Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Gdje je tu sreća Šalim se, on je na dijeti, a ja samo malo više pazim šta jedem i koliko jedem
Pa sreca, jer oboje pazite, a ovaj moj ispred mene jede i cokolade i sve najljepse a ja gledam ... mislim, da budem iskrena, nije da samo gledam, pojedem i ja malo zato sam cesto u plusu. E tu nema srece
21.05.2013, 10:29
Misty_mama
211
Pozdrav drage ženice. Evo, i ja bih da se priključim u :)ovu vašu 'igricu'. Kontam, ako budem morala javno da prijavljujem svoje kilice, možda ću se prije natjerati da bude nekog efekta. Porodila sam se prije deset mjeseci, i većina kg je otišla, ali naravno oni posljednji stoje, koliko god da se trudim. Ostalo je jo 3-4, nisam sad nešto striktna oko broja, samo da budem zadovoljna onim što vidim u ogledalu. Kod mene je taj dio oko struka najkritičniji.
Moja visina je 165 cm, jutros 61.9 kg.
Je li se prijavljujete svaki dan, svake sedmice, kako..?
Eto, želim nam uspješno mršanje
21.05.2013, 10:36
MicoTico
340
Misty-mama, dobro nam došla i mršava otišla
Prijavljujemo se petkom, mada možeš i vikendom. Daliyah vodi tabelicu,napravi je početkom sedmice, pa možeš pratiti napredovanje, pardon nazadovanje
21.05.2013, 10:57
Misty_mama
211
Hvala, hvala
21.05.2013, 12:29
reallove
5807
Dan drage moje..Misty mama,dobro nam dosla..Ja danas strajkujem,jucer sam jela cokoladu..poslije sam trcala na traku,a danas ima da se dobro cuvam..nisam jos nista jela..popila zeleni caj i evo pijem ness..poslije opet traka..jutros sam malo preskakala konopac i dizala tegove..ja ne znam,stvarno vjezbam i dosta se krecem,a nista se ne vidi...
21.05.2013, 12:40
MicoTico
340
Reallove, ja vjerujem da si ti "utanjila" od tog silnog vježbanja. Ako ne vjeruješ očima , a ti vjeruj metru. Izmjeri obim struka, bedara, kukova, pa prati. I bez zeze, teži je mišić od sala, pa ti na vagi ne izgleda da mršaviš.
21.05.2013, 12:54
Misty_mama
211
Ja nažalost teško nalazim vrijeme za vježbanje, radim od 8 do pola 5, a kad dođem, onda sam s malcem, žao mi da ga i tada zapostavim ako odem vježbati...
A i što se tiče jela, nisam tako rigorozna, kao npr reallove.. Vidim reallove u pola jedan još ništa nije jela, ja već dva obroka imala Mislim, ne prejedam se ja, ali sam navikla da imam češće i manje obroke. Npr. jutros sam prije posla pojela skuhane zobene pahuljice bez ikakvih dodataka osim malo soli i popila ness, na posao sam ponijela domaću pileću salatu (na gril tavi, sa kašikicom maslinovog ulja ispržila pileća prsa, dodala krastavice, kupus, rotkvicu iz bašte , skuhani kukuruz, malo naribane mrkve, papriku, sve to pomiješala i prelila sosom od malo pavlake i jogurta), manju porciju sam pojela oko pola 11 sa dvije manje integralne kifle, i za nekad poslije imam nasječeno pola banane i pola manga. I da, već sam popila litar i po vode, svaki dan popijem 2-3 litra.
Mene dokrajčiše slatkiši. Ako im se predam, nema povratka. Teško im odoljevam i teško se kontrolišem Od jučer sam rekla samoj sebi: Nema više. I nisam stvarno pojela ništa slatko. Nisam ni danas... Još uvijek.
21.05.2013, 13:06
MicoTico
340
Misty, meni je ovaj tvoj jelovnik skroz OK i biće rezultata sigurno (naravno bez slatkiša ) I naša canim je na taj način dosta kg izgubila.
21.05.2013, 13:20
reallove
5807
Misty,kod mene je sat vise nego kod vas..evo sada je 14:18,ja isla u bastu,ubrala sebi kajsije za rucak i jedem Mico,pocet cu sa mjerenjem stvarno..struk mi se smanjio,to samo primjetim,a da mi je i noge zategnuti dobro
21.05.2013, 21:01
reallove
5807
Zenice,donio mi mm datule,punjene su bademom i preko njih je tanki sloj cokolade,smjiem li to jesti..dodje kao onaj recept sto je Canim postavljala nedavno
21.05.2013, 21:02
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: reallove
Zenice,donio mi mm datule,punjene su bademom i preko njih je tanki sloj cokolade,smjiem li to jesti..dodje kao onaj recept sto je Canim postavljala nedavno
Naravno da smiješ. Ubijaš se ženo od vježbi, uživaj malo u tim sitnim zadovoljstvima
21.05.2013, 22:14
reallove
5807
Pojela sam dvije ..stvarno su ukusne..pojedem ja MicoTico,ponekad,pa mi bude krivo
21.05.2013, 23:41
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: reallove
Pojela sam dvije ..stvarno su ukusne..pojedem ja MicoTico,ponekad,pa mi bude krivo
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
Mamino sunce Ameen
11.08.2009. <3
22.05.2013, 08:55
azra I ADI
511
Drage ženice, ja boga mi u plusu, ima ova 2 dana da mjesečarim da bih upetak bila na nuli
22.05.2013, 11:00
canim
4126
I ja i ja ne smijem ni stati na vagu
22.05.2013, 11:03
reallove
5807
jutrooo..kako ste danas drage...ja evo pijem ness,nesto sam lose danas,napuhana sam,stomak me muci,fuj
22.05.2013, 11:07
MicoTico
340
I ja pijem ness, kuća mi u haosu, a ne da mi se mrdnuti. Sve se tjeram, ali ne ide Nisam nešto gladna, mada sam poodavno ustala, ali se moram natjerati makar malo, inače ću poslije pretjerati
22.05.2013, 11:09
canim
4126
jutro i tebi, pa eto nako smo, mogli smo biti bolje, mrsavije, zgodnije ali vec kad nismo....
22.05.2013, 11:12
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: canim
jutro i tebi, pa eto nako smo, mogli smo biti bolje, mrsavije, zgodnije ali vec kad nismo....
22.05.2013, 11:18
veki_aki
201
E mrsavice vi uveliko mrsate kako ja vidim mene je sramota koliko sam brljala, garant sam u + taman one1-2kg sto sam izgubila, ne smijem ni na vagu stati.Jos nisam vjezbe pocela raditi, nemam kad fakat.Al moram poceti jos koji mjeseci more, a vaka se ne mogu skidat Ljudi da li vi pazite i sta jedete ili samo kolicinu?Ja na poslu ne mogu bas sta puno birat, nekad salatica al opet se zalomi i sendvic i pita, a nekad vala i hamburger.Ja ne znam sta da sebi uvodim, jedino da kazem e necuslatko nikako i veceru, a opet kuci sam u 17.15-30, i tek tad mi je pravi rucak
22.05.2013, 11:18
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: canim
hajde nek nismo ..kao moja sveki,jede,jede i onda kaze uh udebljala sam se,pa onda,ma neka zdravlja,kani se dijeta..
a nedavno citam djevojka,kao puno je lijepa i zgodna,da je napustila posao,jer muskarci samo u nju gledaju,a zene su joj zavidne,pa kaze bolje joj je sjediti kod mame i tate,previse je lijepa da bi radila ...
22.05.2013, 11:25
veki_aki
201
e reallove taman me utjesi.Vidis jos mi fali da smrsam pa da moram kuci sjedit , vako ko covjek ne moram se brinuti da me ko gleda