IZVORNA PORUKA: mamina princeza
ej draga gerberka hajd doks e prica o tome da s eubacim... kako mislis online placanje - i u tom slucaju mi ne uzmu proviziju???? moram to dobro ispitita:) preko koje banke. ja imama kod unicredit banke racun transakcijski i devizni i do sada sam vrsila placannja online samo kad su neke domace trannsakcije u pitanju pa ne znam hocel ici i devizne:))) ako ti nije mrsko hajd mi malo pojasni. ja sam kontala isto za nekih 15 ak dana otici do cryo sava jos jednom konacno da dogovorim i da izvrsim to prvo placanje za set_ ... abd nikad ne zatrebalo .
i mm je na unicredit banci, obicna debitna kartica..da, da

i nama je bilo cudno da moze

imas uputstva, ja sam ih dobila nakon potpisivanja prvog ugovora..dobijes ih na mejl..mm je to radio..ugl ukucao je mislim tri zadnja broja kartice a ukucas iznos 210 eura i oni ti skinu..i to kojom brzinom

ne moras imati eure na racunu, sve to fino pretvore, uglavnom nisi zakinuta ni za fening
nikakva provizija , nista, zato su to i osmislili

odmah dobijes online potvrdu koju mozes isprintati i na osnovu koje mozes ganjati kredit ako se odlucis za kredit..to ti je ujedno potvrda i da si platila..ma sve regularno ko bombona
ja sam zaspala, izvibi tek sad vidim da si pitala
< Poruku je uredio gerberka -- 18.12.2011 17:01:10 >
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru