cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Mršajmo zajedno !

clock-img

19.07.2013, 22:02

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Prije 3 sedmice upišem ja svoje mjere: obim kukova, struka, grudi i bedara. I danas se izmjerim ponovo.
Za taj period sam samo oko 1.5 kg omršavila, ali sam izgubila 4 cm u struku, 3 cm u kukovima, 3 cm u bedrima i , na jedinu žalost, 5 cm u grudima.

I evo 16 dana poslije, još 2 cm manje u struku i 2 cm manje u kukovima. Ovo ostalo je isto.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

19.07.2013, 22:02

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

I da, neću kg prijaviti da ne bodem očiuser posted image

clock-img

19.07.2013, 22:21

clock-img

animagical

pencil-img

5604

Prije 3 sedmice upišem ja svoje mjere: obim kukova, struka, grudi i bedara. I danas se izmjerim ponovo.
Za taj period sam samo oko 1.5 kg omršavila, ali sam izgubila 4 cm u struku, 3 cm u kukovima, 3 cm u bedrima i , na jedinu žalost, 5 cm u grudima.

I evo 16 dana poslije, još 2 cm manje u struku i 2 cm manje u kukovima. Ovo ostalo je isto.

dobro te je mico, prekinućes se sasvimuser posted image

clock-img

19.07.2013, 22:30

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: animagical

dobro te je mico, prekinućes se sasvimuser posted image

Ma samo se vraćam aBd na starouser posted image
A mm mi je maloprije rekao da sam ko radijator, kao rebra mi ispala, a nisu majke miuser posted image nego on više voli kad sam punija.

clock-img

19.07.2013, 22:37

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

I da, neću kg prijaviti da ne bodem očiuser posted image

Ma jasta, pokupis tamo neki virus, namjerno jelte, par dana bude gadno, odose kg i cm i onda 'vamo trljas nos nama debelim...
Nego, valjal to tako?
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

19.07.2013, 22:38

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Neka, fasovat cemo i mi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

19.07.2013, 22:40

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image

clock-img

19.07.2013, 22:46

clock-img

animagical

pencil-img

5604

user posted image

user posted image dobro mico, rebarce nase, koliki ti je taj strukic u obimu?user posted image

clock-img

19.07.2013, 22:46

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

user posted image

user posted image dobro mico, rebarce nase, koliki ti je taj strukic u obimu?user posted image

5 cm previšeuser posted image

clock-img

19.07.2013, 23:01

clock-img

animagical

pencil-img

5604

jesi tajnovitauser posted image meni su iza poroda kukovi i grudi ostali 2 cm siri, a struk je isti, oko 63cm

clock-img

19.07.2013, 23:02

clock-img

canim

pencil-img

4126

user posted image user posted image

clock-img

19.07.2013, 23:03

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

jesi tajnovitauser posted image meni su iza poroda kukovi i grudi ostali 2 cm siri, a struk je isti, oko 63cm

ma nisam bona tajnovita, kod mene ti vazda "što u izlogu, to i u radnji". Maloprije kad sam mjerila 65 cm. Eto, širi nego tvoj , a niža sam od tebe. A nekad je bio 60, i poslije 2 poroda.

clock-img

19.07.2013, 23:07

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ma svaka ima svoju bolnu tacku..meni je struk uvijek bio tanak, osim u trudnoci, kada sam dobacila do rekordnih 120cm dan pred poroduser posted image ne znam kako sam kroz vrata prolazila... meni su problem noge...bas imam jake misice, posebno bedra i listove...ni vjezbati, ni ne vjezbati... a tako se divim onim tankim elegantnim nogicama kod zena

clock-img

20.07.2013, 02:25

clock-img

Daliyah92

pencil-img

644

Malo moja vaga smanjila cifru user posted image Ove sedmice -400gr user posted image

Kad vec spominjete struk user posted image i ja sam mislila pitati MicuTicu al mislila da mi nece reci, mozda je tajna user posted image Eh, ja se skoro izmjerih onako preko najveceg dijela stomaka user posted image i .... nevjerovatnih 80cm user posted image (mislim, nesto vise od ovog ali ne smijem napisati user posted image ) A uopste se ne osjecam predebelom. Ok, imam viska u stomaku ali nisam znala da je toliko user posted image Inace sam sitnija, oko 152cm, i na tu visinu imam oko 52kg. Ruke su taman, noge nisu bas ekstra ali meni ok user posted image Jest da sam taj dan bila nesto i "napuhana" (tako sam se osjecala) ali opet mi je to previse user posted image I sad kontam dok sravnam stomak, sravnace se i ostalo sve user posted image i ne svidja mi se to user posted image

