evo Pauza ulijece:-)))) dobar jutar mile moje:-)) joj ja cim oci otvorim razmisljam sad cu ja na RR, majke mi ovo je prava droga:-))
ja sam se hvala Bogu naspavala, nisam imala kiselinu, prvi put cini mi se u zadnja 3 mjeseca, pa prosto ne mogui vjerovati.... ali sam zato imala ruzan san, kao ja otisla do posla, oni mi iznijeli sto, racunar, sve.... prazna kancelarija... a ja kazem, pa sram vas bilo, tek sto sam otisla a vi vec sve odnijeli, vraticu se ja!!!!! bas je bio stres heheehh
Hurmice, sretan rodjendan mila i sretna nova sedmica!! neka ti se samo lijepe stvari u zivotu desavaju!!
nazalost, ni meni Silver nista ne javlja, mada sam sinoc ostavila ukljucen telefon za svaki slucaj:-)) mozda joj se beba umirila pa malo duze spava ili ga vec drzi u narucju, sunce malo:-))
uh i ja sam sinoc imala strasne bolove, stomak, ledja, prepone, nisam mogla na noge... ako ono nisu bile kontrakcije, ja ne znam sta su:-)) mislim ti neki laznjaci:-))
ja danas kontala ici da kupim jos par sitnica, ali je vrijeme fuj, pa ne znam kako da se nakanim...
eto, ljubim vas ja puno puno, pa se opet pisemo:-**