IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: gerberka
sto mi je tesko pao ginipral..nikad se ovoliko nisam tresla a srce hoce da iskoci
zar jos pijes ginipral? ja sam ga prestala piti u 35 sedmici, mada sam trebala heftu vise ja na svoju ruku prekinula pred kraj 35 i nisam se porodila do 38 kad su me inducirali a mozda bih i prenijela iako sam te 3 sedmice imala bolove, sjecate se SMARALA SAM VAS
vidis da mi je danas punih 36 sedmica
danas mi je i pregled mada moj dr kaze da cu piti i 37 2x1 jer je meni grlic skroz omeksan, a sad su ovi dani vazni za dozrijevanje krvnih sudova
ne vjeurjm ja u pšricu o betoniranju gospođe ginipralom..gledala sam zene kojima beba izleti za pet minuta a pile ginipral, a i one koje su se napatile bez giniprala
e sad, ima tu i psihe..vise mi je vazno da se pripremim na guranje, da skupim snagu i tako to..jer mene cure moje boli vec sedmicu..imam laznjake..stvrdne se, pa omeksa bezbroj puta na dan, pa bol u donjem dijelu stomaka, pritasak, bol u leđima , probadanja u gospođi...
a zasto ctg ne pokazuje kontrakcije ili on samo pokazuje prave a ne i laznjake meni ovdje niko ne odgovori..vazno je da ste mahalale od sexu, da im je, a ne smiju da im uđe
ja sam prespavala ginipral, evo sad sam ustala..mada cu to danas pomenuti doktoru jer stvarno mi je vise giniprala preko glave, a čovo će mi pomoći da se još razmekšam pa nek beba izlazi
veki_aki i ja govorim vec tri dana da mi usisa kaze svaki da ce sad..ostale kucanske poslove redovno obavlja..vise mi ga zao..sad ja preuzimam sve u svoje ruke
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru