2012, 23:34
canim
4126
Ja zivim blizu carsije, tako da setamo po carsiji, ili odemo do nekog parkica da se ona istrci a ja sjednem iako ne volim puno da se zadrzavam po parkovima, uvijek nekakvih cuka ima.
19.10.2012, 23:40
animagical
5604
ja zivim na sedreniku, pa nemam potrebe za setnjom, dovoljno da se popnem kuci
19.10.2012, 23:42
canim
4126
IZVORNA PORUKA: animagical
ja zivim na sedreniku, pa nemam potrebe za setnjom, dovoljno da se popnem kuci
Zato si ti mrsava
20.10.2012, 00:33
animagical
5604
preporucujem svima da prosetaju do mene na kafu
20.10.2012, 09:52
senjorita
101
a ja gdje god hocu moram autom, nisam jos navikla na ovajkomsiluk pa ni ispred kuce ne izadjem. i po hljeb idem autom,pa mi dodje bas komplikovano setat, dok nju smjestim, dok se isplace u autu, i ne hoda mi se.
20.10.2012, 09:58
animagical
5604
idi pjeske...nece plakati...
20.10.2012, 12:14
reallove
5807
Setanje je najbolje..Ja kad sam tek pocela sa dijetom,hodala svaki dan po sat,sat i po ..Meni i po kuci ovo sto radim dodje kao fitness ,3 sprata,tona stepenica,po cijeli dan gore-dole i po cijeli dan nesto radim,cistim,bas jutros nesto kontam,koliko se krecem dobro nemam 50 kg
20.10.2012, 12:32
Visnja RR
15102
ja bih vam se trebala pridruziti ali kako vec mjesec dana odlucujem da cu poceti s dijetom tj korigovanom ishranom ali vec nakon pola dana preksim neko pravilo... a na meni sve zateze
20.10.2012, 12:40
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja bih vam se trebala pridruziti ali kako vec mjesec dana odlucujem da cu poceti s dijetom tj korigovanom ishranom ali vec nakon pola dana preksim neko pravilo... a na meni sve zateze
dobro nam dosla draga
20.10.2012, 13:06
minie
165
IZVORNA PORUKA: reallove
I kod mene se kosa masti..Tu je najbolje ne prati kosu cesto,koliko god mozes da izdrzis,dobro je..Ja je perem svako drugi dan ,jer mi je kratka,pa mora biti uredna,ne mogu je vezati fino..I jos kod masne kose,treba izbjegavati balzam..
Ja jednom procitala da se u sampon stavi malo praska za pecivo i da se tad sve fino ispere i kosa bude duze cista. Probala sam i djeluje (kad stavim sampon u ruku istresem i trecinu one kesice praska za pecivo) i onda ne korisitim balzam i kosa mi se fino rasceslja, a inace mi je tanka dlaka, a ima je na izvoz, pa se to zapetlja pravo. I meni opet pocela opadati kosa
Moj rezim ishrane je na 0, definitnvo se moram uozbiljiti, ali bio malenom rodjendan, pa svega ostalo, jeli smo 3 dana samo pecenje i pitu zao mi bilo da bacam, a i grehota. Od pon definitvo opet krecem.
20.10.2012, 13:14
reallove
5807
Hvala minnie,probat cu i ovo
11.08.2009. <3
20.10.2012, 15:35
azra I ADI
511
Ja da provjerim kako mi dame napreduju u skidanju kg, a one ovu temu najmanje tome posvetile...Nema, ekipa koje je krenula u borbu s kilogramima na proljeće, bila je puno bolja od ove! Ipak, sretno svima, ja i dalje na odličnih 55-56
20.10.2012, 16:11
MicoTico
340
Joj azra I Adi, da ne misliš da sam ti zaboravila poslati link sa vježbicama putem mail-a, nego je stvarno velik i ne dozvoljava mi poslati. Sorry
20.10.2012, 16:13
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: azra I ADI
Ja da provjerim kako mi dame napreduju u skidanju kg, a one ovu temu najmanje tome posvetile...Nema, ekipa koje je krenula u borbu s kilogramima na proljeće, bila je puno bolja od ove! Ipak, sretno svima, ja i dalje na odličnih 55-56 [sm=smiley31.gif]
Mada kad skontama, tebi, bona, ni ne trebaju vježbice, za održavanje kilaže.
20.10.2012, 16:31
azra I ADI
511
Ma nema veze MicoTico, hajde reko-kad već nudiš da pošalješ, neka mi se nađe, možda kad i zatreba
20.10.2012, 19:46
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: azra I ADI
Ja da provjerim kako mi dame napreduju u skidanju kg, a one ovu temu najmanje tome posvetile...Nema, ekipa koje je krenula u borbu s kilogramima na proljeće, bila je puno bolja od ove! Ipak, sretno svima, ja i dalje na odličnih 55-56
sta hoces da kazes,jesil vidjela minuse jucer, mi debeljuce smo dobro skinule a mrsavice i ne zure haha
20.10.2012, 21:42
senjorita
101
pjeske mogu samo 2 minute, inace odma autoput :-) mene zeznu rostilj,mpa kolaci, a bas sam se mislila cuvat pa da se za bajrampocastim, a sto kazete i da prosetam novu figuru za bajram :-) sad ce mene svi da pitaju sta radim da smrsam heheh.
20.10.2012, 22:19
canim
4126
Ova tema je inace najaktivnija na proljeće i tad svi hoće da smrsaju
20.10.2012, 22:29
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: senjorita
pjeske mogu samo 2 minute, inace odma autoput :-) mene zeznu rostilj,mpa kolaci, a bas sam se mislila cuvat pa da se za bajrampocastim, a sto kazete i da prosetam novu figuru za bajram :-) sad ce mene svi da pitaju sta radim da smrsam heheh.
meni je sad mala bolesna pa je ne izvodim a inace najmanje sat,sat i pol setam dnevno
mene je auto prije trudnoce unistilo,a kako sam rodila puno vise setam,cak jos nikako nisam isla sama sa malom u autu, ne bih podnijela vrisku pa znam i kilometre s kolicima preci:)
canim to proljece kod nas sarmica ne pali zato sarmice(pokrivene) mrsaju pred bajrame hahaha