Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Apaurin je cudo Danas popila malo legla i prestao bol...sad vec vjerovatno popusta, moglo bi opet poceti...Jel smijem i veceras popit jedan apaurin?Dr. mi je propisala 1xdnevno po potrebi. Nisam prije imala potrebu da pijem al sad...bas prija
25.10.2011, 21:29
Selminja
284
Drznice ja ti pojma nemam o tabletama, a rado bih ti pomogla, ako mozes da ne popijes probaj Zna li neko sta nam je s Mea29? Koliko sam upratila ona je juce trebala na CR, zar niko nema njen br, nadam se da je ok. I Vodolija nam ostala znaci mozda je vec s svojom bebicom ah sve ce se zene porodit, a ja cu vas redovno ispratit Pahuljice nemoj makar ti jos ici
25.10.2011, 21:44
animagical
5604
drznice ja sam jedno vrijeme pila 4 apaurina, uz 4 giniprala... tako da valjda smijes ja sam pila jedan obavezno pred spavanje da me popusti stomak i da mogu zaspati...
25.10.2011, 21:47
zanzibarka
-42
IZVORNA PORUKA: Bebica11
zanzibarka....Da si vidjela ko u filmu, lezimo mi svaka u svom halu, kad dodje sestra,ono standardna kontrola pritiska i izmjeri zeni 160/110, ponovila za 15min 165/110, zvali dr, dodje NIKULIN i kaze da joj daju terapiju ako spadne ok je a ako ne TO JE TO, i ona se malo uzbudila, i nije spadao odmah, nije ni ctg naj bio, i legne smiri se, spusti se na 150, i dr kaze super ako se spusti za sat sve ok, i zena se smirila, kad pritisak 170 i odvedose je na CR,cula sam se s njom danas bio joj 200 u sali, ugl bebicu su skinuli s kisika danas, nju izveli iz intenzivne, sve ok, al je bilo napeto
A mogu mislit k'o u filmu je bilo, hajd drago mi je da je hairli prosla i da su dobro i ona i bebica, ja ne mogu da vjerujem kako se sve brzo desava, jos evo citam za vodoliju nadam se da se porodila i da je ok, jooj trebamo mi imati temu za brojeve mobitela, da saznamo sta se desava odmah :)
25.10.2011, 21:51
drznica
764
IZVORNA PORUKA: animagical
drznice ja sam jedno vrijeme pila 4 apaurina, uz 4 giniprala... tako da valjda smijes ja sam pila jedan obavezno pred spavanje da me popusti stomak i da mogu zaspati...
E, a ko zapne veceras popicu, ako bude ok necu. Mrzim tablete...al eto nkead valjaju Hvala ti, nadam se da ce i kod mene bit ljepotan ko Ajnur
25.10.2011, 21:53
pahuljica_25
232
IZVORNA PORUKA: Selminja
Drznice ja ti pojma nemam o tabletama, a rado bih ti pomogla, ako mozes da ne popijes probaj Zna li neko sta nam je s Mea29? Koliko sam upratila ona je juce trebala na CR, zar niko nema njen br, nadam se da je ok. I Vodolija nam ostala znaci mozda je vec s svojom bebicom ah sve ce se zene porodit, a ja cu vas redovno ispratit Pahuljice nemoj makar ti jos ici
Selminja sve mi se čini da ću ipak ja ostati poslije tebe
25.10.2011, 21:56
zanzibarka
-42
pahuljice i selminja sta se vas dvije bunite? Jedina sam ja ovdje presisala termin? :)
25.10.2011, 21:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: drznica
Apaurin je cudo Danas popila malo legla i prestao bol...sad vec vjerovatno popusta, moglo bi opet poceti...Jel smijem i veceras popit jedan apaurin?Dr. mi je propisala 1xdnevno po potrebi. Nisam prije imala potrebu da pijem al sad...bas prija
smijes ja sam 3 puta dnevno pila nekad i 2 zavisi kako sam se osjecala sa kontrakcijama i bolovima.
25.10.2011, 22:02
Selminja
284
IZVORNA PORUKA: zanzibarka
pahuljice i selminja sta se vas dvije bunite? Jedina sam ja ovdje presisala termin? :)
E vala si upravu ma nemam ja nista protiv ni da predjem termin samo da sve bude ok, a iskreno malo mi je dosadilo bit trudna Kako god okrenes ti si sljedeca
25.10.2011, 22:08
Bebica11
4324
Drznice jesi li isla dr za te bolove, mozda je najbolje da te pogleda i dadne terapiju, npr moja dr max izbjegava apace al ako je frka smiri veceras nekako al javi se sutra ODMAH DR!!!
