cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)

clock-img

20.11.2011, 22:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: gerberka

mene tupo boli glava ali ja sam u zatvorenom prostoru otisla na živcima i nista mi ne smeta user posted image

user posted image user posted image user posted image nece ti biti nista hehhehe kako je meni u zatvorenom previse mi hladno vani da s A.izlazim van pa mos si misliti malo rec luda kuca snjimuser posted image user posted image user posted image
zato cigara me tako smiri da je nema uh neznam sta bi heheheh ,.

clock-img

20.11.2011, 22:48

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: dzenyA

A neznam bgm sto sam plakala ,ma sve nas uhvati taj crnjak.....al proce i to:)

ovo kod mene duže traje user posted image

vi koje berete user posted image s muzevima vidim lakse vam..ja zaboravila kako izgleda ruzicnjak..bebice, ti i ja smo neuracunljive user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

20.11.2011, 22:51

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: dzenyA

A neznam bgm sto sam plakala ,ma sve nas uhvati taj crnjak.....al proce i to:)

ovo kod mene duže traje user posted image

vi koje berete user posted image s muzevima vidim lakse vam..ja zaboravila kako izgleda ruzicnjak..bebice, ti i ja smo neuracunljive user posted image

user posted image user posted image ja vec duze vrijeme

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

20.11.2011, 23:03

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

dezura user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

clock-img

20.11.2011, 23:07

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

Hej trudnice, kako ste mi?

Ima li kakvih novosti? Jeste li jos 2u1?

Ja sam bzze, i boli me i place mi se. Ova tema je prava jadaonica i ispovjedaonica. Ja samo ovo otvorim, iscitam i bude mi bolje. Nekad me i nasmijete, kao ono za odvikavanje i sl, ali kako god da uzmes super nam je opet.user posted image user posted image user posted image
Sve nekako deveraju i opet odu irode svoje zdrave bebice

clock-img

20.11.2011, 23:22

clock-img

drznica

pencil-img

764

Jel nam treca smjena aktivna??? Ja gledala talente pa sam vas sad iscitala...I ja imam jednu spavacicu sa tim izrezima ali meni nema sta ispasti user posted image Nece niko ni primjetit izrezeuser posted image user posted image

Sad bas hocu da fino ovu torbu spremim, i pripremila sam korpu za bebu i stavri da sve bude spremno kad mm aBd dodje po nas...jdva cekam taj dio. Pa hoce li ovo ikad zabolit...ili puc taj slavni vodenjak...ubija me iscekivanje... Sutra idem u 9 opet na CTG da se malo nerviram, valjda ce bit i moja Guticka gore da se malo gledamo na UZV.

Danas sam rekla mm...znas kad cemo se mi opet keksat???  2012. hahahaha kazu nesto kao dobro pred porod, ali mene je bas strah sad to uraditi...

Bebice, hoces prije mene??? Ja te puštam, no problem! user posted image
Silver, koliko su spavacice kostale?
Mogla bih i ja jos jednu tu uzeti da imam. Ja nisam nista kupila za sebe vezano za ranu. Vjerovatno ce mi trebati bivacin u spreju i rivanol. Al' to mogu uzeti moji dok budem ja u bolnici. Koliko sam skontala u bolnici mi to nista nece trebati osim Vir-a i ponijet cu analgin...mada mi nije jasno kako dojiti bebu ako se pije analgin?! Zna li neka jel to ok???

clock-img

20.11.2011, 23:48

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

Pa daju analgin ako bas ne mozes izdrzati bolove. Nadam se da ti nece trebati. Meni su posle cr davali, prva dva dana obavezno uz infuziju a posle kad trazis pitaju je li bas neizdrzljivo

clock-img

21.11.2011, 00:06

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

izaci ce i gerba sa mirovanja, a ne ovako dezurna sovauser posted image

clock-img

21.11.2011, 00:08

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

hajde en zali se, nisi samauser posted image

Ja u 20. nedjeljiuser posted image user posted image

clock-img

21.11.2011, 00:10

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

sto ti ne spavas?user posted image

naleti u cekaonicu, tamo placemo od smijeha user posted image

clock-img

21.11.2011, 00:12

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

Haman sam i na apaurine postala imuna pa ni oni vise ne djeluju.
A sestro draga da izvines od ovog lezanja me sve boli, pa na koju god stranu da se namjestim, ne godi

clock-img

21.11.2011, 00:13

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

i kod mene je tako user posted image ko da me neko istukao...

clock-img

21.11.2011, 08:21

clock-img

senka27

pencil-img

85

Dobro jutroooooooo...evo mene kao nova trebalo samo odspavati...uh al bas me iscrpilo...

jos ne mogu sebi da dodjem...

sad valja sta raditi sinoc je sve ostalo...ali neka je mene popustilo...

Drznice sve sto nisi kupila mozes i naknadno ne treba to bas sve odmah...

muzek moze odraditi sve sto ti nisi...sad ce bebac akoBogdauser posted image

Gerbo ustani sta si se uspavala...user posted image user posted image

Bebice i tiuser posted image user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

clock-img

21.11.2011, 09:04

clock-img

Hurma

pencil-img

662

jutrooo.... ponedjeljak... jao jao... "dani, dani... prolaze dani"... ne znam ko ono pjeva tu pjesmu... neka prolaze... svejedno mi je kad ne mogu da uzivam...kako ostale?

clock-img

21.11.2011, 09:16

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

drznice, radije ponesi paracetamol, on pa onda ibuprofen su dozvoljeni kod dojenja. Kako ti neko rece, sve ostalo ti neko kupi. Meni licno je za ranu bio dobar bivacin u spreju, hladi, a od rivanola sam suzu pustila, nije mi odgovarao.
I da, spakuj obaveznu neku lanonlinsku kremu za bradavice!

