Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Joj Canim da je friske ribe.. nego evo nudim cok adu koja je predamnom (jos danas) .. a istovremeno citam dijeta.net (za od sutra)
hahahahahah booombar ta je glavna OD SUTRA sve smo iste
12.12.2012, 14:44
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: boombar
Iskreno zene, vec mi je bolji dan od kad sam se vratila medju vas Reallove polako s tim minusima, ja cu jos dugo biti tu na temi a ti si mi jedna od glavnih motivatorica .. uzmi bar dva komada te pizze
ma ne mogu ja puno pizze,jedan komad,max dva,stim da odvajam one korice
12.12.2012, 15:38
canim
4126
12.12.2012, 15:56
canim
4126
Reallove evo nemoras okrajke pojesti
12.12.2012, 17:28
Bebica11
4324
rucak: bubreg kravlji isprzen i ukuhan s rizom i povrcem s snitom crnog hljeba
12.12.2012, 17:30
canim
4126
Kod mene danas kupus s mesom a sutra će Pizza , njami
12.12.2012, 17:37
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: canim
Kod mene danas kupus s mesom a sutra će Pizza , njami
jesil to na kupusnoj dijeti, nemoj mesa
mmm pizzaaa
i ja sam danas brljala RIZNOM COKOLADOM donijela mi drugarica pa smo malo uz kafu
12.12.2012, 18:30
Bebica11
4324
canim DinaSa posti al doce za koji dan opet kod nas, evo upravo rece da znas radi tabele
12.12.2012, 19:02
lani
105
Boomar nemoj klonuti duhom! Sta je to 2 kg gore?! Nista! Svi mi imamo zute minute, to je samo period koji ce da prodje. Ti zelis da smrsas i smsaces. Malo korigujes ishranu, redovno jedes i ne gladujes i odose kile dole. Vazno je samo da se odlucis!
12.12.2012, 19:10
Bebica11
4324
samo za boombar
12.12.2012, 20:39
reallove
5807
Joj Canim draga sto sam se ismijala ..eh danas mi je mm donio musli mix iz Svicarske,odmah sam ga smazala,preliven cokoladom...
12.12.2012, 23:02
lila25
638
uhhh kud udjoh na temu ne stavljajte ovakve slike pa unistice te nas.Citav dan se borim da ne zabrljam i evo sad sam u ova doba pravila sendvic toliko sam gladnaaaa,mali sendvic sa dimljenim pilecim filetama valjda me nece puno poremetiti...pozzzzdrav mrsavicama,pratim vas ali se ne stizem javljati.
Ja sam ovih dana kriza, trebam dobiti svoju drugu nakon poroda i kasni 15ak dana pa me unisti, cak mi i petit keks dobar
< Poruku je uredio minie -- 12.12.2012 23:56:08 >
13.12.2012, 10:39
boombar
298
Evo me drage moje zene, kao sto rekoh, od sad sam tu i ne mrdam dok me skinem sve .. a prvi cilj je ugledati cifru na vagi koja pocinje sa 6! Jucer sam iscitala more stvari o dijetama, ali nisam se jos odlucila za neku odredjenu, danas pada definitivna odluka pa krecem od petka Ali vec danas nema cokolade i jescu pola od onog koliko bih mogla. Razmisljala sam o svemu i skontala da sam do sad svaki put isla na dijetu bez da sam promislila da li je to za mene izvodljivo tj koliko mi odgovara neki odredjeni tip ishrane, koliko ga mogu uklopiti u dnevne obaveze, ali ovaj put cu pametnije .. zato sad prvo ide "teorija"
Lani, Canim, Bebice i ostale zenice hvala puno na podrsci! Vec se osjecam bolje uz vas.. dobila sam novu motivaciju i snagu
Bebice evo me na poslu pa nazalost ne mogu vidjeti slikicu, pod zabranom je, pa cu veceras od kuce
13.12.2012, 11:22
canim
4126
boombar samo polako bit ce rezultata aBd ja evo foliram, meni se mrsko nakaniti da jedem svaka 3h, ne jedem puno ali cim ne jedem na vrijeme odmah metabolizam uspori tako da kod mene nema mrsanja, ali hB uspjesno odrzavam.
