IZVORNA PORUKA: animagical
gerbo super si to rekla, ako ti uzivas u tome
u biti bebama treba samo da su site i suhe i zagrljene, njima je skroz svejedno sta obuku, kakva su im kolica, krevetic, igracke...nekada je bezvezna sarena kutila najzanimljivija...moj sin ugl voli gledati zavjese
igracke tu i tamo.... ja priznajem neke stvari, tipa moderne odjece kupim za svoj cejf, sta on zna kakva mu je dukserica...
i uživa, i neke stvari smatram potrebnim
sad svi imamo prioritete..a mila bukvalno sam bila uz odrastanje sestrine dvije kćerkice, a brata sam dobila sa 12 hod, vazda djeca oko mene

ja npr mislim da za taj pozicioner nije bacanje para 23 km ako ce mi osigurati ispravan polozaj i ako sam smotana oko uvrtanja tih peskirica..pa bolje mi je dati 23 km ne go ne usojeti u dojenju npr ako ne znam postaviti bebu
a npr kupati znam ko od sale od postavljanja bebe do vracanje u polozaj fetusa da se beba smiri kad se okupa..pa ko je manje vjest a nece imati pomoci sa strane zasto da ne da kupi onaj pozicioner za banjicu..
ej legenda e sa zavjesama, a i tvoj M paalaciko

sin moje drigarice voli da odmotava rolne toalet papira
palacinko cula sam za tu lejlu, samo morbidne stvari prica, plasi zene..to je kolegica mm

a da je meni nauciti to disanje..jel to tesko, to ne znam kako cu

hu-ha-HU-HA
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru