IZVORNA PORUKA: treće
dobro jutro dobar dan
i ja sam ove korpice koristila i jastučiće babylove,
ne bih nešto više o mrsi osim da smo mi sve žene odgovorne spram sebe i ostalih da tražimo da bude čist. Znam dosta žena, a i ščitala sam i po forumu kako se žene u stvari najviše žale na higijenu. Kako čistačica obriše pod i opere obod lavaboa ne i unutrašnjost niti ga istrlja vjerovatno i ostale dijelove i svi to uglavnom samo odgledaju. Svaka od nas to treba opominjati i upisivati u ŽALBE na klinici, inspekcija te knjige pregleda, i sami smo krivi što su knjige prazne. Nije kriv direktor i šef koji ne gleda kako se to radi, već onaj koji to vidi. Sigurno da osoblju bolje očiste. Ja svoj wc kući ne mogu oprati za 3 min. a oni se obično toliko zadrže.
svaka ti čast na ovome postu.
i nije ni do koga, nego do nas.
gledala sam ženu kojoj je dr na temper listi napisao antibiotici, koju je trudnu razvaljivala temperatura, a ona ne smije da trazi od sestre koja joj treba donijeti..sta dalje reći..i pobuni se jedna ili upise u knjigu zalbi i ispadne najgora..umjeswto da se borimo za svoja prava!
i u zenici samo smlate podove i promijene kesu od smeća tek kad je puna do vrha i smrdi kao tvor
ja ipak pisem i na rr, svjesna da se svaka recenica prenese...bar sam tako saznala.
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru