Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Prije je tema bila puno aktivnija. Ja sad gledam tebelu pa pola zenica se ne javljaju nikako. Jadna ja, nemam skoro sta upisivati u tabelu Salim se, nije zbog tabele nego meni se cini da se prije lakse mrsalo kad je tema bila aktivna.
29.04.2013, 20:08
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: ljubičica 28
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Kod mene 58.6, a nisam nešto pazila, ali sam u frci stalno, pa eto, valjda od stresa omršavila
Ma bjež' ba tamo ti , ja bih tebe u navijačice...upravo sam malo preletjela one slike sa druženja i ti si k'o kakva curica
Pa i ja jesam navijačica, vidiš da sam na čelu liste I samo neka neko proba da me izbriše
30.04.2013, 11:00
Daliyah92
644
Od 26.4.2013.
1.MicoTico……………......*168cm* | 59,0kg |
2.Daliyah92................*150cm* | 51,6kg |
3.Kinder suprise ………...*165cm* | 69,0kg |
4.ljubicica_28 …………....*161cm* | 65,0kg |
5.Maya_K...................*170cm* | 89,0kg |
6.Raja_ringe...............*169cm* | 67,9kg |
7.Minie......................*167cm* | 69,9kg |
8.bebaa…………………......*162cm* | 68,1kg |
9.seka87……………………..*165cm* | 58,0kg |
10.mishkica………………….*168cm* | 78,0kg |
11.tinkivinki………………....*173cm* | 79,0kg |
12.Mjeseceva pratilja...*160cm* | 75,4kg |
30.04.2013, 11:03
Daliyah92
644
Mico Tico, nece tebe niko brisati, neka tebe nama Ako izgubis jos koji gram da imas gdje prijaviti Ja mislim da cu i ja tako, kad dostignem svoju zeljenu kilazu ostati ovdje, nikad se ne zna kad ce se koja kilica vratiti
30.04.2013, 11:42
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: Daliyah92
za minuse
Prije je tema bila puno aktivnija. Ja sad gledam tebelu pa pola zenica se ne javljaju nikako. Jadna ja, nemam skoro sta upisivati u tabelu Salim se, nije zbog tabele nego meni se cini da se prije lakse mrsalo kad je tema bila aktivna.
ja se još nisam izvagala ponovo.a čini mi se kao da mi je manji stomak,samo da ne bude što babi milo to joj se snilo
Daliyah nemam šta pametno ni napisati, u pms-u sam, ujedam Mjesečeva Pratiljo svaka čast.
Imam osjećaj da vi sve brže skidate kg, ja ništa to Mjesečeva na kojoj si ti dijeti?
30.04.2013, 14:36
Daliyah92
644
Joj sory zenice, ja pisala sve kilaze od proslog petka. Idem pregledati ponovo pa da ispravim.
Hajde tinkivinki i ti se vagni da pa da uredim tabelu kako treba.
I probajte je vagati do ponedjeljka, tako da u pon. mogu fino urediti tabelu, jednom, da ne moram ponavljati
I mishkica, molim da prijavi kilazu pa da upisem samo zadnje kilaze
< Poruku je uredio Daliyah92 -- 30.4.2013 14:42:56 >
Onoj staroj od pocetka. Jedem svaka dva do tri sata, pijem mnogo tecnosti, vjezbam uz Jillian Anderson svaku noc prije spavanja. Ne jedem slatkise, secer, tjesteninu. To je to.
Iskreno..Vjerujem da bi ona mogla imati 52 godine ali da ovo sto je na njoj nije prirodni, zdravi izgled..Zategnuti vrat, lice, ravan stomak..Ma hajde..Ovo nije nikako ono cemu tezimo, zar ne? Mada..Niko od zena se ne bi bunio da ovako izgleda..A one sto imaju linije, bore i borice kazu da i te crte imaju svoje cari.
Ma ja govorim o liniji, ne pricam o borama, nego realno metabolizam s godinama se usporava, da bi covjek imao ovakvu liniju u tim godinama mora se bas potruditi, ja bih rado priblizno takvu liniju u njenim godinama ali da nemoram vjezbati
MP za minus
30.04.2013, 16:39
ljubičica 28
289
IZVORNA PORUKA: ljubičica 28
Kod mene 58.6, a nisam nešto pazila, ali sam u frci stalno, pa eto, valjda od stresa omršavila
Ma bjež' ba tamo ti , ja bih tebe u navijačice...upravo sam malo preletjela one slike sa druženja i ti si k'o kakva curica
Pa i ja jesam navijačica, vidiš da sam na čelu liste I samo neka neko proba da me izbriše
Upravo vidjeh tabelu A no-no brisati, neka tebe, canim i reallove s nama Vidiš da nam se tabela smanjuje
I ja bih voljela imati ovakvo tijelo u tim godinama al ne vjerujem da će tak biti
MP, za minus
30.04.2013, 18:25
reallove
5807
da vas i ja pozdravim drage mrsavice
30.04.2013, 21:05
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: Daliyah92
Joj sory zenice, ja pisala sve kilaze od proslog petka. Idem pregledati ponovo pa da ispravim.
Hajde tinkivinki i ti se vagni da pa da uredim tabelu kako treba.
I probajte je vagati do ponedjeljka, tako da u pon. mogu fino urediti tabelu, jednom, da ne moram ponavljati
I mishkica, molim da prijavi kilazu pa da upisem samo zadnje kilaze
"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."
A 16.6.2012. :) D 14.5.2016. :)
01.05.2013, 09:08
Daliyah92
644
Nadam se da je sad tabela ok
01.05.2013, 09:19
Silver
1008
pozdrav zenee da li je moguce da se prikljucim grupi mrsavica ikako??? treba mi motivacije...evo upravo krecemo na rostiljanje i gledam sebe u trenerci i majici...i moj stomak...
eto tabele radi...visoka sam 170cm i imam 78-79kg zavisi kako se vagam...zelja mi je ispod 70 ponovo da budem, makar 100gr...
01.05.2013, 09:36
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: Silver
pozdrav zenee da li je moguce da se prikljucim grupi mrsavica ikako??? treba mi motivacije...evo upravo krecemo na rostiljanje i gledam sebe u trenerci i majici...i moj stomak...
eto tabele radi...visoka sam 170cm i imam 78-79kg zavisi kako se vagam...zelja mi je ispod 70 ponovo da budem, makar 100gr...
dobrodošla .tu smo ja i ti negdje
02.05.2013, 13:12
kinder suprise
97
Žene jeste žive ...ja jedem sve ispred sebe...uh
02.05.2013, 16:31
ljubičica 28
289
IZVORNA PORUKA: kinder suprise
Žene jeste žive ...ja jedem sve ispred sebe...uh
I sama sam takva Najgore mi je slatko, nekako ga se ne mogu odreći u potpunosti pa svaki dan ponešto zgriješim