IZVORNA PORUKA: Bebica11
gerberka nek nisi dala "carkat"
, ISTA SAM TI, kad sam dosla s bolovima u 5.mj htjeli me gledati, i ja njima kazem "ne zelim vaginalni pregled, JEDINO mi je grlic kako treba a ako sta ne valja moze se sve vidjeti preko uzv" i onda je ta dr stazista DRUGIM DR NAGLASAVALA da je gospodja(tj ja) odbila vag pregled, dok npr druga dr koja me gledala sa uzv uopce nije sujetna i nije joj zasmetalo
neka ste rekle da ne date pregled , oni bi vas dole procakali hebe se njima i posle bi se otvorili.
Mene je tako bolilo uzas bolove imala navecer u cetvrtak ja trpit ne mogu svi spavaju ja puchem dodje jedna prefina sestra neznam ime zaboravila kaze oces da te vodim dok,na pregled na dezuri bio neki pomlad skroz dok.neznam ime ..
Reko necu trpit cu strah me bilo, ja opet trpila sat ona me stalno obilazila dodje do mene kaze ajd ti odvede me polako
On izasna ljut meni ce lezi na stol ljuto, odvratno (nisam bila otvorena pa ni moj dokt. me dole nije pregleda nije dao jer da se nebi otvrala jos je bilo rano za to jer nisam bila otvorena, nije me htjeo dirati) .
Ja lego onak u bolovima strahu nenaspavana , uzas a on meni dole stavi tu spatulu kako se vec zove sto rece greba, mal mi oci ne ispadose od boli procacka me mislim samo vise pogorsa bol.
Suti, prepisa inekciju za bolove i haj lezi.
Posle toga sam pocela uzas krvariti, ujutro dodje moj dok. galami sto su te dole sirali, procackavali taj me idiot otvorio
Kad me moj dokt.pregleda kaze 3 prsta otvorena to je bilo ujutro.
Tad vise nisam mogla podnijet tu nesnosljivu bol, sve mi po iskljuciva i tad sam se pocela otvarati da rodim.
Ne dajte nikome da vas dira ako vam nije ni vrijeme ni vakat!