Reallove, nista ti musli barovi iz Londona i Svice dok ne probas ove nase iz DM-a s cokoladom i cokolada i narandja, njami....to ti se zove musli bar
13.12.2012, 11:31
boombar
298
E vidis, znaci i tu sam grijesila, jer sam se trudila imati barem 5 manjih obroka dnevno ali zbog posla nisam stizala bas u isto vrijeme tj. u tim razmacima od po 3 sata .. pa mi pokvarilo motivaciju jer se ja eto trudim a kile stagniraju
13.12.2012, 11:45
Bebica11
4324
zenice
evo i mene danas, ja danas postim, imam napostiti 2 ramazana bice iscrpno al na hajr
sehurila: abc sirni namaz MALI sa 2 kriske crnog hljeba, mali LGG sumsko voce jogurt, mali puding, 1 domaci MALI rafaelo kolac, znam da je malo al nemam apetita u 5 ujutro jos se mala razbudila na sehuru pa pola predvidjenog vremena sam nju dojila
danas mi dolazila mama, donijela pilecu maslenicu nije znala da postim, znam da je beton masna al halalim sebi za iftar, jos cu supu napraviti i eto
uglavnom nema slatkisa i brljanja
boombar probaj prvo ove male obroke a ako ne stizes onda neku dijetu, uglavnom ne odustaj dok ne potrefis dijetu koja ti odgovara
moje mrsanje se strasno usporilo, al neka....ja sam zadovoljna i na najmanji minus jer znam da je to CISTO SALO, i sad kad se pogledam u ogledalo vec mi se svidja odraz moje figure i konture
bas sam al sam se zauzdala nema "NEKONTROLE" i zabrljam al UMJERENO
13.12.2012, 13:23
ciciban26
281
Ja sam odlucila od danas slusati cika Dukana ali posto na komsijskoj temi nema nikoga mogu li kukati vama? U junu sam bila fino smrsala na ovoj dijeti i sad vratila nesto kilograma ali sam se stvarno pretrpavala . Uglavnom cilj mi je mojih najdrazih 57 kg
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
13.12.2012, 13:27
canim
4126
Uh ti lijepog cilja a koliko moras smrsati do tog cilja
Ja na coolinarinci nasla kao knjizicu sa cika dukanovim receptima, pa prosvrljaj malo tamo.
A cika dukana niko ne voli u poslijednje vrijeme, svi ga zaobilaze ni mi se ne druzimo s njim ali eto druzimo se sa onima koji ponekad navrate kod njega,, tako da si dobrodosla
13.12.2012, 13:35
ciciban26
281
Do cilja hmmmm,zavisi koliko veceram noc prije jutarnjeg vaganja,a zadnjh veceri sam dooobro vecerala Sad imam 62,8 kg ali sam visoka 165 tako da je to za mene previse. Joj znam da mnogi ne vole Dukana u zadnje vrijeme ali ja kvalitetnije jedem na dijeti. Ovako samo nesto zvacem a nista konkretno. Slatkisi su mi dohakali Hvala na dobrodoslici
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
13.12.2012, 14:03
M kao Mama
5536
ja na istoj kilaži kao prošle sedmice, obzirom da mi jeova sedmica bila turbulenta, da sam bila sa kćerkom u bolnici, dobro je, idemo dalje
13.12.2012, 14:15
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
ja na istoj kilaži kao prošle sedmice, obzirom da mi jeova sedmica bila turbulenta, da sam bila sa kćerkom u bolnici, dobro je, idemo dalje
sta je bilo? jeste li dobro?
pozzzzzzzzz i
13.12.2012, 14:17
canim
4126
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Do cilja hmmmm,zavisi koliko veceram noc prije jutarnjeg vaganja,a zadnjh veceri sam dooobro vecerala Sad imam 62,8 kg ali sam visoka 165 tako da je to za mene previse. Joj znam da mnogi ne vole Dukana u zadnje vrijeme ali ja kvalitetnije jedem na dijeti. Ovako samo nesto zvacem a nista konkretno. Slatkisi su mi dohakali Hvala na dobrodoslici
Uh draga, koliko si zakukala ja rekoh nisi ispod 80 ih ti si super, skoro smo na istom cilju
13.12.2012, 18:28
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: canim
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Uh draga, koliko si zakukala ja rekoh nisi ispod 80 ih ti si super, skoro smo na istom cilju
bas sam pomislila, sta je ovo, sve dolaze canim i reallove drugarice a nigdje debeljuca poput mene osim lani i cosmo
reallove reci covi da svrati do Sarajeva i donese i nama koju tu musli tablicu
canim daj tabelu