Al' fino ja izgledam kad uvucem stomak user posted image Ah, da i ovo napisem user posted image Ja sam i prije udaje uvijek bila malkice deblja, mislim kao sad i dugo sam uvlacila stomak. Svi mi se cudili kako normalno funkcionisem user posted image Normalno disem, jedem, pijem, krecem se, ma sve user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

clock-img

20.07.2013, 02:27

clock-img

Daliyah92

pencil-img

644

Joj, sta je ovih smajlica u mom postu user posted image user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

clock-img

20.07.2013, 17:40

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Joj, sta je ovih smajlica u mom postu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

20.07.2013, 17:42

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

user posted image user posted image user posted image piše na vagi lo...i ja otvorim malo pročačkam bateriju i reko da s eizvagam kad ono 2 kg više negi juče...umrijeh na sekundu....razbit ću je...a možda je to tačno a ono od juče nije......user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2013, 10:19

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

user posted image user posted image user posted image jutros važe samo pola kg više od petka ali zato što je bio jak iftar....zanči ono od juče je bio prepad-rikavela.......user posted image

clock-img

21.07.2013, 10:54

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Bebo, znači ipak - user posted image

Kod mene je opet mali -, mm me napada, a ja baš zadovoljna.

clock-img

22.07.2013, 08:19

clock-img

veki_aki

pencil-img

201

jutric!Jedno mahanje i moram se baciti na posao, nisam se stigla vagati, vjerovali ili ne zna mi sa ovim mali proci subota da se ne umijem kad mi nikog nema kuci, tako da vagat cu se veceras.Sljedece sedmice more, a mi ni rezervacije nemamo, valjda cemo se gdje smjestitiuser posted image
MicoTico pa ti jos malo i napustas temu, jos da otvoris temu debljajmo zajednouser posted image Imam osjecaj da nemas potrebe dalje mrsat, al eto ti znas the best.
Bebo ide li to dole?
Zene moje odem malo radit i koji gram skinut...

clock-img

22.07.2013, 08:49

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

ja sam na 73kg.toliko sam imala kad sam drugi put ostala trudna.

clock-img

22.07.2013, 18:17

clock-img

Daliyah92

pencil-img

644

Hajde, koja nije prijavila kilazu nek' prijavljuje brze dok nisam... user posted image user posted image

salim se malo user posted image a malo ste se zalijenile user posted image Nije nam nesto bas aktivna tema user posted image

clock-img

22.07.2013, 18:20

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

ja sam navijačica, ne moram prijavitiuser posted image
Bravo za minuseuser posted image
Tinki, user posted image za vraćenu predtrudnički kilažu.

clock-img

22.07.2013, 22:01

clock-img

Sultaniija

pencil-img

-353

Da se ja prijavim danas sam se vagala kod prijateljiceuser posted image imala sam 65.3 ali s obzirom da sam postila i da je bio prazan stomak a sad poslije iftara sigruno imam 66. koji gramuser posted image

Inace sam visoka 172 uvijek sam imala oko 58 ili 60 kg nikad preko, u trudnoci sam dobila 20 kg, mjesec dana od poroda sam imala 74 kg i to je trajalo godinu i pol tacnije do aprila ove godine od tada pa do sada ne micem se sa 66 ili 65 . nesto, jos me strah da se ne udebljam pa budem morala sve ponovouser posted image apetit imam da se ne hvalimuser posted image

29.11.2011. 10:30h mamina ljubav, sreca i cijeli svijet :)

clock-img

22.07.2013, 22:18

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ja trenutno stagniram. nisam se pomakla danima s mjesta. em babine, rodjendani i neke feste. stvarno sam pazila ali eto nekad popijem ness, ili pojedem nesto u vrijeme koje po hrono dijeti nije dozvoljeno i belaj. ja sam od prosle godine smrsala 15 kg. 10 sa dukanom, i oko 5 sa hronom. nadam se da nikad necu u trudnoci vise preci +20 kg. uzas. porodom sam izgubila jako malo. jos 4 kg i bila bih zadovoljna a onda krecem na aBd idealnu kilazu. to bi bilo jos 9 kg.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Zadnji članci

article-img