writing-img

RE: vasa zanimanja

clock-img

22.04.2010, 00:01

clock-img

Niina

pencil-img

977

Zavrsila Medicinski fakultet u Sarajevu i trenutno radim kao ljekar porodicne medicine

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

22.04.2010, 00:03

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

Jos jedan doktor medicine, trenutno na specijalizaciji.

clock-img

22.04.2010, 00:06

clock-img

Niina

pencil-img

977

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Jos jedan doktor medicine, trenutno na specijalizaciji.

ja se nadam specijalizacijiuser posted image user posted image znas kako to hoda kod nas

clock-img

22.04.2010, 00:08

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

bas sam pozitivno iznenadjena koliko ima visoko obrazovanih zena na forumu. cini mi se da u danasnje vrijeme zene puno vise ulazu u obrazovanje nego muskarci...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

22.04.2010, 00:14

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

Niina ako ce ti biti lakse, znam kako to hoda kod nas, osjeztila sam na svojim ledjima. & godina cekal da dobijem  specijalzacijuuser posted image

clock-img

22.04.2010, 00:16

clock-img

aicha

pencil-img

739

Zavrsavam master studij... Racunovodstvo i Revizijauser posted image

ima li mi kolegica ovdje? mrsko mi listati...trebao bi neko srediti listu

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

clock-img

22.04.2010, 00:18

clock-img

aicha

pencil-img

739

plus ucim hifz user posted image user posted image user posted image  a sad dokle cu- dokle mi Allah swt olaksa

master iz potrebe a Kur'an za moju dusuuser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

clock-img

22.04.2010, 00:19

clock-img

Niina

pencil-img

977

Niina ako ce ti biti lakse, znam kako to hoda kod nas, osjeztila sam na svojim ledjima. & godina cekal da dobijem  specijalzacijuuser posted image

jooojjj to bas dugo, nadam se da ce meni krace trajati ali evo haman 3 god i nista

clock-img

22.04.2010, 00:21

clock-img

Niina

pencil-img

977

IZVORNA PORUKA: aicha

plus ucim hifz user posted image user posted image user posted image  a sad dokle cu- dokle mi Allah swt olaksa

master iz potrebe a Kur'an za moju dusuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo pohvale

clock-img

22.04.2010, 00:23

clock-img

aicha

pencil-img

739

IZVORNA PORUKA: Niina

jooojjj to bas dugo, nadam se da ce meni krace trajati ali evo haman 3 god i nista

Bas mi je zao Allaha mi..mogu misliti polomite se dok zavrsite i na krajuuser posted image  bas bezze...nadam se da ce biti uskoro nestouser posted image

clock-img

22.04.2010, 00:23

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: aicha

Zavrsavam master studij... Racunovodstvo i Revizijauser posted image

ima li mi kolegica ovdje? mrsko mi listati...trebao bi neko srediti listu

slazem se

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

22.04.2010, 00:54

clock-img

Jasnap.

pencil-img

25

Nastavnik predškolskog odgoja- bez posla  

clock-img

22.04.2010, 10:40

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: Madam Mohamed

Make sense.:) Drago mi je susresti osobe iste ili slicne struke.

IZVORNA PORUKA: medic slatki

zavrsila Filozofski fakultet Odsjek za Psihologiju dakle dipl psiholog

upravo tako draga moja, a gdje radis

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

22.04.2010, 15:19

clock-img

Madam Mohamed

pencil-img

156

Internacionalna bolnica u Kairu mi je poslodavac ali kako sam se preselila u Sharm El Seikh, sada sam tu u bolnici i povremeno u skolama..ali povremeno..po potrebi. A ti?

IZVORNA PORUKA: Madam Mohamed

Make sense.:) Drago mi je susresti osobe iste ili slicne struke.

zavrsila Filozofski fakultet Odsjek za Psihologiju dakle dipl psiholog

upravo tako draga moja, a gdje radis

Kazu da sam mistik,mrznja je moj jedini neprijatelj,ne ljutim se ni na koga,meni je cijeli svijet jadan..Junus Emre

clock-img

22.04.2010, 15:35

clock-img

Medić*

pencil-img

29

fino, mada mislim da je sigurno lakse u prosvjeti nego li u zdravstvu, bar tako kazu neki koji su oboje probali, ja trenutno ne radim imam 18 mj sina pa malo ot prije porodjaja sam na bplovanju, inace sam radila u Turskoj humanitarnoj organizaciji Tika, vec su mi nudili naravno preko poznanstva, mM radi kod njih,da radim u privatnoj tur osnovnoj skoli, ali mi se dijete jos ne oatavlja nikome bar jos pola god, uostalom da mi je nuzda pocela bih odavno, sad vidjecemo ove dvije solucije i dalje su u opticaju user posted image

