13.12.2011, 18:47
266
prema meni je predzadnji put bila grozna ,a sad u ponedeljak ,kao druga žena.Ne znam šta joj je bilo prošli put,ja sam bila zatečena.Popravila se
13.12.2011, 18:49
1008
zato i napisah ovo "prema meni" cula sam da ni ona nije uvijek za 10, ali iskreno koji dr. narocito u ovim drzavnim ustanovama jeste...ja sam isla kod dr. imsirije...ono cula sve najbolje i sama se uvjerila, ali jednom je bila tako odvratna, ne znam sta joj bi! Svi oni imaju svoj dan
, svak ga ima izgleda

...
, pa sad razmisljam da unesem i njen krevet u spavacu, ili da se ja s bebom iselim u njenu sobu na neko vrijeme kad se rodi abd...
to je za nas pomak jer sam bila skroz zatvorena do sad! Savjetovala me je da ne idem na Jezero prije vremena, da ne trazim nikakve veze, da odem kad zaboli na 5 min. ili manje, da se krecem do kraja itd. a slijedece sedmice onda uzv!
Cekam krevetac doduse, rekli su naajkasnije sutra, tj. sutra
svaki tren
ja inace nisam stidljiva, ali sam se ipak malo unezgodila jer to je rekla pred nekim trudnicama, doktorima, sestrama, a moj muz kao sav ponosan:-))
, ne mogu naci odgovarajuci polozaj...