Zavrsila Medicinski fakultet u Sarajevu i trenutno radim kao ljekar porodicne medicine
22.04.2010, 00:03
mamma mumi
1074
Jos jedan doktor medicine, trenutno na specijalizaciji.
22.04.2010, 00:06
Niina
977
IZVORNA PORUKA: mamma mumi
Jos jedan doktor medicine, trenutno na specijalizaciji.
ja se nadam specijalizaciji znas kako to hoda kod nas
22.04.2010, 00:08
teacher75
5394
bas sam pozitivno iznenadjena koliko ima visoko obrazovanih zena na forumu. cini mi se da u danasnje vrijeme zene puno vise ulazu u obrazovanje nego muskarci...
22.04.2010, 00:14
mamma mumi
1074
Niina ako ce ti biti lakse, znam kako to hoda kod nas, osjeztila sam na svojim ledjima. & godina cekal da dobijem specijalzaciju
22.04.2010, 00:16
aicha
739
Zavrsavam master studij... Racunovodstvo i Revizija
ima li mi kolegica ovdje? mrsko mi listati...trebao bi neko srediti listu
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
22.04.2010, 00:18
aicha
739
plus ucim hifz a sad dokle cu- dokle mi Allah swt olaksa
master iz potrebe a Kur'an za moju dusu
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
22.04.2010, 00:19
Niina
977
Niina ako ce ti biti lakse, znam kako to hoda kod nas, osjeztila sam na svojim ledjima. & godina cekal da dobijem specijalzaciju
jooojjj to bas dugo, nadam se da ce meni krace trajati ali evo haman 3 god i nista
22.04.2010, 00:21
Niina
977
IZVORNA PORUKA: aicha
plus ucim hifz a sad dokle cu- dokle mi Allah swt olaksa
master iz potrebe a Kur'an za moju dusu
samo pohvale
22.04.2010, 00:23
aicha
739
IZVORNA PORUKA: Niina
jooojjj to bas dugo, nadam se da ce meni krace trajati ali evo haman 3 god i nista
Bas mi je zao Allaha mi..mogu misliti polomite se dok zavrsite i na kraju bas bezze...nadam se da ce biti uskoro nesto
22.04.2010, 00:23
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: aicha
Zavrsavam master studij... Racunovodstvo i Revizija
ima li mi kolegica ovdje? mrsko mi listati...trebao bi neko srediti listu
slazem se
22.04.2010, 00:54
Jasnap.
25
Nastavnik predškolskog odgoja- bez posla
22.04.2010, 10:40
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Madam Mohamed
Make sense.:) Drago mi je susresti osobe iste ili slicne struke.
IZVORNA PORUKA: medic slatki
zavrsila Filozofski fakultet Odsjek za Psihologiju dakle dipl psiholog
upravo tako draga moja, a gdje radis
22.04.2010, 15:19
Madam Mohamed
156
Internacionalna bolnica u Kairu mi je poslodavac ali kako sam se preselila u Sharm El Seikh, sada sam tu u bolnici i povremeno u skolama..ali povremeno..po potrebi. A ti?
IZVORNA PORUKA: Madam Mohamed
Make sense.:) Drago mi je susresti osobe iste ili slicne struke.
zavrsila Filozofski fakultet Odsjek za Psihologiju dakle dipl psiholog
upravo tako draga moja, a gdje radis
22.04.2010, 15:35
Medić*
29
fino, mada mislim da je sigurno lakse u prosvjeti nego li u zdravstvu, bar tako kazu neki koji su oboje probali, ja trenutno ne radim imam 18 mj sina pa malo ot prije porodjaja sam na bplovanju, inace sam radila u Turskoj humanitarnoj organizaciji Tika, vec su mi nudili naravno preko poznanstva, mM radi kod njih,da radim u privatnoj tur osnovnoj skoli, ali mi se dijete jos ne oatavlja nikome bar jos pola god, uostalom da mi je nuzda pocela bih odavno, sad vidjecemo ove dvije solucije i dalje su u opticaju
22.04.2010, 15:43
Madam Mohamed
156
Lijepa ponuda, zaista. Iskreno, djeca su mnogo iskrenija i s njima je mnogo lakse raditi nego s odraslima. U bolnicama dakako ima vise patologije, poremecaja, psihoza. Ja ocekujem bebu u septembru aBd. Nije mi nuzda raditi. Muz radi u banci ali zadovoljstvo mi pricinjava raditi posao koji volim. Kasnije ce vjerovatno razmisljanje biti drugacije. U toku studija i prije bebe, nisam se zeljela odreci posla ni po koju cijenu. Sada kad osjetis one baloncice i lagane pokrete..eeh..Ne dozvoljavam da se neko dr brine o bebi. Mama je tu za mrvicu svoju.