clock-img

22.04.2010, 15:43

clock-img

Madam Mohamed

pencil-img

156

Lijepa ponuda, zaista. Iskreno, djeca su mnogo iskrenija i s njima je mnogo lakse raditi nego s odraslima. U bolnicama dakako ima vise patologije, poremecaja, psihoza. Ja ocekujem bebu u septembru aBd. Nije mi nuzda raditi. Muz radi u banci ali zadovoljstvo mi pricinjava raditi posao koji volim.user posted image Kasnije ce vjerovatno razmisljanje biti drugacije. U toku studija i prije bebe, nisam se zeljela odreci posla ni po koju cijenu. Sada kad osjetis one baloncice i lagane pokrete..eeh..Ne dozvoljavam da se neko dr brine o bebi. Mama je tu za mrvicu svoju.user posted image

fino, mada mislim da je sigurno lakse u prosvjeti nego li u zdravstvu, bar tako kazu neki koji su oboje probali, ja trenutno ne radim imam 18 mj sina pa malo ot prije porodjaja sam na bplovanju, inace sam radila u Turskoj humanitarnoj organizaciji Tika, vec su mi nudili naravno preko poznanstva, mM radi kod njih,da radim u privatnoj tur osnovnoj skoli, ali mi se dijete jos ne oatavlja nikome bar jos pola god, uostalom da mi je nuzda pocela bih odavno, sad vidjecemo ove dvije solucije i dalje su u opticaju user posted image

Kazu da sam mistik,mrznja je moj jedini neprijatelj,ne ljutim se ni na koga,meni je cijeli svijet jadan..Junus Emre

clock-img

22.04.2010, 15:47

clock-img

faris06

pencil-img

190

Jos jedan doktor medicine, trenutno na specijalizaciji

Isto, trenutno samo mama.

Dva mala Indijanca

clock-img

22.04.2010, 15:52

clock-img

Medić*

pencil-img

29

potpisujem, prije nego sam postala majka tezila sam specijalizaciji, posebno klinickoj psihologiji, psihopatologiji, sada se sve promijenilo vise me privlace oblasti srodne djecijoj psihologiji, pa i marketing, nekako sam shvatila da kao majka i supruga lakse bih se snasla u ovim dr oblastima, uskoro razmisljam o postdiplomskom ali naravno jos mi finans moguc ne dozvoljavaju, inshalah bit ce, sto ti kazes sad mi je moja mrvica prioritet user posted image , zelim da ti dragi Allah olaksa ostatak drudnoce i da sve prodje u najboljem redu, evo veliki user posted image od nas, jer moje pile zove hoce mlijeko user posted image

clock-img

22.04.2010, 15:53

clock-img

Madam Mohamed

pencil-img

156

Bice to aBd dobro. Vidjet ces. Cuvaj se i njeguj svoje pile, ali nemoj i sebe zaboraviti. Veliki zagrljaj i od mene.

potpisujem, prije nego sam postala majka tezila sam specijalizaciji, posebno klinickoj psihologiji, psihopatologiji, sada se sve promijenilo vise me privlace oblasti srodne djecijoj psihologiji, pa i marketing, nekako sam shvatila da kao majka i supruga lakse bih se snasla u ovim dr oblastima, uskoro razmisljam o postdiplomskom ali naravno jos mi finans moguc ne dozvoljavaju, inshalah bit ce, sto ti kazes sad mi je moja mrvica prioritet user posted image , zelim da ti dragi Allah olaksa ostatak drudnoce i da sve prodje u najboljem redu, evo veliki user posted image od nas, jer moje pile zove hoce mlijeko user posted image

clock-img

22.04.2010, 15:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.04.2010, 23:52

clock-img

Niina

pencil-img

977

IZVORNA PORUKA: faris0'

Jos jedan doktor medicine, trenutno na specijalizaciji

Isto, trenutno samo mama.

Sto nas ima, neka neka :))) svima koji ste na spec zavidim user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 09:49

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: anidla

operater administrator,  M:tel

uh zaboravih ono sto sam zapravo user posted image

ekonomski tehnicar i propali student 3 godine pravnog fakulteta user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

27.04.2010, 22:48

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

hmm... po skolovanju:
1. ucitelj razredne nastave
2. diplomirani turkolog i historicar umjetnosti

po profesiji:
student oblasne kontrole letenja sa radarskim odobrenjem
uskoro i kontrolor - cim nam vrate nase nebo

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

27.04.2010, 22:51

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

profesor engleskog jezika i knjizevnosti u gimnaziji

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

27.04.2010, 22:58

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

frenkoza, ti si s mojim muzem isla na obuku u Beograd, samo sto je on davno otpisan user posted image

Ja sam po struci zubni tehnicar (nikad nista nisam radila u struci), prije poroda radila kao novinar, sad trenutno nezaposlena, ali zadovoljna mama i studentica prava.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

Zadnji članci

article-img