IZVORNA PORUKA: Anoniman
Hvala ti vesela na savjetima i svima vama ostalim.Kako vidim,svi ste misljenja da je do mene,ne do mog muža. Moje samopouzdanje i jeste problem,a uz to još i bezvoljnost. Nastojat cu jer ocito je realno do mene. Ja sam ljubomorna i to je to.
Koje su vase granice toleracije po pitanju odnosa vaseg muza sa drugim zenama,kolegicama,poznanicama i sl.? Ok vam je kafa s njima, razgovor s njima, interesovanje za njihovu profi orijentaciju i sl?Dokle ste tolerantne?
vidi ja ne kažem da neke stvari nisu do tvog muža ali ne možemo sad mijenjati njega, jel de .... al zato promijeni sebe

kad si ti sebi samodopadna ma sve su ti druge žene oko tm smiješne
zato najbitnije je da vjeruješ u sebe, u svoju inteligenciju, svoju seksipilnost i sve će ti žene okolo tm biti smiješne i bez problema ćeš prihvatiti njihovo spominjanje od strane tm i sa osmijehom se nadovezati na priču, ne dozvoli da tm osjeti da ti kao nešto nije pravo, budi kul
a moja tolerancija je jako velika, iskreno prosto sam uvjerena da nijedna žena koju mm susreće neće biti njemu privlačna kao ja.... i uopće mi zato ne smeta kad je u društvu sa bilo kojom ženom.....
ima i mm puno prijateljica, neke poznajem lično dobro, neke manje, neke iz vidjenje i sl al života mi uopće nemam bojazan da bi on nešto s njima, o ne, sve dok sam ja takva kakva sam
a i ne vrijedi se unaprijed nervirati, bit će što biti mora, moje je da radim na sebi a mm ako kiksa i ode drugoj u krevet Bože moj, želim mu svako dobro a ja ću se već organizirati.... pardon uvijek sam organizirana za ostati u braku i za otići iz braka
a ti poslušaj moje savjete iz gornjeg posta i bit će sve ok