moje,evo jedno mahanje od mene !!!
Ja cijelo jutro u nekim obavezama haos...Isla vaditi krv i poslije dugo vremena da mi fino izvade,bez pucanja vene i bockanja vise puta
MM u medjuvremenu odnio i moju 3.urinokulturu i nadam se da je to sve od nalaza do poroda.Dosad sam ih vadila bezbroj puta.
Jutros na sabahu stigla i kolica napokon
Poslala sveki i haljinu za izlazak iz bolnice,jos mi kupila neke odjece da iznosam ovo do kraja trudnoce, legenda je Boga mi.Bebiju je stigla kozmetika Penaten,nekih Aventovih duda,bocica,kutijica za dudu i glodalica neke druge marke,7 pak.Pampers sensitive maramica i malo pak.pelena br.1 ali neke new baby,nisu mogli naci premium care.I naravno neizostavne cokolade
Animagical,sretan mali rodjendan nasem medenom drugu Ajnuru
Sensia draga,sitno,sitno...i mene sve nesto bolucka i malo u preponama nekad jace zaboli.Jos malooooo !!!
Pahuljice,moja terminuso,nek nas drug priceka jos malooo ! Ali eto i punih 37 aBd u utorak
Babilonko,mahanje za malenog zmaja
Nego,eto nama srijede...
Hannice,javi se ti dr.da budes mirna zbog sebe same,ali sigurno je sve ok,tako se bebe uspavaju nekad
Vidim juce se i Mea javila,a mi se pitamo gdje je...Mea draga,ne brini iako bude CR,sta je tu je,bitno je da sve dobro prodje
Minie,javi se kad dodjes sa kontrole da vidimo stize li nam drug ubrzo
Svim ostalim
cestitam nove sedmice !!!