IZVORNA PORUKA: Hannica
Evo moj jucerasnji meni
Nes 3u1 i dva reda cokolade
Gumenw bombone
Krisku hljeba sa suhim mesom.
To je bilo do 12
Poslije sam napravila pauzu.
Nesto se ne sjecam sta ali vjerovatno sam nesto slatko pojela.
Vecera (pola 8)
Tanjir graha s kriskom hljeba
Kupua salata
I poslije jos komad hljeba s pekmezom os sipka.
Kafa i dva- tri keksa.
2-3 bombone.
Oko 1 zdjelica sutlije
Oko 2 jos dva reda cokolade.
A pojedem i vise slatkisa cesto.
draga ovo je grozno. nisi sita sigurno a sve ti ove stvari otvaraju apetit, ujutru prvo jesti nesto normalno pa onda kafa- ako bas moras ness onda bez cokolade to ti je dupli secer, a svaka kod nas sadrzi sojin lecitin - otvara apetit pa jos i gumene bombone(izbjegavaj ih u sirokom luku)
proteini i UH (meso i hljeb) samo ujutru i to rano ako bas moras, iako suhovina nikad nije dobra ako namjeravas smrsati
opet slatko? pa tolika pauza? cccccc
vecera - relativno kasno i to grah sa hljebom?mahunarke je najbolje jesti do nekih 2-3 sata popodne i to uz salatu. bez hljeba jer vec imaju UH. a jos jedna kriska slatka tako kasno pa sutlija i cokolada u 1 i 2?
ovo meni izgleda kao program udebljajmo se. ja zaista grijesim vec dugo nakon Dukana i Hrono ishrane. dobila sam mozda 2 kg nakon odmora pa Bajrama i ostalih blagdana i sad punom parom namjeravam skinuti i to sto sam vratila a voljela bih jos. osjecam se krivom ako pojedem navecer jabuku ili neku vocku jer znam da fruktoza nije dobra navecer ali je svakako bolja od preradjenih slatkisa. ako bas moras pojesti nesto slatko nek to ne bude navecer. najkasnije do 5 sati. i jedi normalne obroke u normalno vrijeme. napravis pauzu od skoro 8 sati i onda pojedes sve i svasta. a mogla si grah pojesti npr oko 2-3, pa vecera oko 6-7 neka lagana i eventualno voce. i sigurno bi bila sita.
< Poruku je uredio leona81 -- 3.11.2013 15:00:27 >