IZVORNA PORUKA: kaktuscic
Ovo nema veze s mojim optimiznom
U petak ce biti dvije sedmice kako sam krenula sa mrsanjem na ovaj nacin, ako za dvije sedmice ne uspijem izgubiti pola kg (sto bi znacilo za mjesec dana 1 kg) onda nesto ne stima, ili moram na neku dijetu ili na vjezbanje. 200 gr nije nista, to se izgubi na wc-u... tako da ispd pola kg nista ne racunam.
Ma kako nije nista 200 gr, eto i sama gore pises pola kg za 2 sedmice a to je nesto preko 200 gr sedmicno. I moras se vagati svako jutro poslije wc-a, na istom mjestu, sa sto manje odjece, i da prije toga nisi nista ni jela ni pila. Obavezno tako, drugacije ne mozes znati koliko gubis i je li uopste gubis ista. I pisi sebi sve sto jedes i pijes pa vidi gdje grijesis. I ja sam
sve pisala jedno vrijeme, i u koliko sati. Pomoglo mi je dosta.
Od petka sam bila izgubila 500 gr, i sve pokvarim sinoc, najedem se (oko 19h) i jos pred spavanje pojedem pola kriske torte

Bas mi je krivo. A dosao mi i brat u posjetu i donio mi puno orio keksica a ja ih ne mogu samo gledati

A nadam se ipak nekom minusu, do petka
< Poruku je uredio Daliyah92 -- 13.5.2013 13:03:27 >