MP hvala ti puno na iskrenosti
vec mi je bilo krivo sto sam uopce progovorila, jer je virtuelno tesko vidjeti pravu namjeru covjeka, ne vidis izraz lica, ne cujes glas pa ne znas jel covjek iz zabrinutosti, zajedljivosti il sl progovorio
vidjele ste one moje slike, zena do mene je moja NAJ drugarica i kuma, i kad smo krenule na fax obje smo bile otkrivene, ona je uvijek bila punija i voljela je usko obuci, sad zamislite na sta je to licilo kad se svaki slaufcic ocrta....i jednom zahladnilo i ona obukla malo siru rolku i ja njoj kazem pred nasom zajednickom drugaricom(nas 3 bile bas stalno skupa na faxu i mimo faxa se druzile) "vidi sto ti je lijep dzemper, puno bolje ti takva odjeca pristaje nego ono usko gdje se sve ocrta,uvijek se tako nosi" a kasnije ce meni nasa ta zajednicka drugarica "KAKO SI JOJ MOGLA ONAKO DIREKTNO RECI???" a ja ostala u cudu, valjda cu najboljoj drugarici reci nesto sto mozda ona realno ne vidi na sebi

....vremenom i druzenjem smo se obje pokrile i sad je ona bas bas upjesna poslovna zena i divno se nosi i ima lijepu odjecu koja joj pristaje
doduse ovjde sam mozda malo na "pogesnoj adresi" jer nismo dovoljno prisne i virtuelni je svijet al valjda se ja uzivim na ovoj temi, sve ste mi drage pa sam pocela slobodnije pisati