< Poruku je uredio palachinken -- 21.11.2011 9:17:05 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

21.11.2011, 09:19

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Jutro ženice, kako ste mi jutros?

Ja sam grooozno, na poslu opet nakon bolovanja sa L. prošle sedmice. Nema grijanja, grijalica ne uspijeva zagrijati, brdo posla na stolu za koje mi treba 10 dana da ga se riješim, ma grozno user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

21.11.2011, 09:24

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Joj Djana, tacno znam kako ti je. Utopli se, sad ti ne treba upala! Ja sam kupila one debele debele čizme, kopija uggsica, pa ih drzala na poslu, kao i jednu pretoplu muževu duksericu. Jest to bilo smijesno vidjet, ali baš me briga i za dress code i za klijente.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

21.11.2011, 09:24

clock-img

Hurma

pencil-img

662

IZVORNA PORUKA: Djana

Jutro ženice, kako ste mi jutros?

Ja sam grooozno, na poslu opet nakon bolovanja sa L. prošle sedmice. Nema grijanja, grijalica ne uspijeva zagrijati, brdo posla na stolu za koje mi treba 10 dana da ga se riješim, ma grozno user posted image

bar je bolovanje lahko otvoriti... smisli bolest... ja znam da necu moci raditi do kraja trudnoce ali cim su mi rekli bolovanje, rekla sam ginekologu da se ja ne vracam na posao kakva god bila...

clock-img

21.11.2011, 09:25

clock-img

Anoniman

Jutro bembele user posted image

Meni coek stigao iz nocne pa dok sam ga umotala ko bebu za spavanac tek sad pijem kafu.
Svaku noc sanjam da putujem i da radjam user posted image smorih se ziva. Zgaravica me sinoc utusila pa sam sve na rate drijemala.
Dok sam se isfenirala bila sam mokra ko cep, i gace mi mokre bile pa sam umislila da mi je vodenjak pukao user posted image od silne kolicine vodurine koju sam poslije cijedila user posted image

user posted image za ugodan i lijep dan svim bembelima

clock-img

21.11.2011, 09:25

clock-img

AMELIC

pencil-img

1152

jutro ženiceuser posted image
ja se javljam iz toplog doma,ispijam prvu jutarnjuuser posted image  bujrum!
žao mi Djanice što se mrzneš...čuvaj se i topliuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

clock-img

21.11.2011, 09:43

clock-img

anđelo

pencil-img

266

Jutro moje user posted image ...kako ste mi?I ja ispijam svoju kaficu,a onda prvim tortu,sutra mom sinčeku rođendan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,večeras idem da gnjavimonu svoju dr.i da joj oko vadimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image ,odoh pit svoju user posted image .Vama ljep dan želimuser posted image user posted image

clock-img

21.11.2011, 10:00

clock-img

zanzibarka

pencil-img

-42

Samo da vam jednom moja Aisica i ja mahnemo :) nedostajete nam, gledam jel se ko jos porodio, nema haman nista novo, drznica i bebica su na redu, sta cekate, pogurajte to malo :P hehe, sala mala, zene nespavaajte se dok mozete :) mahanje od nas ljubimo vas user posted image user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

clock-img

21.11.2011, 10:15

clock-img

dush

pencil-img

250

IZVORNA PORUKA: Hannica

Da se izreklamiramo.user posted image
Beba A (Afan) i Beba B (Uma)
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hanice!!!!

kako su samo divniiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
jao boze, ja bih ih samo gledala po citav dan.... savrsenstvo!!!! user posted image

clock-img

21.11.2011, 10:37

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

tu sam ja drage moje hvala vam na podrsci,ma mijenjam nick cim vidim gdje se mijenja user posted image ja vas trazim u temi za trudnocu i pitam se zasto vas nema kao da ste nestale a vi meni pobjegle Ja sam sada u 4 mijeseca user posted image

clock-img

21.11.2011, 10:42

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

Hello zenice

Ne dirajte mene i gerbu sto duze prespavamo manje se dosadjujemouser posted image
ja sam se slomila sinoc, bolovi pred spavanje, jutros u 5 opet i evo kao i sad malo hvataju, nesto su ucestili garant sto mi je drznica dala halal da idem prije njeuser posted image

drznice sretno na ctg-u javi nam se sta je bilouser posted image

zenice danas vam i ja idem na prikazivanjeuser posted image , u pola 2 sam gore aBduser posted image , da hoce reci 4 prsta si otvorena imas kontrakcije ostajes da te porodimuser posted image , sad moram na sredjivanje gospodjice a mm uhvatila neka pretjerana brizljivost, moram odraditi sve dok njega nema jer se plasi koliko budem pod tusem da se ne prehladimuser posted image

zanzibarko ja ti poslala pp, a ti nikad da odg, doduse ne trebaju mi sad sve one info, skraticu malouser posted image , preslatka ti je Aisica masaAllah

ostale trudnjaceuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Zadnji članci

article-img