IZVORNA PORUKA: ajnur
E bebele
evo i mene po drugi put na ovoj temi.Vidim kod vas sitno a mi smo na pocetku.Interesuje me jel ide neko kod vas kod dr Nidzare Abadzic kontam da odem sledece nedelje na pregled?
Ajnur ja sam vodila kod nje trudnocu i clanica
zanzibarka isto. Eh ovako, ja sam kod nje krenula jer sam cula da je dobra za rizicne trudnoce a prije sam 2 izgubila, i hB iznijela sam hairli i terapiju mi je uvijek POTREFILA,cak me hospitalizovala kad je bilo kriticno, znaci u trudnoci me pripazila, cak je i porod na vrijeme zakazala, Bog zna sta bi bilo da mi nije provocirala porod, znaci to je sve super bilo
ALI kad me porodila nije me dobro zasila, hajde taj dan se 23 zene porodilo a ja medju zadnjim pa razumijem da se desilo umor ovo ono ali meni je krivo bilo sto sam se morala operisati poslije i biti jos 12 dana a ona me u tih 12 dana samo 2 puta obisla, to mi nije bilo ok jer sam ja ipak cijelu trudnocu kod nje privatno vodila i njen sam pacijent jos se njenom greskom to desilo a nije me obisla, bas sam bila razocarana....a inace sam cula da je jos par zena kriticnih trudnoca lijepo izvela i da su vecinom zadovoljni...eto ja sam ti iskreno napisala pa sad ti ocijeni...vjeruj da i sad imam pomijesane osjecaje po pitanju nje, i zadovoljna sam jer me pazila u trudnoci a i nisam jer poslije poroda me ostavila tako da ne znam