IZVORNA PORUKA: gerberka
tičerko, sve je hvala Bogu uredu zahvaljujući upravo Bogu Dragom i Njegovoj odluci, a ne provjerenom receptu
svako ima svoje, samo meni bude žao da se ljudi time muče...
evo danas ostaju ljudi bez posla masovno..i šta sad treba? nositi dvije različite ćarape dok ide na posao...izvini meni malo sve to bude smiješno
ali ja jesam za to da čovjek čini onako kako mu je lakše...
ja sam npr na strogom mirovanju od 6 mj, otvorena od 6 mj..a od 7. mj sam počela kupovati stvari..i nisam se više otvarala..mozda bas zato sto sam isla u kupovinu
Bože me oprosti, hvala Bogu, On odredio da doguramo do devetog
neću da razmišljam da nešto neće biti dobro, ja na to ne mogu uticati..nit sam kupovala stvari, nit sam činila nešto loše, a ode moja prva beba..ja to gledam kao iskušenje, a ne kao kaznu.i kao nešto sto se moralo desiti da se nebi desilo još nesto gore..i vjeruj mi kad tako gledam stvari ja sam rob samo Bogu, ničemu više
možda je moja teorija glupa, ali samo iznosim svoje mišljenje
pusica
slazem se gerberko
al slazem se i s animagical da je i meni bilo tesko kad sam vidjela neke stvarcice koje je moja seka kupila prvoj bebi koju sam izgubila, btw ja sam to sve poklonila poslije, al malo mi je bilo tesko pa sam iz tog razloga i ja cekala sad 7mi mjesec, i tad smo kupili krevetic i sl, a daleko od tog da sam to iz praznovjerja cekala
heeej najgore je kad ti neki ljudi svoju praznovjernost pokusaju nametnuti, vidjeces kad rodis
OBJESI MU CRVEN KONAC (Allah me sacuvao od onih sto pusu u cvorove), ZAKACI MU M-masala, ZAKACI MU TESPIH i sl
GLUPOSTI evo vam dova koju je Poslanik ucio unucima i to je dovoljno, zabiljezite negdje
''U'izukuma bi kelimati-llahit-tammati min kulli šejtanin ve hammeh, ve min kulli 'ajnin lammeh''
(Stavljam vas pod zaštitu Allahovih savršenih riječi od svakog šejtana i zla onoga što gmiže i svakog oka zavidnog.)
ženskome "u'izuki" muskom u'izuke
sorry ako sam OT