IZVORNA PORUKA: veki_aki
ej mrgice sto me nasmija, a sto nakon dugo vremena
...jel tako da sto se tice keksa mi trudnjace sa urednom trudnocom nemamo nekih ogranicenja, si?
Jakotuzna sta ima kod tebe?
E duso draga, pise na netu da se mogu keksati ako je sve ok, i hvala Bogu jeste i dr to kaze na svakoj kontroli,ali isto kaze sto manje keksa to bolje

nesto je spominjao da spermiji imaju neke prostaglandine koji nesto uticu na grlic, skracuju ga sta li,helem kod mog muza to ima uticaja pa ga sve strah, a i neki problemi ovamo nas stigli pa znas kako je odmah keks na kraj pamet, no uspijem ga ja razbuditi...
Vidim pricate o raspolozenju, inace sam jako placljiva, sinoc pricam muzu neku glupost oko prosipanja pepela iz peci i rasplakah se (naravno ne zbog toga,vec sta ja znam) kad on meni jel to zbog lugare places...

ma reko jok bolan, otkud znam sto placem, doslo mi i eto.Inace sam jako osjetljiva...A danas sam bas pospana, sinoc svasta sanjala, vikala u snu, jedva me mm probudi, prepala se uh...Jos on danas ode na put i nema ga 2-3 dana,

i govori mi sinoc,ja bih tebe u kofer sklopio i ponijeo sa sobom,kaze bojim se sta ako opet budes ruzno sanjala nema mene da te zagilim...

a ja opet udru placi...

Ma fakat smo mi trudnice presenzitivne...ABd u ponedjeljak po knjizicu i kod dr. na kontrolu,bas cu i njega pitati za keks pa da vidim sta ce reci...Ljubim vas sve...