Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ukratko biljka, tj mljeveni koren biljke i super je ukusa plus dobar je za stomak i stomacne tegobe
i za krvnu sliku je dobar tako sinoc nadjoh A JAKO JE UKUSNO pogotovo s cimetom
Bebi ja tebe upitah u vezi toga je li OK sa dojenjem, kontam da jeste obzirom da ti dojis jos uvijek zar ne?
03.12.2012, 09:10
Lulu_08
350
Nisam bas "na temi" ali mozda ima neka zenica i ovdje sa iskustvom. Ja sam sinoc prvi put uradila onaj "test" da provjerim da li su mi ostali "rasireni" trbusni misici poslje trudnoce, ne znam kako se ranije nisam sjetila. Uglavnom jesu, imam "rupu" od jedno sigurno 2 cm u sredini trbusnog zida. KAKO to popraviti jer dok ne popravim necu moci raditi efikasno trbusnjake niti bilo sta slicno
03.12.2012, 10:22
canim
4126
Palachinken za minus, mi se vagamo petkom, pa mi u petak prijavi finalni minus da unesem u listu.
Lulu_08 i ja sam nakon poroda provjeravala trbusne misice kod mene nisu rasireni tako da nisam previse istrazivala na tu temu, ali prilikom istrazivanja kako ojacati stomak nakon poroda sjecam se da sam naisla na neke vjezbe bas za poslije poroda i kako sanirati te rasirene misice, pretrazi youtube, ja sam tamo nalazila razne vjezbe za poslije poroda i savjete.
03.12.2012, 10:25
cipelica
28
jutro žene kako vam ide? ja sam jučer malo više jela već ostalih dana i jednu sam malu rusku kapu pojela danas ponovo na strogi režim........ za ručak pravim piletinu sa rizom Kako je vama prošao vikend?
03.12.2012, 10:28
cipelica
28
zaboravila sam da čestitam palachinken na super minusu svaka čast ženo
03.12.2012, 11:04
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: canim
Palachinken za minus, mi se vagamo petkom, pa mi u petak prijavi finalni minus da unesem u listu.
Lulu_08 i ja sam nakon poroda provjeravala trbusne misice kod mene nisu rasireni tako da nisam previse istrazivala na tu temu, ali prilikom istrazivanja kako ojacati stomak nakon poroda sjecam se da sam naisla na neke vjezbe bas za poslije poroda i kako sanirati te rasirene misice, pretrazi youtube, ja sam tamo nalazila razne vjezbe za poslije poroda i savjete.
Uh ja sam zaboravila skroz jer poslje prvog poroda nisam imala taj problem, iako je bio puno veci stomak i visak poslje poroda nego sad, ali mozda bas zbog malo tanjeg trbusnog zida nego prvi put lakse mogu osjetiti tu "rupu". Nasla sam par vjezbica (3) pa sam pocela od jutros da ih radim, pokusat' cu svako jutro raditi prvo po 10 ponavljanja pa povecavati na 30 da vidim hoce li se rupa smanjiti imalo u narednih mjesec dana.
03.12.2012, 11:57
Bebica11
4324
Lulu moze s dojenjem, ne smeta
ja se pazim fino, bice aBd i rezultata nadati se
03.12.2012, 12:01
palachinken
5397
Ahaaa, ja sam kontala da je ponedljekom DO mene...
03.12.2012, 13:30
canim
4126
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
Uh ja sam zaboravila skroz jer poslje prvog poroda nisam imala taj problem, iako je bio puno veci stomak i visak poslje poroda nego sad, ali mozda bas zbog malo tanjeg trbusnog zida nego prvi put lakse mogu osjetiti tu "rupu". Nasla sam par vjezbica (3) pa sam pocela od jutros da ih radim, pokusat' cu svako jutro raditi prvo po 10 ponavljanja pa povecavati na 30 da vidim hoce li se rupa smanjiti imalo u narednih mjesec dana.