ZANZIBARKO sreeetno i hairli sutra aBd, u koliko ides?
selminja i pahuljice imate nas, niste same ostale, nemojte tako
25.10.2011, 22:08
pahuljica_25
232
E vala si upravu ma nemam ja nista protiv ni da predjem termin samo da sve bude ok, a iskreno malo mi je dosadilo bit trudna Kako god okrenes ti si sljedeca
Zanzibarko tebi prepuštamo ovih par narednih dana,mada ćeš ti nas sigurno vrloooo brzo obradovati
25.10.2011, 22:10
zanzibarka
-42
[/quote
Boluckaju me ledja i malkice dolje, necel sta krenuti ako Bog da, mada mi je vise muka od nosenja stvari i pozdrava sa ukucanima i vracanja....hahah! Imam osjecaj da ce se ujutro opet scenarij ponoviti po ko zna koji put
A bas mi se svidja sutrasnji datum i dan i meni je dosadilo jer sam odavno sve spremila, sve spremno ovako me samo prepadaju, tamam od babilon cujem sve pozitivne komentare, zena mi sve od a do ž napisala i ja se napunila optimizmom i onda me sensia prepadne znam da je sve individualno, ali eto ne moze covjek biti ravnodusan na komentare zato pisite samo pozitivne
25.10.2011, 22:12
zanzibarka
-42
Drznice jesi li isla dr za te bolove, mozda je najbolje da te pogleda i dadne terapiju, npr moja dr max izbjegava apace al ako je frka smiri veceras nekako al javi se sutra ODMAH DR!!!
Pa ne znam, rekla mi dodji ujutro, znas nasu doktoricu, ustvari ne znas, vidjeces pred kraj tek Kontam otici sto ranije, oko 8 na ctg i odmah je zvrcnuti jer poslije guzva i samo mi kaze dodji za 2 dana!
25.10.2011, 22:13
zanzibarka
-42
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25
Zanzibarko tebi prepuštamo ovih par narednih dana,mada ćeš ti nas sigurno vrloooo brzo obradovati
iskreno se nadam
25.10.2011, 22:25
Bebica11
4324
Pa ne znam, rekla mi dodji ujutro, znas nasu doktoricu, ustvari ne znas, vidjeces pred kraj tek Kontam otici sto ranije, oko 8 na ctg i odmah je zvrcnuti jer poslije guzva i samo mi kaze dodji za 2 dana!
vidjeces kad moja mala krene aBd, a ja se rukama cuvala dolje da ne ispadne, valjda ce me neko hairli potrefiti na porodu
eh jedino ako se oduzi i ova terapija me zabetonira bice mi kako opisujes
25.10.2011, 22:27
Bebica11
4324
Boluckaju me ledja i malkice dolje, necel sta krenuti ako Bog da, mada mi je vise muka od nosenja stvari i pozdrava sa ukucanima i vracanja....hahah! Imam osjecaj da ce se ujutro opet scenarij ponoviti po ko zna koji put
A bas mi se svidja sutrasnji datum i dan i meni je dosadilo jer sam odavno sve spremila, sve spremno ovako me samo prepadaju, tamam od babilon cujem sve pozitivne komentare, zena mi sve od a do ž napisala i ja se napunila optimizmom i onda me sensia prepadne znam da je sve individualno, ali eto ne moze covjek biti ravnodusan na komentare zato pisite samo pozitivne
krece polahko aBd , sutra si ti gotova aBd a maleno ti u narucju
25.10.2011, 22:36
zanzibarka
-42
krece polahko aBd , sutra si ti gotova aBd a maleno ti u narucju
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!
25.10.2011, 22:52
Vodolija83
783
RR drugarice, samo da vas obavijestim da je vasa vodolija83 postala mama u 19:00h. Maleni garavi djecak je rodjen sa 3050gr i dug 51 cm. Sve vas puno pozdravlja i svojim terminusama, kao i svim ostalim zeli lagan porod kao sto je i ona imala.
Evo da i ja na RR cestitam svojoj seki !
25.10.2011, 22:54
Sandrich
122
cestitke vodolijo
25.10.2011, 22:56
zanzibarka
-42
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
RR drugarice, samo da vas obavijestim da je vasa vodolija83 postala mama u 19:00h. Maleni garavi djecak je rodjen sa 3050gr i dug 51 cm. Sve vas puno pozdravlja i svojim terminusama, kao i svim ostalim zeli lagan porod kao sto je i ona imala.
Cestitke od srca, blago njoj
25.10.2011, 23:10
Uma86
17
eh super ja vec razmisljala da odem kupiti druge nekako mi djeluju previse tanke al sad mogu odahnuti ko zna mozda ova moja pisuljica bahne veceras hihi
25.10.2011, 23:13
Uma86
17
znam kako ti je.... drzim ti fige
25.10.2011, 23:27
senka27
85
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
mashallah koje bebice...cestitam vam svima Vodolijo cestitke i sve najbolje
Gift takodje cestitam,a ovima koje cekaju da bud sto prije i sto lakse
Bebice drago mi je sto si se vratila kucici Bogami si falila na forumu
26.10.2011, 03:12
drznica
764
Vodolijo CESTITAM!!! Ode zena na pregled i ostade
Jedva cekam porođajnu...Nadam se da ce prije mog termina
Ne boli me nista samo ono sinoc i jutros, tako da mislim da je to ipak od setne juce...malo sam se preforsirala...posto sam se danas puno izležavala sad ne mogu da spavam... Želim svima lijepe snove!
26.10.2011, 07:23
pahuljica_25
232
Vodolijooooo draga čestitam od srca,neka vam je živ i zdrav......Nadam se da si dobro prošla i da je sve brzo prošlo....... Ostale ženice imate