fino, mada mislim da je sigurno lakse u prosvjeti nego li u zdravstvu, bar tako kazu neki koji su oboje probali, ja trenutno ne radim imam 18 mj sina pa malo ot prije porodjaja sam na bplovanju, inace sam radila u Turskoj humanitarnoj organizaciji Tika, vec su mi nudili naravno preko poznanstva, mM radi kod njih,da radim u privatnoj tur osnovnoj skoli, ali mi se dijete jos ne oatavlja nikome bar jos pola god, uostalom da mi je nuzda pocela bih odavno, sad vidjecemo ove dvije solucije i dalje su u opticaju
22.04.2010, 15:47
faris06
190
Jos jedan doktor medicine, trenutno na specijalizaciji
Isto, trenutno samo mama.
22.04.2010, 15:52
Medić*
29
potpisujem, prije nego sam postala majka tezila sam specijalizaciji, posebno klinickoj psihologiji, psihopatologiji, sada se sve promijenilo vise me privlace oblasti srodne djecijoj psihologiji, pa i marketing, nekako sam shvatila da kao majka i supruga lakse bih se snasla u ovim dr oblastima, uskoro razmisljam o postdiplomskom ali naravno jos mi finans moguc ne dozvoljavaju, inshalah bit ce, sto ti kazes sad mi je moja mrvica prioritet , zelim da ti dragi Allah olaksa ostatak drudnoce i da sve prodje u najboljem redu, evo veliki od nas, jer moje pile zove hoce mlijeko
22.04.2010, 15:53
Madam Mohamed
156
Bice to aBd dobro. Vidjet ces. Cuvaj se i njeguj svoje pile, ali nemoj i sebe zaboraviti. Veliki zagrljaj i od mene.
potpisujem, prije nego sam postala majka tezila sam specijalizaciji, posebno klinickoj psihologiji, psihopatologiji, sada se sve promijenilo vise me privlace oblasti srodne djecijoj psihologiji, pa i marketing, nekako sam shvatila da kao majka i supruga lakse bih se snasla u ovim dr oblastima, uskoro razmisljam o postdiplomskom ali naravno jos mi finans moguc ne dozvoljavaju, inshalah bit ce, sto ti kazes sad mi je moja mrvica prioritet , zelim da ti dragi Allah olaksa ostatak drudnoce i da sve prodje u najboljem redu, evo veliki od nas, jer moje pile zove hoce mlijeko
22.04.2010, 15:56
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
22.04.2010, 23:52
Niina
977
IZVORNA PORUKA: faris0'
Jos jedan doktor medicine, trenutno na specijalizaciji
Isto, trenutno samo mama.
Sto nas ima, neka neka :))) svima koji ste na spec zavidim
23.04.2010, 09:49
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: anidla
operater administrator, M:tel
uh zaboravih ono sto sam zapravo
ekonomski tehnicar i propali student 3 godine pravnog fakulteta
27.04.2010, 22:48
frenkoza
1200
hmm... po skolovanju: 1. ucitelj razredne nastave 2. diplomirani turkolog i historicar umjetnosti
po profesiji: student oblasne kontrole letenja sa radarskim odobrenjem uskoro i kontrolor - cim nam vrate nase nebo
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
27.04.2010, 22:51
teacher75
5394
profesor engleskog jezika i knjizevnosti u gimnaziji
27.04.2010, 22:58
malena sharena
1196
frenkoza, ti si s mojim muzem isla na obuku u Beograd, samo sto je on davno otpisan
Ja sam po struci zubni tehnicar (nikad nista nisam radila u struci), prije poroda radila kao novinar, sad trenutno nezaposlena, ali zadovoljna mama i studentica prava.