Bas me zanima zbog cega dolazi do dijeljenja misica na stomaku, kazes da nakon prve trudnoce nisi imala taj problem, a dali si nakon prve trudnoce radila trbusnjake da ojacas misice na stomaku ? Ili s obzirom da se je stomak ispravio nisi osjecala potrebu da vjezbas Mozda ti misici su bili slabi jos od prve trudnoce pa u drugoj su se samo podijelili
Ja nakon trudnoce zaista nemam taj problem ali znaci da bih trebala malo istraziti tu temu i preventivno djelovati za narednu trudnocu aBd. Sto znaci i da bih trebala vjezbati
03.12.2012, 17:41
Visnja RR
15102
da se prijavim u klub... mrsanje kupus dijetom danas prvi dan
03.12.2012, 17:56
senjorita
101
i ja da se javim iako nisam dugo, sva mi je tehnologija pocrkala pa nemam odakle :) uglavnom sada sam na 69.8. sto je super, htjela sam do decembra doci na 69 ,a i dalje mi je cilj u novu godinu sa 65 kila hehehe. malo sam preambiciozna :)
03.12.2012, 18:56
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Joj, ja mrzim kuhani kupus, to je jedino povrće koje ne volim kad je kuhano, tako da ovu dijetu nikad nisam isprobala. Moja sveki je baš fino smršala sa ovom dijetom.
Višnja kakva je ovo kupus dijeta? Nešto kroz maglu se sjećam ali neda mi se sad tražiti...
Meni onaj dukan definitivno odgovara i brzo smršam od njega ali sam ljena da tražim recepte a brzo prođem ono što sam već uhodala.. jest da prva dva dana gubim se totalno valjda zbog slatkog ali fercera pravo...
03.12.2012, 19:39
MicoTico
340
Recept za Magičnu /kupus čorbicu: kupus dijeta se zove jer najvise ima kupusa inace je poznatija kao Magicna supa
potrebno:
3 glavice crvenog luka limenka od 300 g pelata 1 glavica kupusa 2 paprike 1 struk + korjen celera 3 mrkve
Sve izrezati, dodati vode i 1 kocku za supu... kuhati 20 min u pretisu
Supa se jede svaki dan - sto vise...(kad se potrosi napraviti opet)
Uz supu se jede:
1. dan - samo voce osim banana 2. dan - samo povrce - svjeze ili kuhano osim graska, graha, krompira, kukuruza... 3. dan - voce i povrce 4. dan - 5 banana i 2 litra mlijeka 5. dan - junece meso - 300g sa rostilja i 2 paradajza 6. dan - junece meso i povrce 7. dan - integralna riza, povrce i sok bez secera...
03.12.2012, 19:44
Visnja RR
15102
i meni Dukan bas odgovara ali on ima jednu ruznu nusmpijavu... ruzan zadah
ova corbica se lakse jede kad se izmiksa stapnim mikserom
03.12.2012, 19:47
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Joj, ja mrzim kuhani kupus, to je jedino povrće koje ne volim kad je kuhano, tako da ovu dijetu nikad nisam isprobala. Moja sveki je baš fino smršala sa ovom dijetom.
ja sam bila prije 2 g na ovoj dijeti i izgubila 8 kg .... cak sam bila 40 dana s tim da sam svakih 7 pravila pauzu jedan dan... ali i taj jedan nisam puno grijesila
03.12.2012, 19:55
bellla
569
Evo i ja se pripremam za ovu kupus dijetu,volim kupus,ne volim celer,ali mislim da ce biti ok ovaj mix povrca osim ako ja ne dodam maslaca u nju
03.12.2012, 20:20
Bebica11
4324
ja sam bila prije 2 g na ovoj dijeti i izgubila 8 kg .... cak sam bila 40 dana s tim da sam svakih 7 pravila pauzu jedan dan... ali i taj jedan nisam puno grijesila
moja drugarica je s tom dijetom za par mjeseci smrsala PREKO 20KG i bas je hvali, al jest da joj se kupus na kraju ogadio
03.12.2012, 20:22
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: senjorita
i ja da se javim iako nisam dugo, sva mi je tehnologija pocrkala pa nemam odakle :) uglavnom sada sam na 69.8. sto je super, htjela sam do decembra doci na 69 ,a i dalje mi je cilj u novu godinu sa 65 kila hehehe. malo sam preambiciozna :)
bas neki dan hocu da pitam za tebe
pa cestitam zeno
03.12.2012, 20:25
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Bebica11
moja drugarica je s tom dijetom za par mjeseci smrsala PREKO 20KG i bas je hvali, al jest da joj se kupus na kraju ogadio
ja ne volim kuhani kupus a ni celer
03.12.2012, 20:45
canim
4126
za nove prijave
Samo da podsjetim vaganje je petkom, pa samo se javite taj dan da vas unesem u spisak, sretno
03.12.2012, 21:07
Visnja RR
15102
ah petak
03.12.2012, 21:59
lani
105
E evo i mene! Ovih dana smo muku mucili! Kod nas je novo to da nam je konacno izbio gornji zubic!
A sto se dijete tice, drzim se dobro! A koliko je dobro, videcemo u petak na vaganju.